2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek ve karanfilcim hikayelerinizi okudum bundan sonra Rabbim mutlu huzurlu günler nasip etsin size yavrularınız la inş..

selam kızlar... oğlumuz 21:20 itibariyle 3080 gram 48 cm olarak doğdu. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. meleğim mışıl mışıl uyuyor ben de onu izliyorum. dualarınız için teşekkür ederiz. ben de sizin için hep dua ettim. herşey o kadar güzel ki... detayları sonra yazıcam. öpüyorum sizi kocaman kocaman...[/QUOT

Canim benim yaa.....iste buuu....simdi uyandim vee gune baslamak icin bundan daha guzel bir haber olamazdi....inan cok dua ettim senin icin...hadi bakalim, insalah en kisa zamanda kendini toparlar yavrunuzuda alip gecersiniz evinize....bri omur boyu mutluluklar canim size....allah anali babali buyutsun yavrunu...saglikli mutlu mesut olsun insalah....cokk optum....iyi bak kendine.. a.s. :sm_cool:

Günaydın güzeller, taze anne altta adını görüdüm geçmişi okumadan geldim nasılsın, paşam nasıl???

günaydın betülcüm
bahar sesin çıkmıyo cnm nasılsınnnnn???????????paşa nasıl anlatsana

kizlar baharla konustm simdi gerci kendi de yazmis ama
ikisi de coook iyilermis sesi de cok iyi geliordu zaten
ameliyat iyi gecmis kalkmis yurumus hemen
ali efede iyiymis emiyormus annesini ayni babasi diyor bahar :)
moralinizi yuksek tutun ameliyathaneye nasil girerseniz oyle cikarsiniz diyor hic aglamadim hep guldum hatta hemsireler felan aliskinsin galiba narkoza demisler buna :)
boole iste
bir annemiz daha yvrusuna kavustu darisi bizlerin basina insallah

moralinizi yuksek tutun ameliyathaneye nasil girerseniz oyle cikarsiniz diyor hic aglamadim hep guldum hatta hemsireler felan aliskinsin galiba narkoza demisler buna :)
boole iste

iyi yaa cokk sevindim....canim saol....bu arada bir sey soracam, bahar genel anestezi ile mi oldu sezeryanini???

boole iste

ay çok sevindim saol ebrucum haber veridiğin için .....ne güzel kavuştu yavrusuna darısı başımıza

selam kızlar... oğlumuz 21:20 itibariyle 3080 gram 48 cm olarak doğdu. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. meleğim mışıl mışıl uyuyor ben de onu izliyorum. dualarınız için teşekkür ederiz. ben de sizin için hep dua ettim. herşey o kadar güzel ki... detayları sonra yazıcam. öpüyorum sizi kocaman kocaman...

bakalım akşam bahar kardeş ne yapmış diye girdim. her şey yolunda gitmiş ne güzel.

allah analı babalı büyütsün. tebrikler:)

kızlar herkese günaydın..
baharcımda bebeğine kavuşmuş ne güzel sağlıkla hayırl büyütsün işallah bebişini..
darısı başımıza hayırlısıyla yarabbiimmmm.....

gunaydin gamzecim
evet darisi bizlerin basina insallah
sesi cok iyi geliyordu yine annelik duygularim kabardi bende istiyorum artik kavusmak :)
sen nasilsin
biz dun agvaya gittik o yollarin bozuklugundan arabada ziplaya ziplaya aha dedim kesin agvada dogurcam ben bu bebeyi

gunaydin gamzecim
evet darisi bizlerin basina insallah
sesi cok iyi geliyordu yine annelik duygularim kabardi bende istiyorum artik kavusmak :)
sen nasilsin
biz dun agvaya gittik o yollarin bozuklugundan arabada ziplaya ziplaya aha dedim kesin agvada dogurcam ben bu bebeyi

canım ben bugünde ağrılıyım belim ve karnımda şiddetli apım var sabahın 5inden beri... ama başka bişiyim yok çok şükür rutin halsizliklerim dışında :)
ay bende böle okudukça içim köpürüyo hemen çıkarıveresim geliyo bebişi ama içerde keyfi yerinde herhalde ki teşebbüs bile etmiyo sıpa :))
siz ağvada napmaya gittiniz.. ben hiç gitmedim oraya herkes cennet gibi diye anlata anlata bitiremiyo.. bizde çok yolculuk yapıyoruz mecburen valla yollarda doğurucam diye ödüm patlıyodu ama artık biliyorum ve eminim doğmaz bu gıcık beliz kendiliğinden :)))))

selam kızlar eşim gececi olduğu için annemde kaldım bir hafta sizi çok özledim neler kaçırdım acaba kimler kavuştu bebeklerine biri söylesin ne olur...bizim tarihimiz belli oldu eğer kızım acele etmezse 18 eylülde sezeryan olacağım perşembe kontrol var 18 olmasına çok sevindim eşim 18 şubat ben 18 nisan çok hoş bir tesadüf oldu

denizcim ve tülaycımm günydınn...
ya bu ağrılar artarak devam ediyo nolcak bizim halimiz yaa....
deniz sen nasılsın bebişin keyfi nasıl yoktun nezamandır accık havadis ver bakalımm :))

günaydın deniz cim çok merak ettik seni..hadi hayırlısı olsun tarihiniz belli olmuş valla kimler dpğurmadı ki emsal-eslem-bahar-burko hatırladıklarım bunlar cnmcım
sen nasılsın???

canım ben bugünde ağrılıyım belim ve karnımda şiddetli apım var sabahın 5inden beri... ama başka bişiyim yok çok şükür rutin halsizliklerim dışında :)
ay bende böle okudukça içim köpürüyo hemen çıkarıveresim geliyo bebişi ama içerde keyfi yerinde herhalde ki teşebbüs bile etmiyo sıpa :))
siz ağvada napmaya gittiniz.. ben hiç gitmedim oraya herkes cennet gibi diye anlata anlata bitiremiyo.. bizde çok yolculuk yapıyoruz mecburen valla yollarda doğurucam diye ödüm patlıyodu ama artık biliyorum ve eminim doğmaz bu gıcık beliz kendiliğinden :)))))

Gunaydin canim....gecmis olsun....bugun benim de agrilarim var ama benim esek sipa hareket ettikce aziyor bu agrilar....regl sancisi gibi....

X