2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet herkes gelmiş gitmiş...
benim işlerim ancak bitti temizlik yaptım şimdide mutfağa gidicem bi yaramazlık yok gözattım çok şükür
gülaycım desteğine çok saol inş. dediğin gibi güzel bi normal doğum olur inş. bizimde seninki gibi cnm
ebrucum rahatsızlanmışsın geçmiş olsun cnm dikkat et üşütmüş olabilrisin havlar serinliyooo
özgem dur bakam biz doğuralım rejime öle gircez barabar emii cnmmmm
akşam fırsat bulursam gelirim yine hadi by by

ємєℓ;8994921 .!.:
kızlar dun itibariyle benim kanamam bitti ne guzel :))

oohh süper valla emelcimmm yarı kırkınız çıktı
biz daha doğurcezzzz
kaydirigubbakcemile3

canım sezeryanda tabi ki esini de alıyorlar.....alttan cıkarma isi normal dogumlarda oluyor yanı esini alttan cıkarma olayı normal dogumda oluyor.......benim iki sezeryanımda da kum torbası koydular karnıma hiç sormadım bu ne diye ama sanırım kanamamın baslaması ıcındi.........zaten su anda kanamamda bitmis bulunmakta

oohh süper valla emelcimmm yarı kırkınız çıktı
biz daha doğurcezzzz
kaydirigubbakcemile3

sorma canım dun itibarıyle yarı kırkımızı yaptık oglusumun kaldı bi yirmi gun daha oda bi gecse hayırlısıyla . . .su gaz problemi oldurcek bizi canım nasıl acı cekiyo oglum bi gorsen...insanın elinden de bisey gelmiyo ki............sen hala beklemedesin en son bakalım kim dogurcak :)

meraba canım medikal demi yaptın doğumunu

ємєℓ;8995504 .!.:
evet canım medical de yaptım . . .spinal oldum ben ve cok rahattım . . .ilki genel anesteziydi sonrasında çok zorlanmıstım.....arada cok buyuk fark var ...herkeze spinalı tavsiye ederim valla

resimdeki hemşirenin kıyafetinden tanıdımda ben narkozdan zor ayılmıştım ama yine genel istiyom spinalden korkuyom dayanamam heralde merkezdemi çalışıyosun ben merkezdeydim buraya gelmeden önce

Son düzenleme:
canım sen burda mı gorev yaptın daha once allalaaaa nasıl oldu da oralara gittin esin ne is yapıyor? . . .

evet merkezdeyim ben iskelenin oralarda okulum .....bende korkarak girdim spinala inan ama hiç de korktugum gibi cıkmadı...kime sorduysam hepsi memnun hem oglumun cıkısını da gormek istedim oda yarı bi heyecandı . . .10 dk bebek çıkıyo 20 dakikada da sen toplam yarım saatte hersey bitiyo.....sonrasında cok rahat ettim

anladim canim cok saol cevap icin.... insalah benim de seninki gibi guzel ve rahat bir dogum olur...benimki epidural olcak....hayirlisi....:Saruboceq:

canım benim eşim diplomat burda 3 yıl görevimiz var bende ücretsiz izin aldım eşinin yurt dışı görevi olanlara 4 yıla kadar ücretsiz izin veriyolar döncez gene oraya çünkü doğu görevimiz yarım kaldı

Son düzenleme:
opuyorumnanaktanben çıkıyom kızlar herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
merhaba,
ben de haftaya epidural-spinal kombine ile sezeryan olacağım da, iki sorum var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:

1. saat 12'den sonra mı bir şey yememek lazım, yoksa 12 saat açlık mı gerekiyor? doktor söylemişti ama heycandan unutmuşum

2. aç olmak yeterli mi, yoksa su da mı içmemek lazım?

bir de, hastane çıkışında ne giymeyi tavsiye edersiniz? hamile pantolonu, eşofman???

Canım bende aynı şekilde kombine anestezi ile sezeryan oldum.... 12'den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin. Ben hastaneden almış olduğum gğzel bir pijama ile çıktım eşofman gibi birşeydi...

selam kızlar biraz tepeden iner gibi selamsız sabahsız oldu :)) Umarım keyiflerde bebeklerde iidir...

Aaaa bu seyretme yöntemi benim nasıl aklıma gelmedi hayallah yaaa

Selam kızlar biz bugün birinci ayımız dolduğu için doktora gittik kızım maşallah 800 gr. almış gayet iyi dedi doktorumuz bi aşımız vardı onu vurulduk sarılık iki aşımız.. Onun dışında herşey yolunda maşallah. Ama gözleri biraz sarı geldi bana içime sinmedi yarın götürüp yine bi kan aldırcam topuktan sarılık baktırcam ya.

slm cnm maaşallah doğa bebeğe Allah nazardan saklasın

Canım maşallah kızımıza çok güzel kilo almış sen biberonla besliyordun di mi? bizimde yarın 15. günümüz....umarım defneminde kilo durumu ii gidiyordur.... Korkma tatlım 1 aylık bebeğin sarılık olacağını hiç zannetmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…