2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sona yaklaşmanın verdiği sıkıntılar işte bunlarda herhalde ama yapacak bişiy yok....
normal büyük ihtimalle sorun olcak diyolar bakalım.... kızım herşeyden önemli...dr ne derse uyucam yani...

evet canım aynen öyle.. napalım kader böyleymiş diyorum gelen Allahtan.. beterinden saklasında bunlar katlanılmıcak şeyler dğil...

bu arad biraz gç yazdım eşim geldi oruç başına vurmuş adamın biraz ilgilendim bende :)))

Hoşgeldin canım özlemiştim seni mesajını aldım çok teşekkür edeirm darısı senin başına inş. Ne kadar kaldı egemizi kucağına almaya? Evde nasıl gidiyor ?

Canım tekrar tebrik ederim, Ne zaman sancım olursa o zaman alıcaklar oğluşumu , aslında 18 eylüle karar vermiştik ama hayırlısı ne zaman olursa artık ...

Gamzecim tam anlamadım durumu ama sezeryan olma ihtimalin varmış , sakın üzülme hiç bir şey bebişlerin sağlığından önemli değil ... Bak ben bile kısa sürede kendimi nasıl alıştırdım sen de alışırsın hiç üzülme ...

Canıom hiç üzülme normal doğumu yaşamadım bilmiyorum ama sezeryanı kesinlikle tavsiye ederim hiçte öyle abarttıkları kadar kötü değil canım. Ayrıca sana şunu söyleyeyim sakın doğum öncesi aldığın kilolara takılma doğumdan sonra hepsi gidiyor bugün 9. günümü ve doğumdan sonra 6 kilo verdim , 3 kiloluk fazlam kaldı ama eminimki kırkım çıkana kadar hamilelik kilomun altına bile düşerim çünkü öyle bir koşuşuturma içinde oluyorsun ki kilolar uçup gidiyor farketmeden... Bu 9 günde yemediğim kalmadı ama hala hergeçen gün kilo veriyorum:)))

Yok yok takılmıyorum hatta son günlerin tadını çıkartıyorum ne yalan söyleyyeim evde olmakda süper , ayaklarım şişmiyor yatıp uzanıyorum ... Nasıl olsa en geç 3 hafta sonra meleğim kucağımda olacak onunla ilgilenirken bu kadar çok kendimle ilgilenemicem ...:)))cokacimcoook

çok sevindim canım iyi olmanıza maşallah 24 saat sonra herşey normal olcak desene ne güzell :))) önce gelcem diye uğraştı uğraştı şimdide gelmezmiş seninki ne gülerim ama :)))))))))))

evet tatlım hayırlısı yapacak bişiy yok bıcırım iyi olsun ona zarar vermiyimde gerisi boş....
senin içinde hayırlısı olur umarım tatlım.... :Saruboceq:

yasemincim doğum haberlerini sana iletcektim canım ama ben de yine koşuşturmaca, çarşambadan itibaren evdeyim ama kayınvalidem geldiği için ben de bağlanamadım çok.... onunla ve görümcemle birlikteyiz sürekli...

gamzecim tatlım geçmiş olsun canım, dediğin gibi bebişin iyi olsun yeter canım , ben tam anlayamadım durumu geçmişi okudum ama umarım önemli bi sorun yoktur tatlım.....

slm kızlar sizlere bişey sorucam 2 günden beri kasığıma ağrı girdi geçmedi hala daha.sanki kemik açılmış ağrı yapıyor gibi kemik agrıyor ama sizlerdede var mı böyle bişey

gamzecim şimdi okudum tatlım sorunu, büyük geçmiş olsun, bak gör sağlıklı olacak bebişin. biliyosun benşm de bebişin ciğerinde kist vardı, küçülmüş bayağı ama bizde tetikteyiz doğum sonrası... herşeyi atlatacaz tatlım, zaten tespit etmeleri bizim için çok daha önemli, doğum sonrası sorun olursa hemen müdahale ederler..... ama ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak ve bebişlerimizi sağlıkla büyüteceğiz.... biz güçlü anneleriz....

merhaba gülaycım hastanedeyim canım doktor yatırdı. 2 serum yedim. halen sancılar devam ediyor. pazartesi saat 9 a sezeryan tarihi vermişti doktor vazgeçti iftardan sonra alıcak bebişi. şaşkınız hepimiz. bizim için dua edin olur mu... çok ihtiyacımız olacak...

AY CANIM BENıM EVDE MıSAFıRLER VAR, HEMEN GıRıP BAKIYIM DEDıM, çok şaşırdım.... Dua ediyorum canım şimdi senin için, çok heyecanlandım ben de, ama bak gör çok güzel olacak herşey tatlım... güzel haberlerini bekliyoruz.... baharcım seni çok seviyorum tatlım, dualarım seninle....

saol bitanem ben de seni çok seviyorum. hepiniz için dua edicem. allahım hepimize güzel günler göstersin meleklerimizle. oğlumun sürpriz yapacağı belliydi bu kadar çabuk beklemiyordum sadece :) şimdi anestezi uzmanı ile görüştük. allah yardımcımız olsun öptüm çok...

Baharcim hosgeldin canim benim...cok merak ettim seni...kimsedede yoktu telin...birilerine ver bizde haberdar olalim...saskinim bende senin icin ama sanki ben doguruyomusum gibi sevindirik oldum....inanki cok dua edicem senin icin canim yaa...iftardan sonra dedigin yarin dimii.....her sey cok guzel olacak canim tersi olamaz....guzel haberler bekliyoruz senden....cokk optum..

gülaycım çok sağol nağalım artık yapacak bişiy yok kızlarda görülen bişiy değilmiş ama bize vurdu şans işte... erkek gibi demekki kızım anasına çekmiş :)))
Allah seninde benimde ve biz gibi tüm sorun yaşayanlarında yardımcısı olsun tatlım... allah bebeklerimize sağlıklı ömür versinde gerisi hiç dert değil... dualarımız birbirimizle olsun ne diyelim...

kızlar bahar herkese .çok selam söyledi dualarınızı bekliyo herşey apar topar oldu şaşkınlar Allah arkadaşımızında bebeğininde yardımcısı olsun sağlıkla kurtulsun işallah ilkiside.....

aman allahimm biraz dan baharda alacak yavrusunu kollarina....darisi bizim basimiza kizlar....ben bir garip oldum ya aglamaktan alikoyamiyorum kendimi....benim ,bahar icin, hepmiz icin dua edicem,ediyorum....araniza cok gec katildim ve iyiki aranizdayim,yanlizim kimse yok yanimda ama sizler varsiniz mutluyum....

ya bu arada kız bana msnden telfonunu verdi ama ben yanlışlıkla kapatınca gitti no........ delircem yaa yok böle bi salaklık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…