herkese merhabaaaa....ne güzel herkes tek tek alıyo minikleri kucagınaa. hayırlısıyla bende alsaydım... yavas yavas streslnmeye basladımm bileeeya hafta olarak sanırım en buyuk benim suan... yarın kontrole gidcem işallah hersey yolundadır.. dua edinde alayım artık oglusu kucagımaaa..........
maşallah canım bekliyor gelmek için yavrun aman sağlıkla gelsinde inşallah.
denizcim sendende iyi haberler bekliyoruz cuma günü inşallahhh.
amin canım inşallah dua edin benim için... şimdiden acayip bir heyecan sardı
Dilek canım nasılsın kızın nasıl nasıl geçiyor günler bene cuma kavuşacağım Allahın izniyle kuzuma
ah canım çok sağol.ağustos annelerindede onu kullanmışlar.tokken kullanırım alırsa inşallah.açken ne yapsak faydasız hem günah kııız kıyamam.
dilekcıgım neden emzik verdın cokmu aglıyor.ben vermedım daha 18gun oldu dunyaya geleli her agladıgında meme verıyorum emzık dahamı iyi olur
senin de cuma mı canım doğum. hadi hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da bebişlerinin yolunu bekleyen diğer annişlere de ben de dahilopuyorumnanaktan
herkes burda ne güzel, hadi denizcim senden de güzel haberlerini bekliyoruz....
fatoşcum herşey yolundadır inşallah tatlım....
selam arkadaşlar...
Ben Gamzenin Eşiyim.12/09/2009 saat 18.30 itibarı ile Beliz kızımız dünyaya geldi.Gamze sezeryan ile 2950 gr ve 49 cm olarak doğumu gerçekleştirdi.Şu an durumu gayet iyi kızı ve kendi tuvalete çıktı,yürüyüşünü yaptı, her ikisi de ilk yemeklerini yediler( kızım tabi ki süt içti :))))) Benden tüm bunları sizlere bildirmemi istedi.Herkese sevgiler.......
Dilek'ciğim 5 günümüz kaldı heyecan içinde bekliyoruz
kıyamam tatlım benim kim bilir ne güzel uyuyordur :ecrin_bebek: