2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meryem hoşgeldın canım bende 2 gün girmedım herkes dökülmüş yaa sen nasılsın canım

ece canım sıkma canını elden bişey gelmıyosa kendını boştan yere yıpratma annen eşin bi sekılde ıdare etcek artık...ama 8 gün hakketen çok fazla allah sabır versin sankı kalp amelıyatı olcan ne ölee

ama gülayın erken dogurcagı belliydi okadar yürümeye ve hurma yemeye minik kızı dayanamadı şaka falan ama artık bende yürüyebılırsem 2 saat yürüyüm

hoşbulduk kızlar. ssaolun iyiyim.. bu akşam nst mız var. sabah dr aradı bu hafta beni doğurtma nıyetı yok konusmasından anladıgım 38+ olmammı ıstıyor

Tekrar merhaba kızlar, uyuyakalmışım ama çook iyi geldi.
Kutu kutu pense neden seni bir hafta onceden yatırıyorlar hastaneye? Oglun ve annenin de hastanede kalma ihtimali varmı?
Bu arada dr kontrolumuz vardı bugun suyumda azalma olmuş Perşembe günü tekrar doktora gidcez bakalım ne çıkacak..
2 defadır sabah randevu alıyorum ve her ikisinde de suyum az çıktı sizce varmıdır bi alaka??

kıyamam yaaa e gündüz yanına getirirler bi gece gider eve uyumaya olmazmı???

ah gülcan cım ah şu doğum olayı bizim elimizde olsa...

meryemcim hoşgeldin nasılsın???

yok canım ya kimseyi sokmuyolar hastaneye refakatçi bile almıyolar ne beni nede bebeği eşime bile göstermiyolarmış enfeksiyon gelmesin dışardan diye ancak ben taburcu olunca bizi görebilecekler yani 15 20 gün esir alacaklar beni hastanedeklava:

kızlar meraba. bişey sorcam sanki benim suyum geliyo gibi. çamaşırım epey ıslanıyo. birini degiştirdim şimdi ikinciside ıslandı. acaba böyle olur mu. doğum başladımı ki. korkuyorum. hiç agrı sızı sancı bişeyim de yok. kafam allak bullak oldu

Msms bana da 38+4 ken dogum tarihi verdi ama şu su meselesi az gitmeye devam ederse 37de alabiliriz dedi

meryemcım hayırlısı canım tabi nekadar kalsa okdar ii ama bence gelsede olur artık :))))

canım sağol ya ne sekiz günü doğumdanda 1 hafta önce yatıracaklarmış yani en az 15gün esir alıyolar hastaneye oturdum ağlıyom şimdi çok canım sıkıldı ben yeniden topiğe girdiğimde herkes doğurmuş ve iyileşmiş olur hatta kırkınız bile çıkar ne uyuz milletmiş bunlar ya türkiyede 2 gün yatılıyo diyom pahalı olduğu içindir diyo taş kafalar:çok üzgünüm:

meraba tatlım bence dr unu bi ara

canım bi doktorunu ara bence belki sancılarını hıssetmiyorsundur

canım ayakta durdugun zamanda geliyo mu az az bişey bak bakalım akıntıda olabılır akıntıysa kesılır bırazdan eger devam ederse suyun gelıyo demekktır bence...hadi hayırlısı bakalım

Msms bana da 38+4 ken dogum tarihi verdi ama şu su meselesi az gitmeye devam ederse 37de alabiliriz dedi

canım 37+0 dan sonra dr lar korkmuyor. bende bugunden itibaren daha rahatım. artık ne zaman derse dr hazırım..

sanki hiç doğuramıycakmışım gibi geliyodu bana. ciddi ciddi korktum. daha erken ama sat a göre 18 gün var. biraz daha bekliycem sonrada hastaneye falan giderim heralde.

meraba canım burda kuralmış sezeryandan bi hafta önce yatırıp kontrol altında tutuyolarmış testler falan yapacaklarmış maalesef yanımada kimseyi sokmuyolar valla yatın kalkın türkiyede olduğunuza dua edin burda bana 9 aydır neler çektirdiler her hafta kan ve idrar testi dr muayenesi hamileyim ben ya ölümcül hastamıyım bu ne ya kafayı yedirttiler bana göz dr una bile muayene ettirdiler ne alakaysa sanki kör olsam doğum yapamıyacammı

oha be ne o öle nazi kampı gibi

betülcüm sabah randevunla alakası yok bence ama

๒คl๒öςєğเ๓;8940821 .!.:
sanki hiç doğuramıycakmışım gibi geliyodu bana. ciddi ciddi korktum. daha erken ama sat a göre 18 gün var. biraz daha bekliycem sonrada hastaneye falan giderim heralde.

cnm dr unu bi ara son günlerde akıntıda fazlalaşıyo ama karıştırmışta olabilirsin dr unla görüş bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…