sende sıkıldın sanırım meryemcim bana bak rahatla cnm 39+1 heheheee
kızlar siz kaç cocuk istiyonuz benim ikinci buna korunurken hamile kaldım ikiside erkek acaba sezeryan sırasında tüplerimi bağlatsammı çok kararsızım korunma yolları korumuyoki istemediğim bi zamanda tekrar hamile kalıp aldırmak istemiyorum napsamki bana bi fikir verin nolur
şükür geçmişi bitrdim
tülaycım yaa seni gördükçe zati moralım yerıne gelıyo:)))))
๒คl๒öςєğเ๓;8941094 .!.:tamm kızla teşekkür ederim.
rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
doğurmazsam eger yine ugrarım :)))
canım beni ilaçlar yoruyor açıkcası. gecelerı her ıkı saatte bır kalk ilaç al wc git yat. uyku düzenbi berbat. ilaçlar vucudumu çok yoruyor. yoksa aslında korkuyorum da gelmesınden:)
sende rahat ol be canım ne zamansa zamanı zaten gelecek. kızlar genelde sezeryan oldugundan 38+ larda alındı hep. benım ablam tam 40+0 da dogum yapmıstı. 5 gun daha sk dişini:)
Tulaycım sen ogluşa içeride çoook iyi bakıyorsun galiba ki sevdi orayı, bırak kalsın paşam yaaa bozma bebişin keyfini
saol cnm ne demek ben sizler için doğurmuyoommm hohohohhhooooo....
demet le, pushıng ne oldu acaba bende onları merak ediyom
ben 1 haftada 2 kg almışım( bunun 300gr bebişim almışşş
bence kesınlıkle böle bieşy aklına gelmesın canım tahmınım yaşında daha çok gençtir allah bu yavrularına uzun ömür ama bence baglatma..ben ıkı çocuk ıstıyorum ıstıyorum allah ederse ılerde kardesıde olsun ısterım pekı sen ne ile korunurken hamıle kaldın...
ben 1 haftada 2 kg almışım( bunun 300gr bebişim almışşş