2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Offf aynı problem bendede var....doktorum 15 eylül sabahı gel bebeği alalım dedi...Bende o gün tam 38.haftamda olcam ama ben gitmeyi düşünmüyorumm..

Suni sancı verip normal doğum yapacak..Benim niyetim kendi sancımı beklemek...

Bayramda rahatsız etmiyelim diye doktorları erkende doğuma almak istiyolar...

Bizleri daha çok strese sokuyolar valla...

Ben 37.haftamda çatı muyanesi yapıldı ve bebeğin doğum kanalına girmiş olduğu 2 cm açılma olduğu söylendi...Bende karar verdim kendi sancımı beklicem inş..böyle daha iyi olur.

slm kızlar ıkı gündür ınternetsız bı yerdeyım ne kötü bi durumya sizlerden haber alamamk koca göbegımle ınt. cafeye gelıp giriyorum

ayy gamzem de dogum yapmış yavrusunu kucagına almış çok sevındım allahım analı büyütsün

ebrucum ve tülaycım da dogum yolunda hayırlısı ıle dogum yaparlar ınş. güzel haberlerini alırız....

meryemcım alı tuna maşallah canım tombiş bu yaaa yanaklar tam sıkımlık

tubacım çok büyük geçmiş olsun canım büyük bi korku atlatmışsın allahım bizleri yavrularımıza bagışlasın....

Herkese merhaba kizlar...bugun biraz yogundum...kuafore gittim annem geldi evde temizlek falan oldu....simdii canim kocam yolda....1 saate kadar mersinde olur...yarin sabah 7 de hasteneye giris yapiyoruz...yarin bu zamanlar hayatimin erkegi kollarimda olacak....sizleri tanimiyorum ama sizleri cok seviyorum burda tum kizlara ayri ayri tesekkur ediyorum....beni dinlediniz telkinlerde bulundunuz.....yanlizligimi uzuntulerimi ve kaygilarimi paylastim sizlerle....ve bana her zaman moral verdiniz....inan ki sizleri cok sevdim....keske bir gun toplanip bulusabilsek.....sakin bu yazdiklarim veda gibi anlasilmasinn haa....oyle kolay kolay birakmam yakanizi ona gore.....daha bizim sipa gelecek asil ondan sonra baslicak her sey....birbirimizle paylasacak daha cok seyimiz var....dun inanki hepmiz icin oturdum dua ettim....bugunde oyle surekli....nolursunuz dualarinizi esirgemeyin....bizlerin dualari kabul olurmus.... tek istegim bebegimin saglikli olmasi.....sizlerii cookkk seviyorumm iyiki sizlerleleyim...bir kac gune kadar gorusecez insalah....allaha emanet olun.....bu arada tulay ne yapti umarimm dogumu kolay bebegi saglikla gelmistir dunyaya....selam soyleyin....hepinizii cookk optum

öznurcum senınde yarın güzel haberleri alırız ınş. hiçbir şeye canını sıkma tatlım saglıcakla bebegını kucagına al gerisi hiç önemli degıl.....

hadi canım şimdiden gözün aydın diyim kocacıgın gelıyomuş...senınle aynı durumda sayılırım benımde eşim yanımda degıl ve ben normal dogum düşündügüm için doguma yetişip yetişmeyecegı bile muamma..hakkımızda hayırlısı artık... asıl dogumdan sonra konuşulcak cok sey bende dogumdan 15-20gün sonra evıme döncam yanımda kımsem olmucak tek başıma büyütcam yavrumu....senınde hayırlı haberlerini beklıyoruz canım dualarımız senınle allahım yardımcın olsun öpüyorum seni

son gülnlerde hepimiz okdar çok dagıldık kı herkes kendı telaşına düştü artık bende çogu şeyi kaçıyorum yada geç okuyorum bir aya kalmaz ınş. eskı günlere geri döncez

ben de kendımden bahsedeyim azcık benımde çok kötü kuku agrılarım var evin içinde bile zor yürüyorum bıcaklar saplanıyo sankı göbegimde baya düştü hıssedıyorum aşagı çok kötü baskı yapıyo resmen kafasını sokmaya calışıyo belli yani, benımde dogumum yakındır ınş. bayrama kadar yavrumu kucagıma alırım

yaa dogurmayan kaç kişi kaldık ki şurda bakıyorum bebişlerede herkes dogurdu nerdeyse 40 a yakın dogum oldu kutlayıp kutlamadıgım herkesın için tekrardan hayırlı olsun allahım analı büyütsün

Canimm gulcanncim sende sakin yanliz olacam diye uzulme inanki kocamin gelmesine seviniyorum tamam ama gelmesede olur bende yanlizim anlatmistim daha once belki hatirliyorsun....cokk soruun var cok...hepimiz oylee....onemli olan sadeece bebeklerimizin saglikli olmasi....ben bunu son bir kac gunde anladim....sakin yanlizim diye kendini uzme bitanem....ben uzdumm iyi olmadi....hepimiz icin her sey cok guzel olacak.... allahim senide cabucak kurtarsin mutlulugumuzu paylasalim bir an once....

