2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aman allahimm biraz dan baharda alacak yavrusunu kollarina....darisi bizim basimiza kizlar....ben bir garip oldum ya aglamaktan alikoyamiyorum kendimi....benim ,bahar icin, hepmiz icin dua edicem,ediyorum....araniza cok gec katildim ve iyiki aranizdayim,yanlizim kimse yok yanimda ama sizler varsiniz mutluyum....

kıyamam sana öznurcum yaa.... inan bizde burda bukadar ayda ne yalnızlıklar ne sıkıntılar ne geyikler paylaştık... önemli olan geç bile olsa gelmek.. hiç kendini yalnız hissetme görüyosun birimizden biri illa burda nöbette :)))) canın sıkıldıkça yaz sen.... eşin 16 sındamı gelicek bu arada benmi yanlış anladım...?

kıyamam sana öznurcum yaa.... inan bizde burda bukadar ayda ne yalnızlıklar ne sıkıntılar ne geyikler paylaştık... önemli olan geç bile olsa gelmek.. hiç kendini yalnız hissetme görüyosun birimizden biri illa burda nöbette :)))) canın sıkıldıkça yaz sen.... eşin 16 sındamı gelicek bu arada benmi yanlış anladım...?

evet canim 16 sinda gelecek....yada 15...cok saolun sizleri seviyorum...iyiki varsiniz....simdi ben bugun uyuyamam artik bahardanda bu gece bir haber gelirmi acaba???

evet canim 16 sinda gelecek....yada 15...cok saolun sizleri seviyorum...iyiki varsiniz....simdi ben bugun uyuyamam artik bahardanda bu gece bir haber gelirmi acaba???

canım benim az kaldı sık dişini 10 güncük kalmışş :)) önce kocana sonra bebişine kavuşucan hayırlısıyla... bol bol yat dinlen haraket tetiklemesin doğumu filan aman :))

ayrıca ben kızın telfonunu almayı başarabilsm gelcekti haberi ama........ :KK43:(((

canım benim az kaldı sık dişini 10 güncük kalmışş :)) önce kocana sonra bebişine kavuşucan hayırlısıyla... bol bol yat dinlen haraket tetiklemesin doğumu filan aman :))

ayrıca ben kızın telfonunu almayı başarabilsm gelcekti haberi ama........ :KK43:(((

cok saol canim benimm insalah...bu arada msn gecmisleri bilgisayarina kaydediyordur belki bi bak istersen....

merhaba gülaycım hastanedeyim canım doktor yatırdı. 2 serum yedim. halen sancılar devam ediyor. pazartesi saat 9 a sezeryan tarihi vermişti doktor vazgeçti iftardan sonra alıcak bebişi. şaşkınız hepimiz. bizim için dua edin olur mu... çok ihtiyacımız olacak...

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baharcım hayırlısı olsun yaaaa belkide şuan aldın oğlunu kucağına ay ne güzel yaaaaaa....

gülaycım çok sağol nağalım artık yapacak bişiy yok kızlarda görülen bişiy değilmiş ama bize vurdu şans işte... erkek gibi demekki kızım anasına çekmiş :)))
Allah seninde benimde ve biz gibi tüm sorun yaşayanlarında yardımcısı olsun tatlım... allah bebeklerimize sağlıklı ömür versinde gerisi hiç dert değil... dualarımız birbirimizle olsun ne diyelim...

kızlar bahar herkese .çok selam söyledi dualarınızı bekliyo herşey apar topar oldu şaşkınlar Allah arkadaşımızında bebeğininde yardımcısı olsun sağlıkla kurtulsun işallah ilkiside.....

gamze m bune yaaafffff ararsan slm söyle bahara...ben de şok oldum

merhaba gülaycım hastanedeyim canım doktor yatırdı. 2 serum yedim. halen sancılar devam ediyor. pazartesi saat 9 a sezeryan tarihi vermişti doktor vazgeçti iftardan sonra alıcak bebişi. şaşkınız hepimiz. bizim için dua edin olur mu... çok ihtiyacımız olacak...

ay ne guzel baharcım çok sevindim sende kavusuyosun kuzuna ne guzel ...dualarımız seninle canım :Saruboceq: haberlerini dort gozle bekliyoruz

dikkat ettiniz mi kızlar eylul annelerinin cogu sezeryan ile gerçeklestirdi dogumlarını :)

haklısın 1 saati geçti ezan okunalı.ayy ne güsel yhaa..ben de dogurmak istioooooooom yhaaa

X