selam kızlar topiğimizin en nazlı kızı dünyay geldi pazartesigünü itibariyle kızımı kucağıma aldım :)) amam normal doğuramadım sezeryan oldu mecburi çünkü kıızımın suyu azalmıştı bende riske atamadım zaten istesemde normal doğuramazmızmışım çünkü iç çatım darmış kızım oyüzden doğmuyomuş epiduralli sezeryen oldum şimdi allaha çok şükür bende kızımda iyiyiz :) sürekli emiyoruz kilolmuz 3 kilo 300 gr 48 cm ağeım yok kanamam da çok fazla yok size daha sonra doğum hikayesdi olarak uzun uzn yazarım ama şimsilik çıkmama lazım allahım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin olmasyanlarda versin :)) doğurmayanmlar inşallah b.r an önce sizde kucaklarınıza alırsaınız :))
eeee gelsinn artıkınnnnnnnnnn o başımızaaaa...........:))))))
evet cnm aynen özellikkle ağlarken içi bi tuhaf oluyo insanın...ben kıyamıcam galiba ağlarken hiç oğluma ufff
kızlar yaaaa bu gece rüyamda hep ağladım bebişime bişi oldu olcek die...psikolojik sanırım ama ...artık Rabbim kavuştursa bizide sağ salim inş.her gece BUGECE mi gelcek die bekliyom bi doğsa bikez olcek son 1 haftadır 10 oldu doğuruyom..beklemekten düşünmekten...dua edin bana ne olur
kızz üzülme strese sokma kendiniii zamanını bekliyolarr işte.. artık pskolojik olarak sancılar basladı bende... dün btün gece sancılandım hafiftennn ama tık yokk bakkk.... rabbimm hayırlı zamanda hayırlısıyla göndersinn yavrularımızııı:Saruboceq:
kızlar yaaaa bu gece rüyamda hep ağladım bebişime bişi oldu olcek die...psikolojik sanırım ama ...artık Rabbim kavuştursa bizide sağ salim inş.her gece BUGECE mi gelcek die bekliyom bi doğsa bikez olcek son 1 haftadır 10 oldu doğuruyom..beklemekten düşünmekten...dua edin bana ne olur
yha kızlar bnm her gecen gün agrım artmaya basladı.özellikle su çatı kemiklerimde belimde falan.ben de hemen dogurcm sanıodum bakıyorum 39.haftamdan itibaren hep var bu agrılaar.sizde nasıl durum??
tülaycım surda tas catlasa 1 haftacık daha beklersinn bence gelir ozamana kadar??
yok ben pazartesi salı gibi dr uma gidip detaylı bi bilgi alıcam bebişim durumuyla ve karar vericez nasipse bak zeynep e beklese iç çatısı dar dr lar yeni söylüyo bebişim zaten önde gidiyo korkuyorum bişi olcek diye bebişime...artık risk etmek istemiyorum...hayırlısı bakalım
cnm 39.haftamdayım ben tam 1 hafta var aramızda.aslında bnm gecen dogum baslamıstı durdurdu dr bebek zayıf die ama o zaman hiç agrım falan yoktu kosuodum saga sola şimdi kötüyümaslında sabırsızlanıyorum o yuzden
günaydın cnm.ayy cok tatlı bir bebek yha.tombuldu baya dimi?valla içim sızlıyor artık ben de istiyorum bebeğimi.hatta haftaya sezeryan randevusu almayı düşünüyorumdr.dan.aslında hersey normal gidio dr.da normal olsn dio ama psikolojim baya bi bozuldu yha
günaydın kızlar...
Bende hala doğurmadım doktor p.tesine kadar olur dedi çünkü sancılarım vardı ama 2 gündür sancı falan yok...Geri gitti sancılarım :))
pazartesi doktor kontrolüm var tekrar..Ama annem adet tarihinden sona olur diyor..Mesela ben 13 aralıkta en son adet olmuştum..13 ünü doldururmuşum öyle diyor...
evet cnm ay olarak o zmn 9 ay doluyo benim 7sinde doldu ama tık yok