2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi geceler kızlar ben artık resmen gece kuşu oldum uykusuzluk had safhada. Bir sonraki emzirme saatimi 02:00'de onu bekliyorum sizler nasılsınız görüşmeyeli? Baharı da şimdi okudum çok şaşırdım umarım kolay geçen bir doğum olmuştur , meleğini sağlıkla kucaklamıştır. Hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum...

bi de ben kizlar erken gelir erkekler gununu gecirir diye biliyordum ama bizim topigin kizlari nazli cikti erkek bebeler erkenden dokuluyor valla
baksana begumcum sen pushing burko hep beklediniz bekliyorsunuz :)

dilekcim hepimiz gece kusu olcaz yakinda, nasil geciyor emzirme seanslari alistiniz mi artik
bende en cok emzirme kisminda stres oluyorum acaba sutum gelicek mi alis emebilecek mi gogsum yara olcak mi bir suru dusunce kafamda
artik dogum yaklastikca bunlari dusunmekten oglum kime benziyor felan gibi seyler 2. planda kalmaya basladi :KK43:

valla bizimkiler burda beni 18 eylüle kadar bekletecek.. normal doğum da 42. haftaya kadar bekletiyolarmış.. umarım kızım daha fazla nazlanmazda gelir...sıkıldım bende beklemekten..

evet ebrucum öyle derler ama topiğin kızlar çok nazlı... benim oğlum 39+2 de doğdu bu bıcırığın geleceği yok gibikaydirigubbakcemile3

dilekcim hepimiz gece kusu olcaz yakinda, nasil geciyor emzirme seanslari alistiniz mi artik
bende en cok emzirme kisminda stres oluyorum acaba sutum gelicek mi alis emebilecek mi gogsum yara olcak mi bir suru dusunce kafamda
artik dogum yaklastikca bunlari dusunmekten oglum kime benziyor felan gibi seyler 2. planda kalmaya basladi :KK43:

Canım emzirme seansları bazen çok yorucu ve acılar içinde geçiyor açıkcası. Göğüslerim acayip şekilde çatladı emzirirken sızım sızım sızlıyor en başta , eşimin elini sıkarak dayanıyorum bende:))) Kızım çok şükür emme konusunda problem çıkarmadı benim göğüs ucum olmadığı için ilk hafta biraz problemli geçti ama herşey zamanla yoluna giriyor hiç takma kafana... İnsan yaşayarak öğreniyor o kadar zor günler geçirdik ki bazen çaresizlikten eşimle birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladık...

bende yatiyorum kizlar
yarin annemler geliyor erken kalkcam

annem cok alem yaaa diyo ki telefonda bana bu taraflara gelmicen mi
ay yuh anne dedim kalk bu halinle araba kullan diyosun yani

sorma canım 18 eylülü bekliyoruz ozamana gelmezse suni sancı ile doğum yapıcam..benimki tosun olmaz umarım çıkana kadar...kilo olayını bilmiyoruz zaten ultrason yok burda...yani taş devrini yaşıyoruz en modern ülkede...

kızlar hepinize iyi geceler... bende yatayım bari.. umarım bu gece bişeyler olur..artık doğurmak için her gece dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

dilekcim iste annelik bole bisey demeki insan herseye gogus geriyor.
bizde anlicaz insallahaz kaldi :)

Evet canım yaa çok değişik bir his insan ilk başta kendini anne gibi hissedemiyor maalesef ama zaman geçtikçe hem bebişin sana hem sen ona alışıyorsun. Harika bir duygu isteyen herkese rabbim yaşatsın inş.

selam kızlar... oğlumuz 21:20 itibariyle 3080 gram 48 cm olarak doğdu. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. meleğim mışıl mışıl uyuyor ben de onu izliyorum. dualarınız için teşekkür ederiz. ben de sizin için hep dua ettim. herşey o kadar güzel ki... detayları sonra yazıcam. öpüyorum sizi kocaman kocaman...

selam kızlar... oğlumuz 21:20 itibariyle 3080 gram 48 cm olarak doğdu. hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. meleğim mışıl mışıl uyuyor ben de onu izliyorum. dualarınız için teşekkür ederiz. ben de sizin için hep dua ettim. herşey o kadar güzel ki... detayları sonra yazıcam. öpüyorum sizi kocaman kocaman...

ayyyyy baharcım gozun aydın canım dort gozle senin haberlerini bekliyorduk kavusmusun ogluna Allah analı babalı buyutsun canım opuyorumnanaktan

Canım emzirme seansları bazen çok yorucu ve acılar içinde geçiyor açıkcası. Göğüslerim acayip şekilde çatladı emzirirken sızım sızım sızlıyor en başta , eşimin elini sıkarak dayanıyorum bende:))) Kızım çok şükür emme konusunda problem çıkarmadı benim göğüs ucum olmadığı için ilk hafta biraz problemli geçti ama herşey zamanla yoluna giriyor hiç takma kafana... İnsan yaşayarak öğreniyor o kadar zor günler geçirdik ki bazen çaresizlikten eşimle birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladık...

dilekcim aynı sıkıntı bende de var canım gogus uçlarım yok benim ...hele birinde nerdeyse hiç yok . . yavrum zor yakalıyo gogsumu . . . .ilk zamanlar çok sızladı uçları benim dogru emzirdigim halde.....dayanamıyordum ama devam ediyordum emzirmeye lansınoh aldırdım esime inan çok iyi geldi simdi ne sızı ne bisey . . . . .aklında olsun canım

gunaydin kizlar nasilsiniz bende beklemedeyim oglusumu offffffffff opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sorma canım 18 eylülü bekliyoruz ozamana gelmezse suni sancı ile doğum yapıcam..benimki tosun olmaz umarım çıkana kadar...kilo olayını bilmiyoruz zaten ultrason yok burda...yani taş devrini yaşıyoruz en modern ülkede...

canim bende 42 haftaya kadar bekleyecegim olmadi suni sanci aslinda normal dogum yapanlari buyuk harflerle yazmak gerekecekkkkkk nekadar sabirla bekliyoruz yaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan 14eylulde olmazsa bende suni sansi ile yapicam insallah kalmaz o zamanaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

buarada dogum yapoan arkadaslari kutluyorum allah anali babali buyutsun.ben 27sinden 4eylule kadar hastahenedeydim bakalim agri var ama aclma yokkkkkkkkk offfffffffffffffffffffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tulay,bircan,ebru,ben ve begm galiba ecede normal dogum istiyordu zaten kac kisiyizki normal doguracak allah hayirlisini versinnnnnnnnn ama ben cok sikkilldimmmmmmmmmmmmafoldumben

günaydın demetçim aynen cnm bizde bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olur inş.
bahar cım gözünaydın kavuştun yavruna Allah analı bablı büyütüsn inş.

X