2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına:Saruboceq:

kızlar yaaaa bu gece rüyamda hep ağladım bebişime bişi oldu olcek die...psikolojik sanırım ama ...artık Rabbim kavuştursa bizide sağ salim inş.her gece BUGECE mi gelcek die bekliyom bi doğsa bikez olcek son 1 haftadır 10 oldu doğuruyom..beklemekten düşünmekten...dua edin bana ne olur

evet cnm aynen özellikkle ağlarken içi bi tuhaf oluyo insanın...ben kıyamıcam galiba ağlarken hiç oğluma ufff

evet canım ilk oğlum gaz sancısından ağlarken bende ağlıyodum annemlerde küçük bebeğimi susturacaz büyük bebeğimi diye bana kızıyolardı ama insan kıyamıyoki ona bişi olunca insanin içi parçalanıyo:gitme:

kızz üzülme strese sokma kendiniii zamanını bekliyolarr işte.. artık pskolojik olarak sancılar basladı bende... dün btün gece sancılandım hafiftennn ama tık yokk bakkk.... rabbimm hayırlı zamanda hayırlısıyla göndersinn yavrularımızııı:Saruboceq:

amin o kasılmalar bende çoktan beri var sabah sırılsıklam uyanıyorum cnm..ama

canım benim biz üzülünce onlarda üzülüyolar rahatla diyecem bi işe yaramayacak biliyorum çünkü bende sabırsızlandım iyice hele bu doğuranları görünce:Saruboceq:

yha kızlar bnm her gecen gün agrım artmaya basladı.özellikle su çatı kemiklerimde belimde falan.ben de hemen dogurcm sanıodum bakıyorum 39.haftamdan itibaren hep var bu agrılaar.sizde nasıl durum??

yha kızlar bnm her gecen gün agrım artmaya basladı.özellikle su çatı kemiklerimde belimde falan.ben de hemen dogurcm sanıodum bakıyorum 39.haftamdan itibaren hep var bu agrılaar.sizde nasıl durum??

aynen cnmmm bende 38 den beri var sen kaçıncı haftandasın ki şuan

tülaycım surda tas catlasa 1 haftacık daha beklersinn bence gelir ozamana kadar??

yok ben pazartesi salı gibi dr uma gidip detaylı bi bilgi alıcam bebişim durumuyla ve karar vericez nasipse bak zeynep e beklese iç çatısı dar dr lar yeni söylüyo bebişim zaten önde gidiyo korkuyorum bişi olcek diye bebişime...artık risk etmek istemiyorum...hayırlısı bakalım

cnm 39.haftamdayım ben tam 1 hafta var aramızda.aslında bnm gecen dogum baslamıstı durdurdu dr bebek zayıf die ama o zaman hiç agrım falan yoktu kosuodum saga sola şimdi kötüyüm aslında sabırsızlanıyorum o yuzden

Herkese gunaydin kizlar.... ben kanal d programi kacirdimm ya cok istedim izlemeyii unutmusum zaten gec kalktim (( utku bebek anneciginin yanina getirildii orda yakaladim.....poffff.....

günaydın kızlar...

Bende hala doğurmadım doktor p.tesine kadar olur dedi çünkü sancılarım vardı ama 2 gündür sancı falan yok...Geri gitti sancılarım :))

pazartesi doktor kontrolüm var tekrar..Ama annem adet tarihinden sona olur diyor..Mesela ben 13 aralıkta en son adet olmuştum..13 ünü doldururmuşum öyle diyor...

bencede canım doktorunla detaylı görüş..Boş yere bekleme derim....

günaydın cnm.ayy cok tatlı bir bebek yha.tombuldu baya dimi?valla içim sızlıyor artık ben de istiyorum bebeğimi.hatta haftaya sezeryan randevusu almayı düşünüyorumdr.dan.aslında hersey normal gidio dr.da normal olsn dio ama psikolojim baya bi bozuldu yha

canim ben 37+5 haftadayim...benim bebek pazartesi gunu 2610 cikti dr da kucuk buldu ama sagligi cok iyi diyor...ve ayin 17 yada 18 inde alacak bebegi... benimkini niye durdurmuyo o zaman... yani diyorki dogum baslarsa durdurmam diyor....kafam karistii:bbo:

herşey normalse eğer bekle derim....şurda canım 9 aydır bekliyoruz 2 hafta daha bekliyelim değilmi ama opuyorumnanaktan

evet cnm ay olarak o zmn 9 ay doluyo benim 7sinde doldu ama tık yok

evet cnm ay olarak o zmn 9 ay doluyo benim 7sinde doldu ama tık yok

ama daha 3 gün geçmiş...Bende günüm geçmiş ki sabırsızlıkla bekliyorum ama annem dün çok kızdı bana...Bir bebek 9 ay 10 gün zaman alır siz ne sabırsızsınız...9 ayı dolmuş daha 10 günü bekle dedi...Fırça yedim anlıcan...Aslında doktora gittikçe sabırsızlanıyoruz ben kendimi bayrama şartlamıştım ama doktor pazartesine kadar olur deyince hergün daha fena oluyorum günler geçmiyor bir türlü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…