2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benm normal olacak bi sorun cıkmazsa ama böle belirsiz beklemek cok zor yha belli bi tarih olsa..aslında cok takmam ama eşimin 10 gün izni kaldı ve bu on gün içinde dogum yapacam da birde üstüne 10 saat yola gidecem.şimdi annemlerdeyiz..onun stresi var

Canim dogumdan hemen sonrami gidicen 10 saat yola? bende bebek dogunca kendini biraz toparlasin romanyaya donecem....sende benim gibisin anlasilan

Canim dogumdan hemen sonrami gidicen 10 saat yola? bende bebek dogunca kendini biraz toparlasin romanyaya donecem....sende benim gibisin anlasilan

eşimin izni bitince beraber dönelim die düşünüüyorum özel araçla olnca cok sorun olmaz die düşünüyorum ama bilemiyoruz ki işte saglık durumumuz nasıl olacak

emelcim ağustos annelerinde sanırım var geçen bi arkadaş okumuş o yazmıştı

gamze m bune yaaafffff ararsan slm söyle bahara...ben de şok oldum

y demi yaa şok oldum bende valla akşam akşam ne sürpriz ama :)))))

ayy bahar dogum yapısmıdır acaba??

sanmam kızlar daha anca iftardan sonra gidicek hazırlanıcak filan... 10 dan önce olmaz herhalde...

kızlar naber...

hogeldin iyidir valla sen nasılsın bakalım??

ємєℓ;8913534 .!.:
dikkat ettiniz mi kızlar eylul annelerinin cogu sezeryan ile gerçeklestirdi dogumlarını :)

evet... bebeler hem aceleci hem sürprizci çıkınca kendilerinede çıkıcak bi delik buldular :)))

mrb kızlar simdi okudum.bahar almıştır dimi bebeğini kucağına.bir garip oldum yaaaaaaaaa.inşallah sağlıkları iyidir ikisininde.

merhaba salihacım evet duyunca bizde hem sasırdık hem sevindik ...hasret gideriyordur kızınla su an

evet emelcim ya kokluyordur simdi bebeğini.seninde 17 gün olmuş maşallah oğluna kavuşalı.bakalım bizim kız carsamba gelicek acele etmezse kasılmalarım var biraz.dr aradım ilaclarını iç dedi cağırmadı.acaba benim dr cokmu rahat.sen hastaneye gittiğinde kasılmalar nasıldı %kacı gösteriyordu canım ya

emelcim sen nasılsın ata bebek nasıl???

ben gayet iyiyim canım Ata ise gaz problemi dısında gayet iyi....gunduzlerini uyuyarak geçiriyo aksama dogru da gaz sorunu baslıyo.....kendini oyle kasıyor ki sorma kapkırmızı oluyo yavrum ....ayaklarını surekli karnına cekiyo.........gaz için damla kullanıyoruz o biraz rahatlattı gibi.......rezene cayı ıcırıyoruz arada.......karnına masaj yapıyoruz birde iste umarım 40 cıkınca o sorunumuzda kalmaz

zaman çabuk geciyor canım ben 20 gunluk olmayı bekliyorum yarı kırk yapcaz o zaman . . . .hemen kuafore gidip sacımı boyatcam biraz bakım yapalım kendimize degil mi :)

.....seninde ne kalmıs kı hayırlısıyla sende al kucagına yavrunu insallah.....benim 80 lerdeydi kasılmalarım canım ve artmıstı en son ...tam kaçtı en son bilemiyorum ama arttıgı ıcın doktorum hemen aldı zaten

bugün giremedim neler olmuş yaaaa umarım baharcım rahat bi doğum geçirmiştir

sağol canım verdiğin bilgi için.bencede git kuaföre dokuz aydan sonra bakım şart canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…