2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya doktor bize 5 kilo bile dese biz bence mana bulcak bişi buluruzu uyuzuz vesselam :))))))))))

doğru sölüyorsun . Bebekler doğmadan önce çok hareketliydi burası . şimdi kimseler yok

günde enaz 1 litre süt iç canım faydasını görürsün....
hayvansal proteinlerede ağırlık ver.....
ben normal istediğim halde devam ediyorum böyle :)

napalım şekerim filizle ben nöbete kaldık :)))
baksana kimseler yok ya bebekleriyleler yada bebekler çıksın diye çaba içindeler :)))
valla darısı başımıza demektende dilimde tüy bitti darısınada başlıcam gerisinede aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter bee çık artık keçi :))))))))

ah be canım ben kafayı yedim evde psikopata bağladım bide benim ikinci bebek ama kaçıncı olduğu farketmiyo bu dokuzuncu ay hiç geçmiyo kafiyelide oldu bak şimdi oturup bide şiir yazıyım hehe:1rolleyes:

ayy evet denizcim bide o var demi aniden sancı gelirse hooppp acil sezeryan ve sürpriz kavuşma.... ya insan koca 9 ayı bekliyoda neden şu zamanı bekleyemiyo yaaa :))))

ay evet ya şimdi geçmez bu bir hafta halbuki kaç aydır bekliyoruz ne kadar uzun bir süre geçti dün bir arkadaşım aradı yaklaşık 4 senedir evli yaşıda 34 halan bebek yapsak mı falan diye düşünüyorlar dedim düşünmeyin yapın hemen teşvik ettim onuda heveslendirdim

gamzecim bnm vücutta olgunlaşmadıysa normal doğum için öööhhh yani ne diyim
ayyyy bircan ımda kavuşmuşş paşasına valla en sona bıraktı ya bu oğlum beni :KK43:

doğru sölüyorsun . Bebekler doğmadan önce çok hareketliydi burası . şimdi kimseler yok

bugün gene iyi dün gündüz bekledim bekledim kimsecikler gelmedi doğuranlar bebişlere bakıyolar doğuramıyanlarda nst ye gidiyolar zannımca:bbo:

ay evet ya şimdi geçmez bu bir hafta halbuki kaç aydır bekliyoruz ne kadar uzun bir süre geçti dün bir arkadaşım aradı yaklaşık 4 senedir evli yaşıda 34 halan bebek yapsak mı falan diye düşünüyorlar dedim düşünmeyin yapın hemen teşvik ettim onuda heveslendirdim

bende hamile kalınca bütün arkadaşlarımı teşvik etmiştim ben dombili gibi olunca onların etrafımda manken gibi dolaşmaları sinirimi bozmuştu mümkünse bütün kadınlar hamile kalıp şişsinler hehe kıskançlığın bu kadarınada pes dimi akannehir

ya gerçekten en ağır geçen ay 9. ay demek

son ay gerçekten çok uzun sürüyor sanki zaman geçmek bilmiyor. bu arada ben toplamda 9 kilo aldım bugün hastanede herkes çok az dedi. ama bebeğim iyi olduktan kilo almanın ne faydası olacakki

Hadi Tülay cığım bu bir kaç gün içinde bekliyoruz ben doğurmadan senin kuzunu resmini görmek istiyorum belki bizim kız size gelin olur kaydirigubbakcemile3

evet canım hemde ağırın iki anlamıda hem biz ağırız hemde zaman:roflol:
aynene valla çok doğru söyledin kaydirigubbakcemile3
son ay gerçekten çok uzun sürüyor sanki zaman geçmek bilmiyor. bu arada ben toplamda 9 kilo aldım bugün hastanede herkes çok az dedi. ama bebeğim iyi olduktan kilo almanın ne faydası olacakki

aynen bende 8 kilo aldım iyi oldu zaten balık etliydim bebeğiminde normal dedi doktor kilosu gelişimide de yolunda çok şükür

Hadi Tülay cığım bu bir kaç gün içinde bekliyoruz ben doğurmadan senin kuzunu resmini görmek istiyorum belki bizim kız size gelin olur kaydirigubbakcemile3

son 2 gün zaten cnm pazartesi belki sezer.kararı verilebilir drum la görüşme yapacağım hayırlısı bakalım

son 2 gün zaten cnm pazartesi belki sezer.kararı verilebilir drum la görüşme yapacağım hayırlısı bakalım

canım biraz sancım var diyorsun p.tei günü bence muayene ol açılma varmı çatında darlık var mı bebeğin suyu da yerindeyse bekle derim...

Şu kocaman eylül doğumunda sadece 1 kişi normal doğurdu..Bende korkmaya başladım sezeryan olmaktan...Normal istiyorum çünki...

tabi bekle demek kolay burda bebişleri görünce insanın canı çekiyo bide dimicokacimcoook

X