2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa suni sancı diyosunda ebe arkadaşım var suni sancıyla vücut doğum konusunda olgunlaşmadan başlatılan doğumlar hem uzun sürermiş hemde kadına hasar verebilirmiş tabii bebeğede.. olay forsepse vakuma kadar gidiyomuş... benim dr.umda bana aynı şeyi önermişti ve o bana kendi sancını bekle vücut en güzelini yapıyo diyo bana hep.... yani sen bilirsin amna böyle bi durumda var söylemek isterim.. ayrıca evet bencede bekleyebiliyosan bekle bukadar bekledikten sonra 1 hafta kimseyi öldürmez.. heleki bebeğinde durumu iyise sezeryanı son çare düşün bencede... doktorlarada bakma onlar alır geçer bebeği kalan sen olrsun acıyla sancıyla..

kizlar hepnize cok tesekkur ederim yaa... sayenizde daha sakinim....iyiki varsiniz....simdi biraz kenara cekilip mantikli bir sekilde dusunum bakim....neyi dusunecem artikm bilmiyorum...hast..aneztezi vs... hepsi hazirlanmis...

canım istersen sen h,içbişiy düşünme sadece rahatlamaya çalış bak inan herşey yoluna girecek endişe etme... eşinde gelecek bebeğinde sağlıkla gelecek herşey çok güzel olacak hep iyi düşün iyi olsun lütfen... ve eğer düşüne düşünede şişeceksen boşver gel burda geyik yapalımm :))

slm canım hoşgeldin nasılsınn??

slm hanımlar nasipse bende 17.09.2009 da sabah hastaneye yatıyorum. 18.09.2009 da da sezeryana alınıyorum çok heyecanlı ya

slm hanımlar nasipse bende 17.09.2009 da sabah hastaneye yatıyorum. 18.09.2009 da da sezeryana alınıyorum çok heyecanlı ya

hadi hayırlısı canım işallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın kuzunuda bol bol koklarsın 1 haftanız kaldı demek vuslata :)

slm kızlar
az önce Bircan ile konuştum Poyraz paşamız doğdu 3800 maşallah sesi çok iyi geliyordu epidural olmuş Allah analı babalı büyütsün
Filiz bebeişlerimiz aynı gün doğacak benmi de 18 eylül 9.30 da sezeryanım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ayy maşallah demek poyrazcık doğdu sağlıkla büyütsünler işallah uzun ömürlü olsun..
sen nasılsın canım keyfin ne alemde bakalımmm az kaldı tabi isizn günler belli ne güzell :)))
bu arada hangi hastanede doğumun olacak??

sabah olacağını sölediler. ben gata da olacam yalnız tek sıkıntı 1 gün önceden hastaneye yatırmaları

tatlım maşallah Allah analı babalı büyütsün canım

çok şükür canım dün gittik kontrole kan falan alındı ameliyathane hemşiresi ile görüştük falan bir hafta kaldı Allahım o günleri göstersin haftaya bu saatlerde bebeğim doğmuş olcak çok heyecanlıyım akademi hastanesinde olcak doğum izmitde salı gğnğ tekrar gidecez ben genel anestesi istiyordum ama spinali çok tavsiye ettiler hastanedeki baş hemsire falan aklım karıştı annemde genel olma falan dedi napsam acaba benimde aklım kaydı bebeğimi hemen görmek istiyorum galiba fikrimi değiştireceğim

sabah olacağını sölediler. ben gata da olacam yalnız tek sıkıntı 1 gün önceden hastaneye yatırmaları

anladım canım hayırlısı olsun..
belkide doğrusu budur canım... çünkü biliyosun özel hastanelerde oluyo doğumlar artık ve daha az para ödensin diye bir gün yatırıp çıkarıyolar hastaları hastanede... şanslısındır belkide.... CADIARZU

bencede epidural en iyisi doktorunda anlatmasına göre ama sen bilirsin.. fakat annen haklı her ne olursa olsun bencede ayılmak için geçireceğin süreyi bebeğine bakarak koklayarak geçirirsin :)))

belkide normal istemiştim olmadı ters olduğu için sezaryana alacaklar normalde keyfi sezaryan yapmıyolar hastanede

bencede epidural en iyisi doktorunda anlatmasına göre ama sen bilirsin.. fakat annen haklı her ne olursa olsun bencede ayılmak için geçireceğin süreyi bebeğine bakarak koklayarak geçirirsin :)))

evet ya şimdi biraz araştırdım da boşuna uyuymuş olacağım o sürede zaten çatlamak üzereyim kuzumu görmek istiyorum her sabah odasına gidip günaydım bebeğimin odası diyorum kaydirigubbakcemile3 bu bir hafta nasıl geçcek bilmem belki bir haftaya kadar sancılarım hemen geliverir prensesim

belkide normal istemiştim olmadı ters olduğu için sezaryana alacaklar normalde keyfi sezaryan yapmıyolar hastanede

hayırlısı nasılsa öylesi olsun canım hepimiz için... belli olmuyo yani bu işler keşke her istediğimiz olsa ama... :)

hangi besinler bebeğe daha çok kilo aldırır

doğmadan önceyi oruyosan süt ve et canım yani proteinin herr türü....

hangi besinler bebeğe daha çok kilo aldırır

süt ve kırmızı et diye biliyorum canım benim bebğim şu an 2800 bende 3 kiloyu geçsin istiyordum ama hastanelerin bebek sayfalarına baktım genelde bebekler 2500-2900 aralığında doğuyor ve gayet iyi görünüyorlar dün biraz az kilosu diye üzlmüştüm ama şimdi üzülmüyorum sağlıklı olsun başka hiç bir şey istemiyorum senin bebeğin ne kadar

pişt napıyonus bakim oooooooo kaç kişi doğurmuş maşallah doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza diyim

ayy evet denizcim bide o var demi aniden sancı gelirse hooppp acil sezeryan ve sürpriz kavuşma.... ya insan koca 9 ayı bekliyoda neden şu zamanı bekleyemiyo yaaa :))))

bana pazartesi başka bir doktor 2850 demişti bugün doç. dr gittim o baktı ultrasonda 3350 dedi. onu duyunca rahatladım ama yinede ne doğru bilmiyorum sağlıklı olsunda önemli olan o ama insan yinede zayıf diye düşünüyor.

evet doğmadan öncesini sordum bu 1 haftada iyi besleyim bebeğimi

günde enaz 1 litre süt iç canım faydasını görürsün....
hayvansal proteinlerede ağırlık ver.....
ben normal istediğim halde devam ediyorum böyle :)

pişt napıyonus bakim oooooooo kaç kişi doğurmuş maşallah doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza diyim

napalım şekerim filizle ben nöbete kaldık :)))
baksana kimseler yok ya bebekleriyleler yada bebekler çıksın diye çaba içindeler :)))
valla darısı başımıza demektende dilimde tüy bitti darısınada başlıcam gerisinede aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter bee çık artık keçi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…