herkese mrb kızlar.
sanırım bugün bir coğumuz için sıkıntılı geciyor.bende dün nstde sancılar cıkmıstı.bugünde aynen drumu aradım.kasılma önleyici ilacımı içmemi söyledi.simdi biraz daha rahatım.bakalım carsambaya 4 gün kaldı.bekle kızım diyorum .
gamze kızındaki sorunu yeni öğrendim canım.eger normal sorun olacaksa sezeryan mantıklı canım.kızının sağlığı yerinde olsunda inşallah.
canım üzülecek bişey yok. önce onların sağlığı. küçük bedenlere sıkıntı yukleyecegımıze bız cekelım bıraz bize bişey olmaz. al herkes sezeryanlı ama buyuk sıkıntıları yok. elbet bızım de olomayacak. takma kafana
Hoşgeldin canım özlemiştim seni mesajını aldım çok teşekkür edeirm darısı senin başına inş. Ne kadar kaldı egemizi kucağına almaya? Evde nasıl gidiyor ?
Neyse hanımlar ben kaçar , ben de ki son durumu bildireyim bebeğim dönmemiş hala ve artık pozisyon itibariyle dönme ihtimali sıfırmış...daha önceden planlı sezeryana karar verilmişti şimdi , ne zaman sancılarım başlarsa o zaman yapılacak sezeryanım , henüz sancım yok ... Bizim için böylesi hayırlıymış... Herkes kendine çok iyi baksın .... Anne olan arkadaşları da çok tebrik ediyorum ....
Canıom hiç üzülme normal doğumu yaşamadım bilmiyorum ama sezeryanı kesinlikle tavsiye ederim hiçte öyle abarttıkları kadar kötü değil canım. Ayrıca sana şunu söyleyeyim sakın doğum öncesi aldığın kilolara takılma doğumdan sonra hepsi gidiyor bugün 9. günümü ve doğumdan sonra 6 kilo verdim , 3 kiloluk fazlam kaldı ama eminimki kırkım çıkana kadar hamilelik kilomun altına bile düşerim çünkü öyle bir koşuşuturma içinde oluyorsun ki kilolar uçup gidiyor farketmeden... Bu 9 günde yemediğim kalmadı ama hala hergeçen gün kilo veriyorum:)))
hoşbulduk gamze.. daha ıyıyım canım. artık en azından hastaneye yatıp o agır serumu yemem gerekmeyecek:) 37 0 olduktan sonra artık kuzum kendı ne zaman ısterse gelecek.. yanı pazartesıden ıtıbaren tetikteyiz:)
Gamzecim tam anlamadım durumu ama sezeryan olma ihtimalin varmış , sakın üzülme hiç bir şey bebişlerin sağlığından önemli değil ... Bak ben bile kısa sürede kendimi nasıl alıştırdım sen de alışırsın hiç üzülme ...
AY CANIM BENİM EVDE MİSAFİRLER VAR, HEMEN GİRİP BAKIYIM DEDİM, çok şaşırdım.... Dua ediyorum canım şimdi senin için, çok heyecanlandım ben de, ama bak gör çok güzel olacak herşey tatlım... güzel haberlerini bekliyoruz.... baharcım seni çok seviyorum tatlım, dualarım seninle....
merhaba gülaycım hastanedeyim canım doktor yatırdı. 2 serum yedim. halen sancılar devam ediyor. pazartesi saat 9 a sezeryan tarihi vermişti doktor vazgeçti iftardan sonra alıcak bebişi. şaşkınız hepimiz. bizim için dua edin olur mu... çok ihtiyacımız olacak...
gamzecim şimdi okudum tatlım sorunu, büyük geçmiş olsun, bak gör sağlıklı olacak bebişin. biliyosun benşm de bebişin ciğerinde kist vardı, küçülmüş bayağı ama bizde tetikteyiz doğum sonrası... herşeyi atlatacaz tatlım, zaten tespit etmeleri bizim için çok daha önemli, doğum sonrası sorun olursa hemen müdahale ederler..... ama ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak ve bebişlerimizi sağlıkla büyüteceğiz.... biz güçlü anneleriz....