kendi kendıme konuştum durdum kımsecıklerde yok neyse bende cıkıyorum arkadaslar yarına güzel haberler almak dilegi ileee hoşcakalın dogum yapacak arkdaslarım allahım yardımcısı olsun

ayy kırkbir kere maşallahhh çok tatlıı.Allah analı babalı büyütsün canım,ömrü uzun olsun sağlıkla hayırlııs ile, şansı bahtı güzel olsuunn.
biz hayırlı haberlerinizi aldık şükür pembecim maşallah bebişlerinee.Allah kolaylık versin bir değil iki tane Allah ömürlerini uzun etsin ,şansları bahtları güzel olsun inşallahhh,analı babalı büyüsünleeer.

ayyy çok geçmiş olsun aman dikkat ya millette dikkatsiz olmuş.Allah'a emanet hepimiz.

carpacciocum hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh.

gamze doğum yapmış yaa canım Allah analı babalı büyütsün şansı bahtı güzel olsun inşallah uzun ömürlü olsun bebişii.eşinede hemen bilgi verdirmiş düşünceli yaaa.sağolsun ne diyeliiim.

gülcancım Allah yardımcın olsun anlıyorum durumunu eşi gurbette olan ve annesinde kalan biri olarak ama sezeryan olunca benim kocam geldi beraberdik şükür.seninde yanında olur inşallah kocişin.
bu arada hayırlı olsun demeyi unuttuğum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasınlar arada giriyorum zaten pek sık olmuyor malum bebişten.

dilekciim ay buradasın çok sevindim.sen bebeğe hangi emziği verdindi ? benimki almadı iki tane ama seninki hangisini almıştı belki alır benimkide.

Flower , meryemcim , pembecim hepiniz gözüaydın kızlar hepiniz kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizi sağlıkla kucaklamışsınız allaha binlerce şükür bu güne kadar neler neler paylaştık ve çok şükür hayırlısıyla hepimiz vuslata vardık umarım bundan sonra da herşey çok güzel olur hepimiz için... Güle güle büyütün bebişlerinizi.. Meryemcim Ali Tunan acayip şeker yaaa inşallah sansı da bahtıda kendi gibi güzel olur oğluşunun. Valla haklısın pembecim bir tanesiyle uğraşmak bile bazen çok yorucu ve zor olabiliyor iki tane birden işin hakikaten çok zor rabbim kolaylık versin...

Tubacım çok geçmiş olsun tatlım yaaa verilmiş sadakanız varmış allah korumuş...

Gülcancım canım benim kıyamam ben sana o hallerde int. cafeden mi giriyorsun. Ağrıların başladı demek seninde çok az kaldı artık canım yaaa zaten kalan tek tük kişilerden biri de sensin herhalde bu kadar süre beklediniz umarım herşey gönlünüze göre olur eşinde inşallah yetişir doğumuna o tarifsiz mutluluğu birlikte tadarsınız inşallah.

Öznurcum canım bizde seni çok sevdik her ne kadar aramıza geç katılmış olsanda ve ben son zamanlarda kızım nedeniyle pek buraya takılamasamda... Rabbim yardımcın olsun hiç korkma herşey yolunda gidecek inşallah...Dualarımız seninle....Tabiki bundna sonra da birlikte olucaz artık bebişlerimizin kakalarını,çişlerini, beslenmelerini, gaz sancılarını konuşucaz biz biraz daha tecrubeliler olarak tavsiyeler vericez sizlere:))) Allaha emanet ol , yarın için içini ferah tut yarın çok güzel bir gün olacak çünkü senin için...

dilekciim ay buradasın çok sevindim.sen bebeğe hangi emziği verdindi ? benimki almadı iki tane ama seninki hangisini almıştı belki alır benimkide.

Canım benimkine önce damaklı verdik ama almadı yazık tutamadı ağzında.. Sonra nuby'nin doğal form emziğiniz verdik yassı uçlu onu tutabildi ama eğer açsa onu da asla kabul etmiyor 5-10 saniye emip emip atıyor süt gelmeyince:))) Ama karnı toksa emmeye devam ediyor.

Tuba canım büyük geçmiş olsun lütfen dikkat et Allah korumuş valla
Meryem oğlun çok tatlı maşallah yerim ben onu ya
Öznur'cuğum az kaldı Allahın izniyle bebeğin yarın kucağında olcak darısı bir kaç tane ben de dahil olan eylül annelerimize
Pembişim Allah analı babalı büyütsün iki tane bebiş olunca sen şimdi ğek uğramazsın ama sağlık olsun kızlarına çok iyi bak kokla onları bizim için

herkese merhabaaaa....ne güzel herkes tek tek alıyo minikleri kucagınaa. hayırlısıyla bende alsaydım... yavas yavas streslnmeye basladımm bileee ya hafta olarak sanırım en buyuk benim suan... yarın kontrole gidcem işallah hersey yolundadır.. dua edinde alayım artık oglusu kucagımaaa..........

Dilek canım nasılsın kızın nasıl nasıl geçiyor günler bene cuma kavuşacağım Allahın izniyle kuzuma

ah canım çok sağol.ağustos annelerindede onu kullanmışlar.tokken kullanırım alırsa inşallah.açken ne yapsak faydasız hem günah kııız kıyamam.

canım hadi inşallah tez vakitte hayırlısıyla al kucağına oğluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…