2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inş. emelcim bekliyoss valla pazar normalde bitiyor mdt miz ama nasip bakalımyoksa paşa paşa kesilcez galiba bizde

hayırlısı olsun canım ...oglusun rahat demek ki gelmek istemiyo.....canım kendini cok sartlama normal diye sezeryan da olsan kotu degil bak bizler cogumuz oyle olduk....hersey olacagına varır..... daha olmadı suni sancı verirler ille de normal istiyorsan canım........

aaa bi benmiyim yani simdii burada.....aaa vala aglicam simdii haa kimse kalmadi:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

1 damla imiş bilgin olsun çok vermeyesin.bir narın tanesinden bir adeti sıkılcak bi damla eder o da.
Evet tatlım odaya geldiğimde odadaydı bebişim. Nar ayrıca anne sütünü de arttırıyor...
ben gelince odaya getirdiler bebişi demek değişiyor heryerde.
ємєℓ;8989134 .!.:
merhaba ayfercim nasılsın :)

canım uykusuz her gecee,memeler yara içindee:) ama çok şükür Allah'aaaaa.onları bize vereneeeee.

kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalımm..
havadis varmı havadisss :)))

kızlar bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum. akşamdan bu yana sancılarım var azar azar. kasılmalarım var.. bu akşama randevu aldım dr dan bakalım ne diyecek. birde sizlerde de varmı benım akıntım arttı ve camasırım hep azar azar ıslanıyor..

msms gamze fatoş hoşgeldiniz

hoşbulduk canım nasılsınn bebişler nasıl :)

ruyamda senın kızın şekerlerini hazılrıyorduk. sana kızın ismini gül beliz koysana diyordum ama sen duymamazlıktan geliyordun:)

hayrolsun canım ve ve veeeee ve inanmıcaksın ama şuanda ayneeen öyle yapıyorum.... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya meryemcim bendede aynı durum var belim ve kasıklarımda garip bir ağrı var... vede devamlı su gibi posalı garip bi akıntı geliyo karnımda garip bi huzursuzluk var.. yürüyüşe çıkıcam birazdan belkim yardımcı olurum kızıma biraz.. çıksında gidelim evimize.. bide kızlar erken gelir diyolardı geldiği filan yok bunun yaa :))))

bende yasadım o akıntı sorununu hatta korkuyodum sumu bu diyee. ama azaldı simdide hatta hiç yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…