evet meryemcim daha sulu ve bol akıntım olmuştu son hafta ama rengi beyazdı, bem beyaz ... ama çok daha fazla üç katı falan....
evet tatlım 20 aralık hadi bakalım kim önce doğurcak sana gün verdilermidelikafadulden
kizlar sezeryan olan arkadaslara bi sey soracam, sezeryan dogumda, bebegin esini de birlikte aliyolar dimi? ben bir seyy duydum, karnina cok fena bastirip alttan cikariyorlarmis kocaman bir parca? dogrumuuulmaz: lmaz: lmaz: bu beni cok korkuuttu....(cok kiziyorum kendime nekadar cesaretsizim ne kadar canim tatli diye) gonullu normal dogum yapanlara bin kere bravooo..... birde sezeryandan sonra kanama olayi nasil oluyor merak ediyorum....merakimi giderin nolurrrr???
valla ben gamzeden, gülcandan, ebrudan, fatoştan ve tülaydan çok güzel kolay normal doğumlar bekliyorum.... inşallah hayırlısıyla.....
evet canim benim gun aldik... sezeryan olacak...ayin 17 yada 18 si.... bakalim kocacik gelsin romanyadan biz karar verecez gunune.... senin gun bellimi???
valla meryemcim benimki fazla surmicek boyle
eger bu hafta kendi dogmazsa buyuk ihtimal haftaya pazartesi benim doktor beni sezeryan yapar
valla meryemcim benimki fazla surmicek boyle
eger bu hafta kendi dogmazsa buyuk ihtimal haftaya pazartesi benim doktor beni sezeryan yapar
kizlar sezeryan olan arkadaslara bi sey soracam, sezeryan dogumda, bebegin esini de birlikte aliyolar dimi? ben bir seyy duydum, karnina cok fena bastirip alttan cikariyorlarmis kocaman bir parca? dogrumuuulmaz: lmaz: lmaz: bu beni cok korkuuttu....(cok kiziyorum kendime nekadar cesaretsizim ne kadar canim tatli diye) gonullu normal dogum yapanlara bin kere bravooo..... birde sezeryandan sonra kanama olayi nasil oluyor merak ediyorum....merakimi giderin nolurrrr???
canım :1rolleyes:burdakiler 14 ü dediler ama bende 18inde almalarını istiyom ptesi yatıracaklar bilmiyom nolcak
benım ablamlardan bıldıgım sezeryanda elbette eside alınıyor bebegın. ama sezeryan sona erdıkten sonra sen daha ayılomadan gelip karnına bastırıp içeride kalan kanı boşaltıyorlar. kanama oyle devam edıyor
bu onumuzdeki pazartesi mi?? yani 5 gun sonra oylemii??? kiyamam ben sana ya.... canim benim.... ee ozaman alirlar bebisi eger pazartesi yatiriyorlarsa: her sey yolunda dimi?? aaa canim benim yaa sana da azcik kalmis.... biraz evel esimle konustum, aman sakin dogurum falan deme diyor, burda isler cok yogun yoksa is kaybederim diyor.... yani 18 eylulden once getirme sakin diyor akannehirakannehir hayirlisi.....
eee bizdee epidurale karar verdikk hepsini gorecez ama hissetmicez oylemi???:bbo::bbo::bbo: saoll canim azcik aydinlandimmm
bebek gelcekse sana sormazki canımnaniknanik seninde az kaldı bence eşin bi an önce kaçmaya çalışsın özlemişsindirde zaten beni ptesi yatırıyolar ama hemen almıyacaklar heralde önce testler yapacaklarmış aynı tarihte yapabiliriz yani:1hug:
evet canim yaa ozledim kocami ama fazla bogmamaya gayret ediyorum onu...cunku gercekten cok ciddi isler aldi bizim oglan kismetiyle geliyor...cok sasiriyoruz bu duruma kaydirigubbakcemile3 ikimiz icindee hayirlisi olsun canim benim.... ama guzel olur haa... bizim satlar ayni....ciftlesmee gunumuzdee mii aynii acebaaa:kedi::kedi::kedi::kedi:
yanliz olmadigini bilmek cokk guzell cokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3