2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm umarım bi sorun çıkmaz doğumdan sonra sorunu hallediyolar değilmi

ıyi geceler kızlar. Hepiniz iyisinizdir umarım. Benim dişim azdı gene. Tuzlu suyla gargara yapıyorum gün içinde sık sık o da ayaklarımı şişirmeye başladı.

canım çok üzüldüm umarım bi sorun çıkmaz doğumdan sonra sorunu hallediyolar değilmi

sağol canım... geldi işte başımıza bi iş... valla önce minik bi tahliye kateteri takılabilirmiş.. eğer çare olmazsa operasyon geçiricekmiş... şimdilik muallaktayız yinede bu karnımdayken konan teşhis çıkınca bidaha tetkiklerden geçicek işallah farklı bişiy çıkmaz kızımda... Allahım onu sağlıkla kucağımıza alıp evimize getirmek kısmet etsin işallah bize.... şuan en büyük isteğim basit bir sorun olsunda kızımın canını yakıp üzmesinler ben sezeryan vs vs herşeye ama herşeye razıyım ama o daha çok küçük tırnağına bile dokunmasınlar istiyorum.... ve biliyorum sizde beni çokiyi anlıyosunuz.... :sinifsinif:a.s.

sanada iyi akşamlar betülcüm... muhtemelen herkesin kocası maça daldı eşleri unuttu :)) bizde burda toplandık napalım :)))

Aynen oyle gamzecim. Canımcım kızın için herşey yoluna girer umarım kıyamam ben ona belki herşey senin karnındayken düzelir

dilekcğm maşallah kızın çoooook tatlı doğumunda kolay olmuş sağlıkla büyütün inşallaha.s.

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınsezeryan olsun ne fark eder ki sağlık sözkonusuysa yeterki sağlıklı doğsun inşallah
bebeğine kavuştun cnm sonunda öyle ya da böyle yaşadıkların için üzüldüm önemli olan beraber olmanız tebrik ederim darısı bize inşallah sağlıkla kolaylıkla:Saruboceq

Aynen oyle gamzecim. Canımcım kızın için herşey yoluna girer umarım kıyamam ben ona belki herşey senin karnındayken düzelir

sağol canım işallah bir umut işte karnımdan çıkıp atmosfer basıncına geçince belki kendiliğinden çişini yapabilir müdahaleye gerek kalmaz dedi dr..... ne deseler inanıyorum... çok ağır vakalarda var böbreklerde filan sorun çıkıyomuş.. bizde bişiy yok şuan çok şükür Allahım bütün meleklerin yardımcısı olsun sağ salim alalım kucaklarımıza sağlıkla getirip büyütelim evlerimizde..
sen nasılsın canım bebişko nasıl içerde keyfi yerindelerden herhalde seninkide :)))

Carpaccio canım adını okumuştum bi yerde ama unuttum kusura bakma, sen nasıl oldun?? Geçmişi okurken idrarda sorunum var demiştin herşey yolunda di mi?

Benim cadının keyfi yerinde gobek deliğimin sağında dışarı çıkmaya çalışıyo :) Çıkış yolunun aşağıda oldugunu henüz anlayamadı bıdık

Benim cadının keyfi yerinde gobek deliğimin sağında dışarı çıkmaya çalışıyo :) Çıkış yolunun aşağıda oldugunu henüz anlayamadı bıdık kaydirigubbakcemile3

Okudum canım yaa bahara mesaj gonderdim ama okuyacak zamanı yoktur, gozu bebişiden başka birşey gormez şimdi di mi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…