haklısın bebem bide sen varsın demiii :))))) herzaman heryerde sonsuza dek ölümüne gebeşler olarak topik tarihine geçicezz :))))))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benii unuttunmuu anammmmmm bendeee tekimm dahaaaaaaa:CüvCüv:
haklısın bebem bide sen varsın demiii :))))) herzaman heryerde sonsuza dek ölümüne gebeşler olarak topik tarihine geçicezz :))))))))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim ne güzel geçmiş....
yarınki kontrolle bizdede inermi çıkarmı belli olur artık...düne göre bugün bizimkininde vücudu daha beyaz...sadece yüzümüz ve gözlerimiz sarı....onlarda 2 aya geçer dediler...
Bu arada bugün doğum yapalı 9 gün oldu ve toplamda 12 kilo vermişim kızlar.bende şaşırdım bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermeme ..ama göbek hala var..oda sanırım kanamayla ya gider ya kalır...Nasıl bu kadar verdiğime gelince özel bişe yapmadım...bol bol emzirdim...ilk günlerde gögüs uçlarım olmamasına rağmen elimle sağdım...yada slikon gögüs ucu kullandım..yani mama vermemek için her türlü direttim...sezeryandan sonra süt biraz geç geliyor....sakın mamayı alışkanlık haline getirmeyin...
bu arada emzirmek hem bebekler için hemde bizim için çok faydalı....emziren anne 2 saat lik spor yapan biriyle aynı kaloriyi yakıyormuş...zayıflamamda bunun etkisi çok sanırım...
yediklerime gelince ekmek yemedim..tatlı falan yemedim..sadece süt yapıcı ve bebeğe faydalı şeyler yedim...
sütlaç komposto muhallebi bol bol su çorba tavuk et pilav meyva süt peynir şeklinde..tabi bebekte sarılık çıkmasından dolayı yaşadığım stres...ve uykusuzluğunda etkisi çoktur...
.
ayy demi yaa fatoşum millet ne güzel bebeklerin gazını pohunu konuşuyo bizde anca çatı muayenesi baca temizliğini ooff off :)))))))))))))))))))
ben çıkıyorum kızlar bugün iftarda misafir vardı hiç oturmadım yemek temizlik derken haşat oldum....
hepinizi öptüm kendinize iyi bakınnnn....
ya bende doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
hiç sorma canım ya ama bizimkiler ağır toplar gelmek için biraz naz mı yapıyolar ne
Selam kimsecikler yok ama ben uyandım cünkü cok heyecanlı ve telaşlıyım dün gece sahurdan beri benden çok az aaz su geliyo resmen su akıntı değil sabah kalktıgımda iç çamaşırım suydu ve arka kısmıma kadar gelmişti eşimde işe gidiyodu dedi gitmim yok git dedim aşırı bi su gelmedi öğlene kadar bakarım ztn doktora bugun gitcektik şimdi acil gitmemizi gerektiren bişey yok oda işe gitti çok merak ediom suyummu gelio yaa benim yoksa