2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kiyamam ben ona....o pamuk gibi topuktan kan aliyolar dimi??? allah saglik versin ona......:ecrin_bebek:

herkese iyi geceler kizlar ben bugun biraz erken uyku yapacam tv karsisindamirmirmirmirmirmirmirmir

Emelcim hadi gözünaydın , bende 40 gün sürecek sanıyordum benimki 10. günde bitti şok oldum delikafadulden

selam kızlar topiğimizin en nazlı kızı dünyay geldi pazartesigünü itibariyle kızımı kucağıma aldım :)) amam normal doğuramadım sezeryan oldu mecburi çünkü kıızımın suyu azalmıştı bende riske atamadım zaten istesemde normal doğuramazmızmışım çünkü iç çatım darmış kızım oyüzden doğmuyomuş epiduralli sezeryen oldum şimdi allaha çok şükür bende kızımda iyiyiz :) sürekli emiyoruz kilolmuz 3 kilo 300 gr 48 cm ağeım yok kanamam da çok fazla yok size daha sonra doğum hikayesdi olarak uzun uzn yazarım ama şimsilik çıkmama lazım allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin olmasyanlarda versin :)) doğurmayanmlar inşallah b.r an önce sizde kucaklarınıza alırsaınız :))

maşallah Allah analı babalı büyütsün canımmm bizde seni merak ediyordukkk maşallah kırkbir kereeee.

Emelcim hadi gözünaydın , bende 40 gün sürecek sanıyordum benimki 10. günde bitti şok oldum delikafadulden

anaaaaa ne guzel demek seninki daha erken bitti ha :)) bakalım adetimiz kaç ay sonra baslayacak.....kızımda iki ay sonra adet olmustum ben

canım benim gozun aydın Allah analı babalı buyutsun insallah aldın sende kuzunu kucagına ne guzel

gaz için sab simplex kullanın arkadaşlar.

oyle yapıyorum ben canım sab simplex kullanıyorum ama etkisi olmuyor ne yazık kı ....bir tuttumu sancı kasıp duruyo kendini

gözün aydın zeynepcim allah analı babalı büyütsün maşallah kızına

okadar bekledın ama kısmet işte hepimiz için hayırlısı olsun.............

günaydınlaarrr
kimse yok forumda
kanal d de doktor diye bir program var yeni doğan bebek bakımını anlatıyor
izlemeyenler varsa açsın güzel bilgiler veriyor

Herkese günaydın kızlarrrr. ınş. iyisinizdir

Canım hadi gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. Foto istiyoruz ama senden :)

günaydın annecikler kimseler yok bugün galiba. doktor programı çok güzel bebek doğdu:)

gülayyyyyyyyyyy yakaladımmm seniii biz rüzgar kızımızın fotolarını bekliyozz halaaaa haberin olsunn.....

günaydınlar
zeynepçim tebrik ederim kavuşmuzsun bebişine bende seni merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…