bende yasadım o akıntı sorununu hatta korkuyodum sumu bu diyee. ama azaldı simdide hatta hiç yok...
bende yasadım o akıntı sorununu hatta korkuyodum sumu bu diyee. ama azaldı simdide hatta hiç yok...
tatlım dün noldu bu arada gittinizmi??
bende akıntı yok ama biraz sancılarım var boşyere hazırlık yapıyo rahim ne bilsin sezeryan olupta kesileceğini
kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalımm..
havadis varmı havadisss :)))
gamze bende çıksın ıstıyorum ama korkuyorum da dün çok kasılmam olunca eşim geliyormu yoksda falan dedı ben panik oldum:) anlayınca oda hemen kıvırdı yok yok daha zamanı var merak etme demeye basladı:)
ya ilk sezeryan daha acılı oluyomuş ikincisi daha az ama neydi o yaa acılar içindeydim çıktığımda.tahmin etmedim böyle olacağınıı.
gittim canımm girdik nst ye bi sorun yokk fosu fosur uyuyor heralde buuu:))))
bebişlerde iyi gamzecim birini uyuttum içerdekide tepiniyo meyve yedim ondan heralde
ya ilk sezeryan daha acılı oluyomuş ikincisi daha az ama neydi o yaa acılar içindeydim çıktığımda.tahmin etmedim böyle olacağınıı.
ємєℓ;8990569 .!.:merhaba canım evet sabah 10.30 gibi ayse aldı yavrusunu kucagına 3 kilo dogmus ve ikisi de gayet iyimis :) . . . .tuba ok ve milk de bugun dogum yapacaktı ama haber yok onlardan henuz
ya bende Allah tarafından zerre kadar korku yok hala şaka gibi geliyo böle ne bileyim.. ama bu akıntılarımın artması şusu busu bi işaretmidir nedir bilmiyorum.. inanın orkid koymazsam engeç 15 dk.da çamaşırımı değiştirmem gerekir....
hehehe bu erkekler çok komik yaa hem istiolar hem korkuyolar yerimizde olsalar napıcaklar cabaaaa :))))
bu arada sen sezeryan olcaktın demi canım?? yoksa yanlışmı hatırlıyorum :)
pembeden haber var mı meryem sen bilirsin
Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....