- 1 Haziran 2009
- 3.695
- 0
artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:) acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum yaa.sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.
sezeryan olucam canım.. yaa benım korkum ınan dogumdan değil yaa nasıl bakıcam iyi bakabılecek mıyım korkusu var
Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....
ya meryemcım yice sıyırdım ben kafayı acaba diyorum aç falan mı bıraksam rahatsız olsun çıksın....baksenın dediini deneyim hiç muhattab olmayı bu sefer napak
gamzecim yağ dokum fazla kas az diye malum şişkoluk belası ondan daha acılı olmuşum doktor dedi..
manyadım valla:kedi:
hehe iyi insan lafın üstüne gelir mehayyy işte süper hızla doguran arkadasımız medarı iftarımız
hoşgeldın gülaycım nasılsın yavrun nasıl????
ya ben hiç duygulanamadım bile, herşey o kadar hızlı geliştiki, hastaneye girmemle neredeyse doğurmam bir oldu, çocuğumun çıkışını izlerken bile hala inanamıyordum kendime.... yani hiç ağlayamadım şaşkın şaşkın izliyordun sadece.... tek amacım ıkınıp kurtulmak olmuştu bir an önce... bir de stajer doktorların sesleri kulaklarımda çınlıyordu ıkın ıkın ıkın ıkınnnnnnnnnn
iyiyim gülcan cım bebiş de iyi, tek sorun uyku düzenimiz poku çıktı işte....
kızlar hastane çantasını abartmayın bence, ben donsuz gittim valla, donumu bile koyamadım çantaya he he :)
bu arada mutlaka normal doğum yapmayı düşünenler hasta bezi koysunlar, orkidi önermiyor hastane, çünkü nemli bıraktığından malum yeri dikişlerin geç kurumasına neden oluyor... ben neredeyse 1 günde hastanede 20 bez tükettim, sargı bezinin içine pamuk konulmuş, pedin iki katı büyüklüğünde bişey.... hastanede bana verildi, isterseniz bi sorun size verilecekmi, verilmeyecekse koyun mutlaka....
hayır özgecim ama dün girmemiş bugün de yok, nerede peki?
yaw bwn kıyamam zati ona sütü bilem günde 1 lt den düşüremiyorum içmek öööö geldi ama napım çocuk gibi yanımda süt taşıyom....yazık kız annesiiiii günah ama o ne bilsin sen git hipofiz bezinle beyinciğinle konuşta doğum başlasın bebenin suçu ne bee :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
:
Selam kıslarrrrrrrr. ben geldim. Napaysınız?
Ben bugün kızı sağlık ocağına götürdüm. kilosunu tarttırmaya. Çok şükür cumadan beri 400 gr almış kuzum hihoyyyt Ama çok yoruldum anacım ya. Taksiyle gittik geldik ama iş bitmiş bende. İyileştim diye hava atıyorum ama fısssssss yani laelaelaelaelae gelince hemen kızı yıkadık uyuttum. Birde bende bugün acaip gaz sancısı var. Sırtıma sırtıma vuruyor. Rezene içiyorum inş. iyi gelir.
Ayşecikde almış kuzusunu kucağına ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün.
Ayfercim bacım çağrı attım sana kusura bakma kontörüm kalmamış :bbo:
anam anam tam da benden bahsediliyomuş, ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
gamzecim ikinciye hamilelik biraz daha zor oluyo ya pek dinlenemiyomki benim oğlan sabah 6da kalkıyo e daha oda bebek yemeğini yedir bezini değiştir o uyuyuncada ev işi yemek falan gün bitiyo
tam gece uykusu düzene girdi oh be gece uyuyabilecem artık diyodum bana 2 sene daha uykusuz geceler düşüyo hamileyken diğerini emzirmeyi bıraktım düşün yani ama sevmesi öpmesi pek tatlı oluyo bıcırıkları insan herşeye katlanıyo
artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:) acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum yaa.sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.
he kız en tombalak bizimki imiş ama en tombalak annede bendim yaf:) 125 kilo ile doğuma girdim artık söyleyeyim yani:) utanıyom ya ama napam:) hastane çıkışı 3600 olmuş yavrum ama toparlar dedi doktor amcasııı.
iyiyim gülcan cım bebiş de iyi, tek sorun uyku düzenimiz poku çıktı işte....
kızlar hastane çantasını abartmayın bence, ben donsuz gittim valla, donumu bile koyamadım çantaya he he :)
bu arada mutlaka normal doğum yapmayı düşünenler hasta bezi koysunlar, orkidi önermiyor hastane, çünkü nemli bıraktığından malum yeri dikişlerin geç kurumasına neden oluyor... ben neredeyse 1 günde hastanede 20 bez tükettim, sargı bezinin içine pamuk konulmuş, pedin iki katı büyüklüğünde bişey.... hastanede bana verildi, isterseniz bi sorun size verilecekmi, verilmeyecekse koyun mutlaka....
Selam kıslarrrrrrrr. ben geldim. Napaysınız?
Ben bugün kızı sağlık ocağına götürdüm. kilosunu tarttırmaya. Çok şükür cumadan beri 400 gr almış kuzum hihoyyyt Ama çok yoruldum anacım ya. Taksiyle gittik geldik ama iş bitmiş bende. İyileştim diye hava atıyorum ama fısssssss yani laelaelaelaelae gelince hemen kızı yıkadık uyuttum. Birde bende bugün acaip gaz sancısı var. Sırtıma sırtıma vuruyor. Rezene içiyorum inş. iyi gelir.
Ayşecikde almış kuzusunu kucağına ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün.
Ayfercim bacım çağrı attım sana kusura bakma kontörüm kalmamış :bbo:
delikafaduldendelikafaduldenvalla ben gamzeden, gülcandan, ebrudan, fatoştan ve tülaydan çok güzel kolay normal doğumlar bekliyorum.... inşallah hayırlısıyla.....