valaa canim ayni sorun iste simdi bendede var... gunduz acaip panik ve aglamaktaydim...kizlarin sayesinde saolsunlar biraz rahatladim....pazartesi dogum var benimde....yarin tam 38.haftamda olacam....benim dr pzrtesi alalim diyor bebegi...guvenmekten baskqa carem yokmus gibime geliyor.....insalah iyi niyetlidir....her sey hazirlandi aneztezi uzmani hastane vs.....anlamiyorum kii acaba bu bayram geliyo diyemii boylee sezeryana ittiler onu birakk erkenden aliyolar bebekleri.....hepmimiz icin hayirlisi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Herkese merhaba kizlar...bugun biraz yogundum...kuafore gittim annem geldi evde temizlek falan oldu....simdii canim kocam yolda....1 saate kadar mersinde olur...yarin sabah 7 de hasteneye giris yapiyoruz...yarin bu zamanlar hayatimin erkegi kollarimda olacak....sizleri tanimiyorum ama sizleri cok seviyorum burda tum kizlara ayri ayri tesekkur ediyorum....beni dinlediniz telkinlerde bulundunuz.....yanlizligimi uzuntulerimi ve kaygilarimi paylastim sizlerle....ve bana her zaman moral verdiniz....inan ki sizleri cok sevdim....keske bir gun toplanip bulusabilsek.....sakin bu yazdiklarim veda gibi anlasilmasinn haa....oyle kolay kolay birakmam yakanizi ona gore.....daha bizim sipa gelecek asil ondan sonra baslicak her sey....birbirimizle paylasacak daha cok seyimiz var....dun inanki hepmiz icin oturdum dua ettim....bugunde oyle surekli....nolursunuz dualarinizi esirgemeyin....bizlerin dualari kabul olurmus.... tek istegim bebegimin saglikli olmasi.....sizlerii cookkk seviyorumm iyiki sizlerleleyim...bir kac gune kadar gorusecez insalah....allaha emanet olun.....bu arada tulay ne yapti umarimm dogumu kolay bebegi saglikla gelmistir dunyaya....selam soyleyin....hepinizii cookk optum
hadi canım şimdiden gözün aydın diyim kocacıgın gelıyomuş...senınle aynı durumda sayılırım benımde eşim yanımda degıl ve ben normal dogum düşündügüm için doguma yetişip yetişmeyecegı bile muamma..hakkımızda hayırlısı artık... asıl dogumdan sonra konuşulcak cok sey bende dogumdan 15-20gün sonra evıme döncam yanımda kımsem olmucak tek başıma büyütcam yavrumu....senınde hayırlı haberlerini beklıyoruz canım dualarımız senınle allahım yardımcın olsun öpüyorum seni
ayy kırkbir kere maşallahhh çok tatlıı.Allah analı babalı büyütsün canım,ömrü uzun olsun sağlıkla hayırlııs ile, şansı bahtı güzel olsuunn.selam kızlar. pembecim merhaba. sana ulaşmaya calıstım haber vermek için senınle aynı gun değil ama ertesi gunu bende oğlumu aldım kucagıma
resmımızı yukleyemıyorum ama hastanenın koydugu resmı koyuyorum
http://www.hizmethastanesi.com/admin/Resimler/Ali Tuna Tirnavali.jpg
biz hayırlı haberlerinizi aldık şükür pembecim maşallah bebişlerinee.Allah kolaylık versin bir değil iki tane Allah ömürlerini uzun etsin ,şansları bahtları güzel olsun inşallahhh,analı babalı büyüsünleeer.kızlar merhaba,
meryem haberi vermiş zaten. 8 eylül de bebeklerim sorunsuz bir şekilde alındı. zeyneple birlikte taburcu olduk, elifimiz ise bugün çıktı hastaneden. ikisi de sağlıklılar çok şükür.
yeni doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum. allah bebeciklerimizin hepsini analı babalı büyütsün.
bakmam gereken iki bebek olduğundan kaçıyorum. herkese sevgiler .... :)
Herkese merhaba sabahleyin korkunç bi trafik kazası yaptım kızlar evde eşimle kızımı bırakıp alışverişe çıkmıştım gerizekalının biri yandan arabama girdi sonra döndük döndük ben ona yandan vurdum falan yağış vardı çok kötüydü... Eve geldim kızımı gördüm hüngür hüngür ağladım annesiz kalıyodun diyeOf ya verilmiş sadakam varmış Allahıma şükürler olsun...
dilekciim ay buradasın çok sevindim.sen bebeğe hangi emziği verdindi ? benimki almadı iki tane ama seninki hangisini almıştı belki alır benimkide.
Canım benimkine önce damaklı verdik ama almadı yazık tutamadı ağzında.. Sonra nuby'nin doğal form emziğiniz verdik yassı uçlu onu tutabildi ama eğer açsa onu da asla kabul etmiyor 5-10 saniye emip emip atıyor süt gelmeyince:))) Ama karnı toksa emmeye devam ediyor.
Canım benimkine önce damaklı verdik ama almadı yazık tutamadı ağzında.. Sonra nuby'nin doğal form emziğiniz verdik yassı uçlu onu tutabildi ama eğer açsa onu da asla kabul etmiyor 5-10 saniye emip emip atıyor süt gelmeyince:))) Ama karnı toksa emmeye devam ediyor.
herkese merhabaaaa....ne güzel herkes tek tek alıyo minikleri kucagınaa. hayırlısıyla bende alsaydım... yavas yavas streslnmeye basladımm bileeeya hafta olarak sanırım en buyuk benim suan... yarın kontrole gidcem işallah hersey yolundadır.. dua edinde alayım artık oglusu kucagımaaa..........