Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde enaz 1 litre süt iç canım faydasını görürsün....
hayvansal proteinlerede ağırlık ver.....
ben normal istediğim halde devam ediyorum böyle :)
napalım şekerim filizle ben nöbete kaldık :)))
baksana kimseler yok ya bebekleriyleler yada bebekler çıksın diye çaba içindeler :)))
valla darısı başımıza demektende dilimde tüy bitti darısınada başlıcam gerisinede aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter bee çık artık keçi :))))))))
ayy evet denizcim bide o var demi aniden sancı gelirse hooppp acil sezeryan ve sürpriz kavuşma.... ya insan koca 9 ayı bekliyoda neden şu zamanı bekleyemiyo yaaa :))))
doğru sölüyorsun . Bebekler doğmadan önce çok hareketliydi burası . şimdi kimseler yok
Tülay anam daha doğurmadın mı sen
ay evet ya şimdi geçmez bu bir hafta halbuki kaç aydır bekliyoruz ne kadar uzun bir süre geçti dün bir arkadaşım aradı yaklaşık 4 senedir evli yaşıda 34 halan bebek yapsak mı falan diye düşünüyorlar dedim düşünmeyin yapın hemen teşvik ettim onuda heveslendirdim
ya gerçekten en ağır geçen ay 9. ay demek
ya gerçekten en ağır geçen ay 9. ay demek
aynene valla çok doğru söyledin kaydirigubbakcemile3evet canım hemde ağırın iki anlamıda hem biz ağırız hemde zaman:roflol:
son ay gerçekten çok uzun sürüyor sanki zaman geçmek bilmiyor. bu arada ben toplamda 9 kilo aldım bugün hastanede herkes çok az dedi. ama bebeğim iyi olduktan kilo almanın ne faydası olacakki
son ay gerçekten çok uzun sürüyor sanki zaman geçmek bilmiyor. bu arada ben toplamda 9 kilo aldım bugün hastanede herkes çok az dedi. ama bebeğim iyi olduktan kilo almanın ne faydası olacakki
Hadi Tülay cığım bu bir kaç gün içinde bekliyoruz ben doğurmadan senin kuzunu resmini görmek istiyorum belki bizim kız size gelin olur kaydirigubbakcemile3
son 2 gün zaten cnm pazartesi belki sezer.kararı verilebilir drum la görüşme yapacağım hayırlısı bakalım
son 2 gün zaten cnm pazartesi belki sezer.kararı verilebilir drum la görüşme yapacağım hayırlısı bakalım