ємєℓ;8913534 .!.:dikkat ettiniz mi kızlar eylul annelerinin cogu sezeryan ile gerçeklestirdi dogumlarını :)
benm normal olacak bi sorun cıkmazsa ama böle belirsiz beklemek cok zor yha belli bi tarih olsa..aslında cok takmam ama eşimin 10 gün izni kaldı ve bu on gün içinde dogum yapacam da birde üstüne 10 saat yola gidecem.şimdi annemlerdeyiz..onun stresi var
evet cnm sormaaaaaa....burko var bi normal
Canim dogumdan hemen sonrami gidicen 10 saat yola? bende bebek dogunca kendini biraz toparlasin romanyaya donecem....sende benim gibisin anlasilan
gamze m bune yaaafffff ararsan slm söyle bahara...ben de şok oldum
ayy bahar dogum yapısmıdır acaba??
kızlar naber...
ємєℓ;8913534 .!.:dikkat ettiniz mi kızlar eylul annelerinin cogu sezeryan ile gerçeklestirdi dogumlarını :)
emelcim ağustos annelerinde sanırım var geçen bi arkadaş okumuş o yazmıştı
mrb kızlar simdi okudum.bahar almıştır dimi bebeğini kucağına.bir garip oldum yaaaaaaaaa.inşallah sağlıkları iyidir ikisininde.
inş. cnm
emelcim sen nasılsın ata bebek nasıl???
evet emelcim ya kokluyordur simdi bebeğini.seninde 17 gün olmuş maşallah oğluna kavuşalı.bakalım bizim kız carsamba gelicek acele etmezse kasılmalarım var biraz.dr aradım ilaclarını iç dedi cağırmadı.acaba benim dr cokmu rahat.sen hastaneye gittiğinde kasılmalar nasıldı %kacı gösteriyordu canım ya
ємєℓ;8914505 .!.:ben gayet iyiyim canım Ata ise gaz problemi dısında gayet iyi....gunduzlerini uyuyarak geçiriyo aksama dogru da gaz sorunu baslıyo.....kendini oyle kasıyor ki sorma kapkırmızı oluyo yavrum ....ayaklarını surekli karnına cekiyo.........gaz için damla kullanıyoruz o biraz rahatlattı gibi.......rezene cayı ıcırıyoruz arada.......karnına masaj yapıyoruz birde iste umarım 40 cıkınca o sorunumuzda kalmaz
zaman çabuk geciyor canım ben 20 gunluk olmayı bekliyorum yarı kırk yapcaz o zaman . . . .hemen kuafore gidip sacımı boyatcam biraz bakım yapalım kendimize degil mi :)
.....seninde ne kalmıs kı hayırlısıyla sende al kucagına yavrunu insallah.....benim 80 lerdeydi kasılmalarım canım ve artmıstı en son ...tam kaçtı en son bilemiyorum ama arttıgı ıcın doktorum hemen aldı zaten