son 2 haftadır nstmiz güzel çıktı ama sabırsızlanıyoruz aslında...bide bayram geliyo ben daha da bi panik oluyom ne biliyim 39.haftaya şartlamıştım ben sanırım kendimi o yüzden aslında annenin dediği doğru 9.ayı yeni doldurdu bebişlerama daha 3 gün geçmiş...Bende günüm geçmiş ki sabırsızlıkla bekliyorum ama annem dün çok kızdı bana...Bir bebek 9 ay 10 gün zaman alır siz ne sabırsızsınız...9 ayı dolmuş daha 10 günü bekle dedi...Fırça yedim anlıcan...Aslında doktora gittikçe sabırsızlanıyoruz ben kendimi bayrama şartlamıştım ama doktor pazartesine kadar olur deyince hergün daha fena oluyorum günler geçmiyor bir türlü....
bende kendimi bu haftaya şartlamıştım nst de sancı da çıkınca tamam olur dedim ama bekliyoruz..Hayırlısı olsun canım...Belki bayram çocuğu olmak istiyor bizim bebişler...kaydirigubbakcemile3son 2 haftadır nstmiz güzel çıktı ama sabırsızlanıyoruz aslında...bide bayram geliyo ben daha da bi panik oluyom ne biliyim 39.haftaya şartlamıştım ben sanırım kendimi o yüzden aslında annenin dediği doğru 9.ayı yeni doldurdu bebişler
son 2 haftadır nstmiz güzel çıktı ama sabırsızlanıyoruz aslında...bide bayram geliyo ben daha da bi panik oluyom ne biliyim 39.haftaya şartlamıştım ben sanırım kendimi o yüzden aslında annenin dediği doğru 9.ayı yeni doldurdu bebişler
kızlar herkese selam 08.09.09 da bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için antalya eğitim ve araştırma hastanesinin aciline gittim gece 11 de bayagı bi bekledik ama oynamıyordu sonra doktor ultrasona aldı ve suyu çok azalmış dedi acil almamız lazım dedi gece 12 40 da oğlum dünyaya geldi ayın 9 u gün boyu yattık bugün taburcu olduk tam yüreyemiyorum biraz da ağrım var meleğime kavuştum Allahın izniyledarısı diğer annelerin başına :Saruboceq: şimdi çıkıyorum daha sonra resim gönderirim hepinizi öptümopuyorumnanaktan
canim ben 37+5 haftadayim...benim bebek pazartesi gunu 2610 cikti dr da kucuk buldu ama sagligi cok iyi diyor...ve ayin 17 yada 18 inde alacak bebegi... benimkini niye durdurmuyo o zaman... yani diyorki dogum baslarsa durdurmam diyor....kafam karistii:bbo:
kızlar herkese selam 08.09.09 da bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için antalya eğitim ve araştırma hastanesinin aciline gittim gece 11 de bayagı bi bekledik ama oynamıyordu sonra doktor ultrasona aldı ve suyu çok azalmış dedi acil almamız lazım dedi gece 12 40 da oğlum dünyaya geldi ayın 9 u gün boyu yattık bugün taburcu olduk tam yüreyemiyorum biraz da ağrım var meleğime kavuştum Allahın izniyledarısı diğer annelerin başına :Saruboceq: şimdi çıkıyorum daha sonra resim gönderirim hepinizi öptümopuyorumnanaktan
maalesef canım 42 ye kadar bekleyen var benim arkadaşım 42de doğurdu inşallah o kadar beklemez senin bıcırık
yha ben bu dr a hiç güvenmiyorum zaten bence para almak için dogumu erteliyor.bnm bebegım suan 2800 civarı cıkıo ki edirnedeyken cok daha gelişmiş bi ultrasonla bakılmıştı 2 hafta önce 2880di nasıl oldu bilmiyorum.40.haftayı bitirip2500 olan da var ve gayet saglıklı..aslında kafa capı falan uyumlu haftasıyla sadece biraz zayıf cıkıo..dogumu durdurcaz dedi serum falan taktı gercekten sabah sancı cıkmadı nst de gece 80 i buluyordu.sonra da hemen özele gel orda bakalım dedi alacak tabi en az 100 lirayı.baska dr.gittim o da zayıf ama dogabilir dedi..
ya insanlar çok garip benim istanbulda kuzenim var 7 aylık hamile dr a belim çok ağrıyo demiş dr da kilosu iyi istersen alalım demiş manyak bunlar yaaa 7 aylık bebek alınırmı neren ağrırsa ağrısın hadi o cahil yaşı küçük dr a noluyo hayret bişi
feyza cım snein 2.doğum muydu
ececim bence o doktorun beynini cikarip almak lazimmis....yani hic bir sorun yokken sirf kilosu iyi diyee almis haalmaz: lmaz:
evet 2.bebeğim bu...
canım benimde ikinci birincisi iki yaşında senin birinci kaç yaşında doğumun sezeryanmiydi