slm kızlar ya bebegimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü ne yaptıysam olmadı... cok hafif kıprasıyo okadar... eşim gelsin hemen acile gidcem nst için(((
canım hemen endişelenme bugünlerde günde 18 saate kadar uyuyabiliyolar.. benimkide fazla haraketli değil bu dönemde artık yavaşlayabilir değişiklik gösterebilir haraketler dedi dr dün..
eşin seyahatteydi demi?? yinede için rahat değilse yanında biri varsa bin taksiye git canım böle beklemektense için rahatlar enazından...
canım hayır evde bugun. yarın gidcek sehir dısına... suan dısarda gelsin hemen cıkcam... ya doktorum özellikle dedi hareket azlıgı olunca hemen gel diye ondan endişem.....
slm kızlar....nabersiniz...
anladım tatlım.... ozaman eşin biran evvel gelsinde gidin canım yaa bu durumda beklemekte iyi değil...
namzı bitsin gelcek... teravih namazında.
ben şükür iyyim gayet relaxım ama eşimi görseniz ölürsünüz gülmektenn.. hani selami vardıyaa..çocuklar duymasında tıpkı onun gibi...ayy delirtcek benii... çok komik...
fatoş panik yapma uyuyordur
asos cum nasılsın duygularını alalım cnmm??
ben şükür iyyim gayet relaxım ama eşimi görseniz ölürsünüz gülmektenn.. hani selami vardıyaa..çocuklar duymasında tıpkı onun gibi...ayy delirtcek benii... çok komik...
slm kızlar ya bebegimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü ne yaptıysam olmadı... cok hafif kıprasıyo okadar... eşim gelsin hemen acile gidcem nst için(((
ayy varyaaa tülay birand oldun başımıza acı varmı acı diyede sor bide reha ol tamamdır anacım olcan sen :))))))))) :roflol::roflol::roflol:
anaaayymm ohh ne güzell ver gazı ver nazı daha ne be :roflol::roflol::roflol:
keşke bende yapabilsemmmm ama nerdeeeeeeeeee.......... :))))))
delikafadulden sırnaşık şey
kızlar bu hastane çantası ne uyuz yaa hala korkuyom eksik bişey varmı diye....
dilekcim aslında öyle çok abarttık cantaları... dilekcim odana geldiğinde bebeğin odadamıydı yoksa sonramı getirdiler...
kızlar bu arada pazarda nar bulduk hemen aldıkk bu sitede okumuştumm anne sütünden önce bebeğin ağzına damlatılırsa gazı olmazmış... çok aklımda kalmıştı.. bu akşam sıkıp şişeye dolduracağız..