kısss var yaaaa dua et hamişsin yoksaaaaa sana neler yapardımmmakannehir
Evet tatlım odaya geldiğimde odadaydı bebişim. Nar ayrıca anne sütünü de arttırıyor...
delikafadulden sırnaşık şey
kızlar bu hastane çantası ne uyuz yaa hala korkuyom eksik bişey varmı diye....
Canlarım keyifler nasıl? İkiye bölünen var mı aranızda? En son gülay doğum yaptı diye biliyorum ondan başka var mı? Ayrıca kızlar emsal hastanedeydi bebişinin ateşi çıkmış 2-3 gece hastanede kalmışlar çok şükür bugün akşama doğru çıktılar rabbim yardımcısı olsun.
Canım koyduğum çoğu şey hiç kullanılmadan geri geldi.
dilekcim aslında öyle çok abarttık cantaları... dilekcim odana geldiğinde bebeğin odadamıydı yoksa sonramı getirdiler...
kızlar bu arada pazarda nar bulduk hemen aldıkk bu sitede okumuştumm anne sütünden önce bebeğin ağzına damlatılırsa gazı olmazmış... çok aklımda kalmıştı.. bu akşam sıkıp şişeye dolduracağız..
delikafadulden sırnaşık şey
kızlar bu hastane çantası ne uyuz yaa hala korkuyom eksik bişey varmı diye....
ayy varya ben bi çanta hazırladım inanın evden kaçsan iki sene geri gelmeye gerek duymassın :)))))))))))))))))) işte ben böleyim yapmam yapmam yaparsamda *okunu aynen çıkarırım :roflol::roflol::roflol:
şekerim hoşgeldin herkesi ilemem ama ben ve tülay tekiz daha ve herhangi bi şekilde bölünüp çoğalma teşebbüsündede bulunmadıkk :roflol::roflol:
ayrıca emsale çok sevindim kaç saattir arıyorum telefonu çekmiyo allaha bin şükür çok dua ettim onlara demek evlerine geçebildiler Allahım sağlık versin bidaha düşürmesin onları hastanelere..( :gitme::gitme::gitme::gitme:
ayy çok moralimi bozdun ama tatım yaaaa :)))))))))))))))))) nerdeysew bebeğe alınan herşey yanımda yaa :)))))))))))
canım sen yinee bi dr.a sorsan bi zraarı varsa vermemek daha iyidir belkide.. senin yemende yeterse olmazsa sen yersin sadece...
çok iyi yaa..dilek bebeğin çok tatlı maaşallh... uyuyormuu...:ecrin_bebek:
yaww bnm uykum geldiii
herkese ii geceler
Ben kaçıyorum kızlar kendinize ii bakın hepiniz allaha emanet olun....
kızlar çantaya suda koyacam ben.gecen gece acile gittiğimde beni yatırdılar hastaneye.serum taktılar sabaha kdr kaldım.o arada bi kız geldi doguma.var yha sabaha kadar bagırdı suu die.vermediler hemşireler sonra hasta bakıcı dayanamadı da agzını caalkalattırdı.ben de alıcm yanıma agzımı dudaklaarımı ıslatmaya..
herkese gunaydınn ben yıne geldım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımcm:1rolleyes:
Karpuz bu arada günlerimiz aynı :)
Kızlaaar dua edin de benim tarihim de erkene çekilsin de 37+ 1 de dogurayım. baharcık resim ekledin mi hiç??
gunaydinn...gunaydinn.... bende geldimm yerimseniben
gunaydinn...gunaydinn.... bende geldimm yerimseniben