2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım allah kurtarsın bu arada canım benim
ben dogurana kadar etrafımda ailemde sezeryanı destekleyen kimse yoktu
kendi yapanlar dahil
ama ben kendimi bu şekilde daha rahat hissedecegim için kararlı davrandim
iyiki de oyle yaptım
ayrıca neler yasayacagını bilerek girmek doguma en guzeli
korkmamak lazım
yani okumayın izlemeyin kısımlarına katılmıyorum cunku bunlar seni hazırlıklı kılıyor
en iyi karar senin kararın
hiç takma kafana eşin ve sen sezeryan istiyorsanız artık kararınızı o yonde degistirebilirsiniz

ayrıca dogumdan sonra sezeryan ile doguranlar dondüler
yanii aslında tabi en rahatı
normalde de dikiş var
yok benim bilmem kim tanıdıgım normal yaptı soyle sorun yasadı falan seklinde yorumlar...
ikisi de zor bana gore.. allah kolaylık versin, bir an once kavuş yavruna

Tulaycım üzme kendini nolur bak son günlerin hamiş olarak tadını çıkar bence. Doktorun sezeryanın gerekli oldugunu düşünse zaten şu zamana kadar sana soylerdi.Ben de başta normal dogum diyordum ama benimki tup bebek olunca doktorum pek sıcak bakmadı. Bence sende doktoruna güven ve içini ferah tut. hem sezeryan bile her doktordan doktora degişiyoo kardeşim 38+1 de yaptı ben 38+4te yapcam inşallah. Hem merak etme en son ben doguracam anacım kafaya koydum!!!!
Ebrudan haberim yok canım doktora gitmişti ama dogum yaptımıı bilmiyorum galiba gulay aramış ama cevap yok yazmıştı galiba sancı devam ediyor diye bir mesaj yazmıştı siteye. Bende merak ediyorum ama geç oldu mesaj yazmak için yarın ararım

saolun cnmlarım ya takıldığım doğum şekli değil..ailedekilerin yol göstermeyip destek olmamaları sonuçta bnmde ilk doğumum....karşısına alıp fikir vermemelerii..bu ben evlendiğimden beri böle eşimle ben hep yanlızız...ama olsun eşimi çok seviyorum bununda üstesinden gelicez elbet...inş.

tülaycım sıkma canını bu senin çocuğun nasıl doğurmak isiyorsan öyle doğur.. sezeryandan da korkma.. sağ salim bebeşini kucağına al bütün acılar geçiyo nasılsa..

ємєℓ;9090476 .!.:
tulaycım ne yaptın canım gecen nasıl geçti valla aklım hep sende

cnm çok saol akşam bayağı sancım vardı ama10 dk aşağıya düşmedi bi türlü bende sevindim hee geliyo diye bugun dr gidicem mümkünse bugün sezer yapsın beniii dayanamıyorum artık..hayırlısı bakalım

cnm çok saol akşam bayağı sancım vardı ama10 dk aşağıya düşmedi bi türlü bende sevindim hee geliyo diye bugun dr gidicem mümkünse bugün sezer yapsın beniii dayanamıyorum artık..hayırlısı bakalım

kızlar öncelikle herkese günaydın
tülay birşey söylemek istiyorum senin durumunlailgili
bebeğin gelişimini tamamlamış doğması için bir sakınca yok anladığım kadarıyla
e geçen sefer muayeneye gittiğinde 1cm açılma olduğunu ve nışan geldiğini söylemiştin
normal doğum istiyorsun
buraya kadar doğru anlamışım değil mi
söylemek istediğim şu ki sonuçta çok sancı ve açılmayla dr a gitsen de suni sancı veriyorlar artık herkese doğumun hızlanması için
senin doğum da başlamış sayılır
o zaman neden dr a gidip suni sancıyla normal doğurmayı düşünmüyorsun
bu suni sancıyı enindesonunda veriyorlarsa bence düüşünebilirsin
hem istemediğin halde sezeryan olmamış olursun hem de bir an önce kavuşursun bebeğine
umarım yanlış birşeyler söylememişimdir
ama bana mantıklı gelen bu

kızlar meraba, bebiş uykuda ben de giriyim dedim....

tülaycım benim ailemde de hiç kimse sezeryana sıcak bakmadı, Allahtan herşey normal yönünde gitti de, yoksa ben de sezeryan isteseydim pek destekleyen olmayacaktı.... ama bence en önemli karar senin ve eşinin, hiçkimseyi takma tatlım....

