2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

TUBİŞÇİM NE GÜZEL anlattın yaa valla şimdi koşçem doğurcem o olcek yaa :))))
bunu doğum hikayeleri topiğinede yazdınmı canım???

tuba hakket yaaa maaşşallahhh taş gibi anne oldun vallaaaa....fedakar anneemmm...çok duygulu yazmışsın cnm darısı başımızaaa

evet yaaa merak ettim bende ses çıkmadı.. yatırdılarmı acaba kızı... kimsede numarası yokmu???? ya tüh almakta hiç aklıma gelmedi telefonunu sorar bilgi alırdık bak canım yaa moralide çok bozuktu (

evet yaaa merak ettim bende ses çıkmadı.. yatırdılarmı acaba kızı... kimsede numarası yokmu???? ya tüh almakta hiç aklıma gelmedi telefonunu sorar bilgi alırdık bak canım yaa moralide çok bozuktu (

Evet bende merak ettim...alin beni sezeryana falan demisti doktorlara...konusacaklardi...ne oldu acaba? insalah her sey yolundadir...

kızlar ya benim çok sulu aıntım oluyor.pamuklu kalın iç çamaşırından bile çıkıyor.suyum falan gelio olabilir mi acaba??en son 1 parmak açıklıım vardı birde sancıların başlamıs dedi dr

ben hiç anlamam canım yaaa basıma hiç gelmedi çunku . . .istersen bir doktorunu ara

ben sürekli gittiğim dr.u bıraktım cnm kendi memleketime geldim doğum yapmaya...burda da devlet hastanesine gidiyorum numara falan yok ki dr.ların.bi gitsem mi ki dr.a?acildekiler anlar mı??

kızlar ya benim çok sulu aıntım oluyor.pamuklu kalın iç çamaşırından bile çıkıyor.suyum falan gelio olabilir mi acaba??en son 1 parmak açıklıım vardı birde sancıların başlamıs dedi dr

canım dikkatli ol. doktorunla konus hemn bence acıklıkta varsa dogum olabilir...... ya bende cok halsizimm ya kendimi cok kötü hissediyorum... ve butun gece kasıldım durdum.....

canım sen yinede kendi eski doktorunu bir arasan??? yüzüne tel kapatacak hali yok ya bu iş şakaya gelmez.. acile gidicem diyosunda ordada ne olacağı belli olmaz belkide boşa strese girersin....??

fatoscum geçmiş olsn cnm.kasılmaların agrılı mı oluyor senın??günümüz aynı seninle.aksine ben bugünlerde cok ii hissediyorum kendimi

ben sürekli gittiğim dr.u bıraktım cnm kendi memleketime geldim doğum yapmaya...burda da devlet hastanesine gidiyorum numara falan yok ki dr.ların.bi gitsem mi ki dr.a?acildekiler anlar mı??

canım o zaman bence bi acıle git sen . .onlar bilir ne oldugunu

fatoscum geçmiş olsn cnm.kasılmaların agrılı mı oluyor senın??günümüz aynı seninle.aksine ben bugünlerde cok ii hissediyorum kendimi

ya cok tuhaf bişey ne saga dönebiliyorum ne sola.. sanki heran kafası cıkacakmıs gibi hissediyorum. benimde akıntılarım oluyoo cok sulu. 2 gun önce doktordaydım ve suyun azalmıs dikkatli ol dedi

canim nu su gelme isi oyle damla damla olmuyomusu yani gelmeye bir basladimi baya baya geliyomus iccamasirin,pantolonun,elbisen vs..islatacak kadar geliyomus...akintilarin cogalmistir dogumun yaklasmasiyla bendede ayni sorun var dr sordum dogum yaklastigi icin normal diyor....ama sen kendini daha iyi bilirsin....kendinde ciddi bir anormallik hissediyorsan vakit kaybetme, acile git derim...

eşim gelsin de bi gidelim en iisi.böle düşünüp duracagıma hiç değilse içim rahat eder..sadece alttan bakacaklar die çekiniorum ama napalım artık yüzdük yüzdük kuyruguna geldik

ahh canım hepimiz istiyoruz almak hayırlısı bakalım işallah zamanıyla sağlıkla gelir kucağına ne diyelim yaa... eğer çok sabırsızsan hemen git acile :)))
ishal, enerji patlaması, akıntımsı şeyler açılma sancı filan belkide hepsi birleşince çok yaklaştığına dair ciddi belirtilerdir.. çoğumuzda bu konuda deneyimsiziz yani ne desek boş aslında.... istersen hiç kendini yiyip bitirme bi acil yap sen bakalım onlar ne dicekler....

slm kizlar..
sonunda dogum oldu bebegime kavustum ama hikayemi anlaticam simdi.
en son sali günü yazmistim sanirim kadin dr.uma gitmistim nisan gelmisti.hastaneye gönderdi dr.
hastaneye gittik baktilar incelediler o gün eve geldim.ertesi gün önce sancim 10 dakikada bir sonra 7 dakikada bir,sonra 5 dakikada bir ve 3 dakikada bire düstü.artik hastaneye gidelim dedik.gittik aldilar bizi.nst ye bagladilar sancilar aynen yazdigim gibi cikti.fakat sancilar SIK SIK ve uzun gelmesi gerekiyomus.ilac falan verdiler.ogece hep sanci cektim.sonra ertesi gün baktilar 3cm acilma var fakat bebek assa inmemis dediler.yürüyüs yaptik bol bol bebek assa insin diye.neyse sancilarim artmaya devam etti.gece yataktan kalkip tuvalete gitmek istedim kalktigim gibi suyum patladi.hemen esimi aradim hastaneye geldi.sonra hemsireler geldi dogum bölümüne gittik.ama cektigim sanciyi allah bilir yani.gece saat 1 de suyum patladi 3,5 da epidural yaptilar.hersey normal gibi görünüyodu.ama normal olmadigini cok gec farkettiler.sabah saat 11 oldu hala dogum olmamisti.3 tane dr.geldi kafasi bi türlü kanala giremedi ve cati darligimda varmis zaten.ıkındım falan ama ne care.sonra dr.karmimdan assa basmaya basladi.basmak ama ne basmak.bütün organlarim disari cikti zannettim.ve öyle bi bagirmisimki inlemis dogumhane.artik bu normal olamaz diye bebeginde icerde kalcak suyu kalmadigi icin acilen sezeryana aldilar.yani normal dogum yapamadik kizlar.ama yasadiklarimizi anlatamam.allah kimseye yasatmasin.simdi size minnosumun fotosunu ekliycem simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…