2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlaaar ben geldim
ilk kez dun gece tamama doguruyorum dedim ama foooos cikti :)
aksam baslayi sabah 7 ye kadar suren sancilarim oldu ayni adet sncisi gibi
bazen alta da vurdu tabi beni heyecandan stresten uyku tutmadiay kesin doguruyorum bu yagmurda nasil gitcez falan filan...
neyse soora uyuya kalmisim sabah kalktigimda agrilardan eser yoktu nasil oldu anlamadim
halbuki cok sevindim gece dogcak tariht super felan diyeeeee
anlayacaginiz hala beklemedeyim

gulaycim senin cok mu kanaman oldu

ozgecim masallah guzel kizina ne guzel kilo almis

meryemcim benim akintimda hic fazlalasma yok bu da mi doguramayacagimin belirtisi yaaaaa

slm kizlar... 2 saat uyumusum ne guzel...bugun mersinde serin, iki gundur ilk kez klima acmadim....ne guzelll kaynatmissiniz bakem 2 saat icindeCADIARZU bugun 9 eylul....bildigim kadariyla 3 arkadasimizin dogumu vardi oyle degilmi??? insalah saglikla almislardir yavrucaklarini kucaklarina.... bu arada agrilarim var, takip ediyorum kac saatte bir diye 2 saatte bir sancim geliyor....ama telas yapmiyorum...yarin nst var... bakalim ne cikacakCADIARZU

kizlar sezeryan olan arkadaslara bi sey soracam, sezeryan dogumda, bebegin esini de birlikte aliyolar dimi? ben bir seyy duydum, karnina cok fena bastirip alttan cikariyorlarmis kocaman bir parca? dogrumuuulmaz:lmaz:lmaz: bu beni cok korkuuttu....(cok kiziyorum kendime nekadar cesaretsizim ne kadar canim tatli diye) gonullu normal dogum yapanlara bin kere bravooo..... birde sezeryandan sonra kanama olayi nasil oluyor merak ediyorum....merakimi giderin nolurrrr???

ebru gecmıs olsun canım.. senınle gulcan doguramayacagım dıye dıye çocukları vazgecırıyorsunuz:)

benım ablamlardan bıldıgım sezeryanda elbette eside alınıyor bebegın. ama sezeryan sona erdıkten sonra sen daha ayılomadan gelip karnına bastırıp içeride kalan kanı boşaltıyorlar. kanama oyle devam edıyor

valla ben gamzeden, gülcandan, ebrudan, fatoştan ve tülaydan çok güzel kolay normal doğumlar bekliyorum.... inşallah hayırlısıyla.....

slm kızlarrrrrrrrrr ay gülaycımm vallahaa bende kendimden bekliyommmm ama nerdeeee... bi gelse dogurmaya calıscam ama yokkkk

evet canim benim gun aldik... sezeryan olacak...ayin 17 yada 18 si.... bakalim kocacik gelsin romanyadan biz karar verecez gunune.... senin gun bellimi???

canım :1rolleyes:burdakiler 14 ü dediler ama bende 18inde almalarını istiyom ptesi yatıracaklar bilmiyom nolcak

valla meryemcim benimki fazla surmicek boyle
eger bu hafta kendi dogmazsa buyuk ihtimal haftaya pazartesi benim doktor beni sezeryan yapar

hakkında hayırlısı neyse o olsun. ınsallah ıstedıgın gibi normal dogum yaparrsın.

bebeği alırken eşinide alıyolar canım korkma ama ameliyattan sonra karnıma bastırdılar sebebi rahmi eski haline getirmek için dediler biraz canım yandı 3kere yaptılar bi daha yaptırmadım ama yapmak zorundayız küçülmezse dr bize kızar dediler şimdide ben kızıyom dedim klava: sonra teşebbüs etmediler eş doğumda alınıyo ama bilmiyom niye bastırdılar

canım :1rolleyes:burdakiler 14 ü dediler ama bende 18inde almalarını istiyom ptesi yatıracaklar bilmiyom nolcak

bu onumuzdeki pazartesi mi?? yani 5 gun sonra oylemii??? kiyamam ben sana ya.... canim benim.... ee ozaman alirlar bebisi eger pazartesi yatiriyorlarsa: her sey yolunda dimi?? aaa canim benim yaa sana da azcik kalmis.... biraz evel esimle konustum, aman sakin dogurum falan deme diyor, burda isler cok yogun yoksa is kaybederim diyor.... yani 18 eylulden once getirme sakin diyor akannehirakannehir hayirlisi.....

eee bizdee epidurale karar verdikk hepsini gorecez ama hissetmicez oylemi???:bbo::bbo::bbo: saoll canim azcik aydinlandimmm

bebek gelcekse sana sormazki canımnaniknanik seninde az kaldı bence eşin bi an önce kaçmaya çalışsın özlemişsindirde zaten beni ptesi yatırıyolar ama hemen almıyacaklar heralde önce testler yapacaklarmış aynı tarihte yapabiliriz yani:1hug:

eee bizdee epidurale karar verdikk hepsini gorecez ama hissetmicez oylemi???:bbo::bbo::bbo: saoll canim azcik aydinlandimmm

hayır canımcım görmüycen araya perde çekiyolar ama istersen tavandaki lambaların yansımasında görmeye çalışabilirsin ablama öyle olmuş araya perde çektiler ama tavandaki aksini seyrettim diyo fakat dayanamayıp bayılmış akannehir sen en iyisi yanındaki hemşireyle falan sohbet etde zaman çabuk geçsin:Saruboceq:

evet canim yaa ozledim kocami ama fazla bogmamaya gayret ediyorum onu...cunku gercekten cok ciddi isler aldi bizim oglan kismetiyle geliyor...cok sasiriyoruz bu duruma kaydirigubbakcemile3 ikimiz icindee hayirlisi olsun canim benim.... ama guzel olur haa... bizim satlar ayni....ciftlesmee gunumuzdee mii aynii acebaaa:kedi::kedi::kedi::kedi:
yanliz olmadigini bilmek cokk guzell cokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…