ama bak açılman başlamış, bence bekledin bu vakte kadar bebeğinde durumu iyi, doktorunu dinle bence tatlım, o zaten en iyisini biliyodur, seni ve bebeğini sıkıntıya asla sokmaz istemez, belki en fazla 1 hafta daha beklersin, bak bu kadar bekledin hem, demekki biraz daha vakti var.... tabi bu bneim düşüncem tatlım, içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin, sen ve eşin en güzel kararı verirsiniz tatlım...

kızlar öncelikle herkese günaydın
tülay birşey söylemek istiyorum senin durumunlailgili
bebeğin gelişimini tamamlamış doğması için bir sakınca yok anladığım kadarıyla
e geçen sefer muayeneye gittiğinde 1cm açılma olduğunu ve nışan geldiğini söylemiştin
normal doğum istiyorsun
buraya kadar doğru anlamışım değil mi
söylemek istediğim şu ki sonuçta çok sancı ve açılmayla dr a gitsen de suni sancı veriyorlar artık herkese doğumun hızlanması için
senin doğum da başlamış sayılır
o zaman neden dr a gidip suni sancıyla normal doğurmayı düşünmüyorsun
bu suni sancıyı enindesonunda veriyorlarsa bence düüşünebilirsin
hem istemediğin halde sezeryan olmamış olursun hem de bir an önce kavuşursun bebeğine
umarım yanlış birşeyler söylememişimdir
ama bana mantıklı gelen bu

cnm bugün dr uma gidince bende muayne olup eğer rahim ağzında yumuşama ve esneme var ise bende onu isticem ama bakalım hayırlısı inş. korkum ya açılmam olmazsamafoldumben

kızlar meraba, bebiş uykuda ben de giriyim dedim....

tülaycım benim ailemde de hiç kimse sezeryana sıcak bakmadı, Allahtan herşey normal yönünde gitti de, yoksa ben de sezeryan isteseydim pek destekleyen olmayacaktı.... ama bence en önemli karar senin ve eşinin, hiçkimseyi takma tatlım....

ama bak açılman başlamış, bence bekledin bu vakte kadar bebeğinde durumu iyi, doktorunu dinle bence tatlım, o zaten en iyisini biliyodur, seni ve bebeğini sıkıntıya asla sokmaz istemez, belki en fazla 1 hafta daha beklersin, bak bu kadar bekledin hem, demekki biraz daha vakti var.... tabi bu bneim düşüncem tatlım, içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin, sen ve eşin en güzel kararı verirsiniz tatlım...

cnm sen beklemden olduya maaşallah kızın bnm beklemekten kendimi dinlemekten psilokoljim çok kötü şuan karmakarışık ama gidince dr uma açılma mümkünse suni sancıyla versin isticem bugün...bakalım tabi bebeğim içerde iyiyse hayırlısı olsun hakkımda dua edin....yanlış karar vermekten korkuyorum bende eğer mümkünse biliyosunuz baştan beri normal doğum yanlısıyım ama sıkıldım artık bunaldım beklemekten nişan geldi sancı yok sancı var ama 3 dk da bir değil...ya sırasına göre gitmiyor hiç bişi...e bende moral yerlerde tabiii hayırlısı bakalım ne diyiimmmm

Selam kızlar. Herkes iyidir inş.

Canım Tülayım. Dediğin doğru cnm. Son zamanlar benimde psikolojim alt üst olmuştu. Bebeğin sağlığı kadar senin sağlığında çok önemli. Özellikle psikolojik olarak. Sonuçta doğumdan sonra o çocuğa bakacak olan sensin. Sezeryan olsun normal olsun bir şekilde atlatılıyor. Ve iyileşiyorsun. Bence sen kendi iç sesini dinle. Hangisi rahatsa ona karar ver cnm.

cnm sen beklemden olduya maaşallah kızın bnm beklemekten kendimi dinlemekten psilokoljim çok kötü şuan karmakarışık ama gidince dr uma açılma mümkünse suni sancıyla versin isticem bugün...bakalım tabi bebeğim içerde iyiyse hayırlısı olsun hakkımda dua edin....yanlış karar vermekten korkuyorum bende eğer mümkünse biliyosunuz baştan beri normal doğum yanlısıyım ama sıkıldım artık bunaldım beklemekten nişan geldi sancı yok sancı var ama 3 dk da bir değil...ya sırasına göre gitmiyor hiç bişi...e bende moral yerlerde tabiii hayırlısı bakalım ne diyiimmmm

