- 27 Ocak 2009
- 8.183
- 0
- 44
tülaycım allah kurtarsın bu arada canım benim
ben dogurana kadar etrafımda ailemde sezeryanı destekleyen kimse yoktu
kendi yapanlar dahil
ama ben kendimi bu şekilde daha rahat hissedecegim için kararlı davrandim
iyiki de oyle yaptım
ayrıca neler yasayacagını bilerek girmek doguma en guzeli
korkmamak lazım
yani okumayın izlemeyin kısımlarına katılmıyorum cunku bunlar seni hazırlıklı kılıyor
en iyi karar senin kararın
hiç takma kafana eşin ve sen sezeryan istiyorsanız artık kararınızı o yonde degistirebilirsiniz
ayrıca dogumdan sonra sezeryan ile doguranlar dondüler
yanii aslında tabi en rahatı
normalde de dikiş var
yok benim bilmem kim tanıdıgım normal yaptı soyle sorun yasadı falan seklinde yorumlar...
ikisi de zor bana gore.. allah kolaylık versin, bir an once kavuş yavruna
Tulaycım üzme kendini nolur bak son günlerin hamiş olarak tadını çıkar bence. Doktorun sezeryanın gerekli oldugunu düşünse zaten şu zamana kadar sana soylerdi.Ben de başta normal dogum diyordum ama benimki tup bebek olunca doktorum pek sıcak bakmadı. Bence sende doktoruna güven ve içini ferah tut. hem sezeryan bile her doktordan doktora degişiyoo kardeşim 38+1 de yaptı ben 38+4te yapcam inşallah. Hem merak etme en son ben doguracam anacım kafaya koydum!!!!
Ebrudan haberim yok canım doktora gitmişti ama dogum yaptımıı bilmiyorum galiba gulay aramış ama cevap yok yazmıştı galiba sancı devam ediyor diye bir mesaj yazmıştı siteye. Bende merak ediyorum ama geç oldu mesaj yazmak için yarın ararım
saolun cnmlarım ya takıldığım doğum şekli değil..ailedekilerin yol göstermeyip destek olmamaları sonuçta bnmde ilk doğumum....karşısına alıp fikir vermemelerii..bu ben evlendiğimden beri böle eşimle ben hep yanlızız...ama olsun eşimi çok seviyorum bununda üstesinden gelicez elbet...inş.