aynen cnm valla
maaşallah cnm yavruna
gülcancım benm gitmemdeki asıl maksat aydır hastaneye gidiyorum ve sadece nst lere girdim tmmyine dr um baktı sonuçlara ama daha detaylı oğlumu göriyim diom ve gerekirse müsaitse oğlum suni sancı versin dr um onu da sölicem artık olmadı öle alsın sezeryana
kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...
slm kızlar...
slm hanımlar nasipse bende 17.09.2009 da sabah hastaneye yatıyorum. 18.09.2009 da da sezeryana alınıyorum çok heyecanlı ya
slm kızlar
az önce Bircan ile konuştum Poyraz paşamız doğdu 3800 maşallahsesi çok iyi geliyordu epidural olmuş Allah analı babalı büyütsün
Filiz bebeişlerimiz aynı gün doğacak benmi de 18 eylül 9.30 da sezeryanım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
tatlım maşallah Allah analı babalı büyütsün canımsağolun kızlar...tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten .... benki uykusuzluğa asla dayanamazdımm.. şu 3 gündür çok az uykuyla ayakta duruyorumm.. nefesini nefesime çekiyorumm...rabbim sizlerede yaşatsın.. biara ayrıntılı yazarımm..duygularımı...kızlar buyrun benim paşamda bu
ayy maşallah demek poyrazcık doğdu sağlıkla büyütsünler işallah uzun ömürlü olsun..
sen nasılsın canım keyfin ne alemde bakalımmm az kaldı tabi isizn günler belli ne güzell :)))
bu arada hangi hastanede doğumun olacak??
sabah olacağını sölediler. ben gata da olacam yalnız tek sıkıntı 1 gün önceden hastaneye yatırmaları
tatlım maşallah Allah analı babalı büyütsün canım
çok şükür canım dün gittik kontrole kan falan alındı ameliyathane hemşiresi ile görüştük falan bir hafta kaldı Allahım o günleri göstersin haftaya bu saatlerde bebeğim doğmuş olcak çok heyecanlıyım akademi hastanesinde olcak doğum izmitde salı gğnğ tekrar gidecez ben genel anestesi istiyordum ama spinali çok tavsiye ettiler hastanedeki baş hemsire falan aklım karıştı annemde genel olma falan dedi napsam acaba benimde aklım kaydı bebeğimi hemen görmek istiyorum galiba fikrimi değiştireceğim
bencede epidural en iyisi doktorunda anlatmasına göre ama sen bilirsin.. fakat annen haklı her ne olursa olsun bencede ayılmak için geçireceğin süreyi bebeğine bakarak koklayarak geçirirsin :)))
belkide normal istemiştim olmadı ters olduğu için sezaryana alacaklar normalde keyfi sezaryan yapmıyolar hastanede
hangi besinler bebeğe daha çok kilo aldırır
hangi besinler bebeğe daha çok kilo aldırır
evet ya şimdi biraz araştırdım da boşuna uyuymuş olacağım o sürede zaten çatlamak üzereyim kuzumu görmek istiyorum her sabah odasına gidip günaydım bebeğimin odası diyorum kaydirigubbakcemile3 bu bir hafta nasıl geçcek bilmem belki bir haftaya kadar sancılarım hemen geliverir prensesim
evet doğmadan öncesini sordum bu 1 haftada iyi besleyim bebeğimi
pişt napıyonus bakim oooooooo kaç kişi doğurmuş maşallah doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza diyim