Tülay sakın bozma moralini canım sen çok güçlü bi kadınsın.. Ve çok cesursun suni sancı istiycem diyosun sonuna kadar normali bekledin valla hayranım sana tülaycım benim gibi korkak değilsin. Ben 5 cm açılmam olduğu halde sezeryan istiyorum diye tutturdum. Harikasın tatlım inşallah istediğin doğumu yaparsın kolaylıkla.

tülaycım canım benim seni tabiki anlıyorum, artık beklemekten sıkıldın , en iyisini doktorunla konuş ve karar ver tatlım... özgenin dediğin gibi senin psikolojinde çok öenmli, tubaya da katılıyorum sen çok güçlü ve pozitif bi insansın... inşallah herşey gönlünce olur.

merhaba kızlar.
tülay canım bugün doktordan geldim ben de. 24 eylül doğum başlangıç tarihi 4 ekime kadar süren var dedi. yani 10 gün daha bekleme süresi verdi.
bu arada çatı muayenesi oldum korkulacak hiçbirşey yok gerçekten saniyelik bir durum. 1 dakika sürmüyor bile.
oğluşum 3700 gr. olmuş maşallah deyin teyzecikler. doktor kemik yapımın 4 kg doğum yapacak kadar geniş olduğunu söyledi zaten oğluş da erken gelmeye karar vermezse o civarda doğarmış. normal doğum isteyen birisi olarak çok sevindim kızlar darısı diğer isteyenlerin başına olsun.

merhaba kızlar.
tülay canım bugün doktordan geldim ben de. 24 eylül doğum başlangıç tarihi 4 ekime kadar süren var dedi. yani 10 gün daha bekleme süresi verdi.
bu arada çatı muayenesi oldum korkulacak hiçbirşey yok gerçekten saniyelik bir durum. 1 dakika sürmüyor bile.
oğluşum 3700 gr. olmuş maşallah deyin teyzecikler. doktor kemik yapımın 4 kg doğum yapacak kadar geniş olduğunu söyledi zaten oğluş da erken gelmeye karar vermezse o civarda doğarmış. normal doğum isteyen birisi olarak çok sevindim kızlar darısı diğer isteyenlerin başına olsun.

Maşallah cnm oğluşuna. İnş. istediğin gibi normal doğum yaparsın.

slm kızlar bende dogurduuummm daha dogrusu doguramadım sezeryan oldum celal paşam geldı sonunda :KK70:
:nazar::nazar:12.09.09 da 10.30 dogum saati 3335 dogum kılosu fıstıgımın:nazar::nazar::asigim:

kızlar herkeze slm.. merviscim hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canım...
tülayımmm canımmm.. seni o kadar iyi anlıorum ki.. ama lütfen kendini bırakma sakın ama sakın negatif düşünme.. bende normal istiodum ama baktım benimde psikolojim bozuluo yattım bıçak altına.. sonuçta kendimi iyi hissetmeliyim ki bebeme ben bakabileyim bebemde kendini iyi hissetsin dimi.. sen böyle karamsar oldukça meleğin nasıl üzülüodur içerde.. kıyamam ona.. relax ol tatlım herşeyin hayırlısı... baktın ki dayanamıosun yat bıçak altına... unutma deri acısı geçer akıl acısı kalır...

Mervis gozun aydın canım,
Tulay doktordan gelmedi mi?????
Ebru dogum mu yaptı acep haber alan var mı???
Hko dogum tarihlerimiz aynı benim sezeryan tarihi 25 normal 5 ekim

slm kızlar in cin top oyunuyo yıne burdaaaa

mervıscım gözün aydın allah analı babalı büytüsün maşallah:nazar: paşana

hatice canım kız ogluş tosun olmuş fıstık:nazar:maşallah hadi beklıyoruz bırlıkte senınle satlarımız aynı bakalım öncee kım doguracak

tülaycım da bugun dr dan gelmedı galıba valla arayıp msj atmaya çekınıyıorum sık bogaz etmeyım d,ye umarım hayırlı haberler ıle gelır....

007 gülcan yıne iş başında ebrucumda dogum yapmış ali paşamız gelmiş allahım analı babalı büyütsün

burda Acıbadem Hastanesi

tlf onlan kızlar görüşebilirmi durumları nasıl acaba?????

X