Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...
günaydın kızlar... 11-09-09 da oğlum DORUK 2950 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.. hala bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum... en kısa zamanda doğum öykümü ve fotoğrafı eklerim...
benim son 7 günüm kaldı....
Bayramda doğucak galiba bebişim...,
İlla özel gün olmalı..Öbür oğlumda evlilik yıldönümümde doğdu..Bizi tek bırakmadı...
günaydınlar
doğumum olmadı hala merak edenlere duyrulur....
kızlardan kimsecikler yok..
ebruyu merak etim, o da iki gündür girmiyo...
kızlar ben doğuma girerken bebek 3200 gösterdi ultrasondaki kilosu, ama 2590 doğdu, yani kilo çok yanıltıcı oluyo, şuan sizlerden çok duyuyorum, o yüzden aklımda hep acaba doktorlar mı yöneltiyo diyorum sezeryana... çünkü normal doğum ilk sancıdan 24 saate kadar uzayabilen bi süreç, doktorların sanırım bu kadar saat beklemek işlerine gelmiyor... bir de önceden diğer hastalarına verdikleri sezeryan tarihleri falan da oluyo, tabi o yüzden normal doğumu tercih etmiyolar....
Günaydın kızlar...yenidoğan bebekler için olan biberonlardan aldınız demi..ben 3 tane almıştım ama bu ilk günlerde en çok nuk un yeni doğan biberonundan memnun kaldık..çünkü uç yapısı ve delik kısmı tam bebeklerin ağız yapısına göre..... ve emzik kesinlikle götürün slikon damaklı olsun...bizimki ilk gece hastaneyi yıktı...karnı tok gazı çıkmış ama huysuz..
hemşire emziği verince sustu...zor durumda kaldıkları zaman emzik tavsiye ediliyor kızlar...
günaydınlar
doğumum olmadı hala merak edenlere duyrulur....
Kizlar ben unuttum size soylemeyi dun o telasla....dun dr cd verdi 4d goruntusu....aman allahimm nasill guzel....dilini cikiyor,parmaklarini agzina goturuyordu....tombul tombul gorunuyodu yuzu...ama malesef dr 2700 diyor ve hatti daha da alti olabilir demisti.....
canim bende dun dr gorundum benimki 2710 cikti ama dr diyorki daha kucuk gelecek diyor....once cok uzuldum ama simdi takmiyorum...sanirim benimkide seninki gibi 2500 lerde falan dogar....biraz korkuyorum acikcasi neresinden tutacam diye..sen ne yaptin? biraz anlatirmisin...pazartesi dogumum
slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım
slm kızlar
bugün 12 gibi nişan gibi bişi geldi benden hastaneye gittik geldik daha açılmam 1 cmmiş dr yatış ta yapabilirz ama evinde bekle kanamn artarsa yada sancın çoğalırsa gel dedi dua edin bana kolaycacık doğumum olur inş.
çok ihtiyacım dualarınıza var en kısa zamanda olsun bekletmeden bende yavrumu kucağıma alıyım