Selam kızlarrr. Nabersiniz? Gülaydan haber varmı merak ettim?
şu an kac kilosu tulaycım
ben 27 yaşındayım canım biz prezervatifle korunurken hamile kaldım benim bi arkadşımda öyle kalmıştı ablamda daha bebeği 4 aylıkken aletle korunurken spiral diyolar heralde oda hamile kaldı yani iki yöntemde tam korumuyo geri çekilme hiç korumaz geriye ilaç ve tüp bağlatma kalıyo ilaç hormon sonuçta sürekli içilse bi zararı olur diye düşünüyom hemde kilo ve sinir yapıyo şimdilik iki çocuk yeter gibi geliyo zaten çalışıyorum ama annem diyoki hadi ilerde bide kız istersen napcam bilmiyom bu arada doğumdan sonra çok iyi korunun hemen istemiyosanız tabikaydirigubbakcemile3
20.08.09 da 3350 kg dı cnm 3700 felan olmuştur şu an dr um öle demişti ama
20.08.09 da 3350 kg dı cnm 3700 felan olmuştur şu an dr um öle demişti ama
herşey iyi diye biliyorum canımHoşbuldum canlar. Kızım iyi şükür bende ayağa kalktım artık. Sanki heç doğurmamışım gibi :)))) 1 hafta sürüyomuş kendine gelmek. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım kalkıyo emiyo alt değiştir üst değiştir uyut derken bir bakıyoruz gece yarısı olmuş.
ne guzel yaaa darısı başımıza,
Demek gülaycık doğurmuş he. Nasıllarmış? bebiş iyimi?
maşallah canım sağlıklı olsunda kilo önemli değil
selam kızlar nasılsınız? ben hala tek parçayım.. dün biraz sancı ve kasılma vardı ama rahatsız edici cinsten değil... gülay ve bahar doğurmuş bebişler iyimiş ne güzel ya Allahım uzun ömürler versin bebişlere...
selam kızlar ben 2009ekim annesi, olcaktım ama bebegim erkenci çıktı haftaya salı geliyo eylül anneside olmuş oluyom benide aranıza alırmısınız güsel annişlerrrr