günaydın ben varım şimdilik :)
selaaaaaaaaaaaaaam bende geldim nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
günaydınlaaarrrrr...kimseler yokkiii...yanlız kaldım topikte:
ahhh şafak 2 dedikk.. uyku tutmuyor artık dün gece sahura kadar uyuyamadık eşimle sahurdan sonra 3 saatlik uyku ile uyandımm zıpkın gibiyimm... bugün son rutin işlerimizide tamamlayıp.. Allahın izniylle yavrumuzu almaya gidicez... eşim benden dahada heyecanlı...birileri uyansınn kızlar ....sohbet edelim azcık...
maşallah canım sende kırkıncı haftaya giriş yapmışsın hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi normal doğumla alırsın yavrunu kucağına
gülay istediği gibi normal doğum yapmış tebrik ediyorum bebişini analı babalı büyütsün inşallah
günaydın kızlar.....nasılsınız bakalım.ya ben cok heyecanlıyım.11 eylüle 4 gün kaldı.aranızda benım gıbı heyecandan yerınde duramayan uyuyamayan varmı???
slm kızlar bende birileri girsin diye bekliyordumm buarada epilasyon makinasi biraz soğusunn.. bacaklarımı alayım dedimm iki saattir gömülerle uğraşıyorumm.... sizler nasılsınız...
günaydın kızlar.....nasılsınız bakalım.ya ben cok heyecanlıyım.11 eylüle 4 gün kaldı.aranızda benım gıbı heyecandan yerınde duramayan uyuyamayan varmı???
valla tülay noolsun bende de tık yok beklemedeyim öööyyle
gerçi sana göre benim beklemem için daha zaman var ama işte insanın sabrı çok azalıyo son zamanlarda
slm kızlar bende birileri girsin diye bekliyordumm buarada epilasyon makinasi biraz soğusunn.. bacaklarımı alayım dedimm iki saattir gömülerle uğraşıyorumm.... sizler nasılsınız...
evet cnm bana şahsen artık doğuramıcam ve böle beraber yaşıycaz gibime geliyooo ya hayırlısı bakalım
canım bende kuaföre gidip alt tarafı temizletecektim ama korkuyorum canım yanacak 9 aydır jilet yapıyorum acaba jilet yapıpmı girsem doğuma öf ne diye çıkıyoki bu kıllar orda yaklava:
sağol tülaycımm... sayılı saatler kaldı...böyle tarihin belli olması hem iyi hem kötü yaa...bak gülay ne güzel süpriz doğurdu... çok isterdim normal doğurayımm kısmet değilmiş... darısı sizlere kızlar.... bahardan ve gülaydan resim geldimi kızlar..
sağol tülaycımm... sayılı saatler kaldı...böyle tarihin belli olması hem iyi hem kötü yaa...bak gülay ne güzel süpriz doğurdu... çok isterdim normal doğurayımm kısmet değilmiş... darısı sizlere kızlar.... bahardan ve gülaydan resim geldimi kızlar..