2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cadının keyfi yerinde gobek deliğimin sağında dışarı çıkmaya çalışıyo :) Çıkış yolunun aşağıda oldugunu henüz anlayamadı bıdık kaydirigubbakcemile3

ehehehee yerim onun keyfini ben yaaa :)))
birinin ona doğru yolu göstermesi lazım ama kiiimm :))))))))))))))

Ya kızlar hakkaten bebiş gelmiştir artık herhalde demi yaa.. :))))

Son düzenleme:
Okudum canım yaa bahara mesaj gonderdim ama okuyacak zamanı yoktur, gozu bebişiden başka birşey gormez şimdi di mi :asigim:

eger numarasi varsa sende cokk cokk slm soyle....cok dua ettim onun icin...hepimiz icin...
sanada az kalmis ya canim yaaa alkisalkisalkis biraz once uyuyakalmisim ruyamda bende dogurdum.... bahardan etkilendim heralde:))

betülcüm buugn bahar bana msnden npsunu verdi ama ben salak gibi kapattım yanlışlıkla.. bana özelden no.sunu atabilirmisin yaa rica etsemm..

bende uzaniyorum biraz arkadaslar....pc acik.. baharla konusan, bir haber alan olursa yazabilirmi??mirmirmirmir

tamam öznurcum dinlen sende bende kalkıcam.... ağırlık çöktü iyice....... öptüm hepinizi kendinize iyi bakın hayırlı geceler...

tubacım bugün biraz daha iyyimm..aslında hastane eski değil üstelik çok güzel yeni sayılır ama çarşı içinde olduğu için çoğu odaları penceresiz camlı odalar çok az .. camlı odalar için günlük 250 tl istiyorlar bizde çok gereksiz gördük.. bakalım hayırlısı artık...tubacım numaralrımızı alalımda bbirbirimizi ararız...kaydirigubbakcemile2
ємєℓ;8904167 .!.:
canım benim biliyorsun bende spinal oldum hiç korkma inan çok rahat geciyor ozellikle de sonrasında ben çok çabuk ayaga kalktım . . . . . . .malesef benim sondamı ameliyata girmeden taktılar o çok kotuydu anlatamam

sağol canım kahve iyi fikir...biraz daha iyyim artık sezeryanı kabullendimmm...:)

canım benim yaa.. hikayende bbeebğinde çok güzel maaşallah....güzel hikayeler bize güç veriyyor... yakında bizde hikayemizi paylaşırız inşlh..

ємєℓ;8906530 .!.:
iyi sukur hadı canım . . . .benim oglumda iyi teyzesi buyuyo yavas yavas . . .dun saglık ocagındaydık ikinci topuk kanı ıcın 3.400 olmus oglum masallah sutum yarıyo demek ki ne guzel
maaşallahh emelcim......
ayyy canım yaa nasıl şoookkk oldummm inanamıyorumm.. senin oğlan aceleci çıktıı... hadi hayırlısıı... çoktan almışsındır bebeğini kucağına... ohh ne güzell...

kızlar bugün eşimle evi temizledik... halıları yıkannmaya vermiştik pazartesi gelicekk... bi toz alıp yerleştikmii tamamdır inşallhh... yaa doğum yapan arkadaşlar yorganlamı yatırsunuz yoksa pikeylemii.. ne yapcaz karar veremedimm... yaa...havalar çok sıcak hala... loğusayken üşürmüyümm bilmiyorumm.. bi fikir verin yaa...buarada emsalden haber yokmu kızlar...

bahar da kuzusuna kavustu demek.. hayırlı olsun darısı bız bekleyenlere

selam kizlar
bahari yeni okudum bende telefonu vardi ama artik bu saatten sonra aranmaz diye mesaj attim
yarin sabah konusup size bilgi veririm

valla haftasi bizden geride olanlar da artik dogurmaya basladikca ve benim hiiic sancim kasilmam olmayinca moralim bozulmaya basladi
sanirim 40. haftayi gecicek bizim bebis birakirsak
doktorumuz eger 10 gun icinde kendisi dogmazsa sezeryan yapcak

ebru selam canım nasılsın? görüşemedik uzun süredir? nasıl ali normal dogum için dr un ne diyor?

meryemcim girip ciktin heralde seni coook merak ettim iyiyim demissin gecmisi okudum simdi
bi de oglus ne zaman isterse o zaman gelcek demissin yaaa normal dogumami dondu doktorun yoksa sanci baslayinca sezeryana mi alcak

meryemcim
dun doktordaydik hala israrla 40. haftayi beklerse iri bebek olcak dogum riskli yirtik pirtik olur gerek yok diyor
su an kilosuna 3500 dedi
bende o zaman biraz daha bekleyelim su an kilosu normal dogum icin uygun cunku dedim
o da tamam dedi
haftaya cumartesi tekrar muayene etcek ona gore karar vercez
ben ne kadar durursa kardir diye dusunuyorum o yuzden zorunlu sezeryan olacaksamda son dakkaya kadar bekletcem doktoru

sorma ebrucum ben napiim baksana sadece 3 günüm var yazıyo tickerda ama hala tık yokkaydirigubbakcemile3

meryemcim girip ciktin heralde seni coook merak ettim iyiyim demissin gecmisi okudum simdi
bi de oglus ne zaman isterse o zaman gelcek demissin yaaa normal dogumami dondu doktorun yoksa sanci baslayinca sezeryana mi alcak

canım p.tesıden ıtıbaren dr ılacın dozunu azaltacak. o zaman eger kasılmalar artmaya devam ederse dr gün belırleyecek. ama kasılma ıle ılgılı sıkıntımız olmazsa dr durabıldıgı kadar dursun diyor. ben hem dogurmak ıstıyorum hem bıraz daha beklesın dıyorum. ilaçların etkisi ile artık eskisi kadar sağlıklı hissetmiyorum kendımı

en iyisini yaparsın ebru onun için en güvenli yerde şu an. eğer sezeryan olacaksa da dediğin gibi bekle. benim dr um da o mantıkta. durdugu kadar dursun diyor. 37 0 bize yeter gerisi ona kalmış diyor

begumcum haklisin valla, sen benden 10 gn felan ileridesin ben hic konusmayayim bu durumda
allah hepimizin yardimcisi olsun
beni biraz doktorumdan dolayi hala dogum seklimin netlesmemis olmasi da geriyor sanirim. su onumuzdeki haftaya kadar gelse ne guzel normal olacak. olmazsa yine doktorla pazarlik yapcaz cok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…