2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülaycım tabi sağlığın hesabı olmaz canım da çok geldi şu durumda bana o para. yarın dökümünü isticem sezeryanda da acısını çıkartcam zaten çok kızdım yani.
canım beni sancı hep 99 daydı. 60-70 e düşünce oh çekiyorduk biz :)
ay neyse herkese böğk geldi benim 99 umdan sancımdan falan :)

valla bilmemek daha iyi olabilir gulaycim bilince boole stres oluyon iste
bugun icin jilet yapmistim doguma da jilet yapip gitmeye karar verdim ugrasamicam agda felan
zaten canim aciyor

aynen canım bende jilet yapıcam.hep sir yaptırırdım azalmıştı.ecenlerde mecbur kaldım jilet yaptım.simdi carsambaya kadar uzamıycak ne edeyim yine jilet mecburen.doğum sonrası lazer düşünüyorum kesin cözüm

baharcim sen var ya beklesen kesin pit diye dogurcaksin ne demek 100 lerdeki sanciyi hissetmemek yaaa
benim mudurum 100 e vurdugunda direk epidural diye yyalvarmisti sonra da sezeryan oldu zaten

canım açılmam olsaydı o gece doğururdum tabi de 1 cm bile yoktu işte. bugün özellikle sordum acı eşiğim yüksekse kolay mı doğururum diye tam tersi dedi doktor..

canım açılmam olsaydı o gece doğururdum tabi de 1 cm bile yoktu işte. bugün özellikle sordum acı eşiğim yüksekse kolay mı doğururum diye tam tersi dedi doktor..

niye tam tersiki canım.mantıklı olan o değilmi acıyı hissetmeden pırtlatcan ne güzel.inşallah öyle olr güzelim.

ya kızlar bu agda olayı benimöde canımı sıkıyo..geçen pazartesi yaptırdım ama sanırım gene doguma dek uzayacak :S napcem tekrarmı gitsem bilemiyorum agdaya...

ben doğurayım sancıyı sen cek diye teklif sun kocana bakalım ne diyecek.kaydirigubbakcemile3tabi uzaktan konusmak kolay kocalara.

yok anacım anca cır cır konuşurlar işte... zaten oncağzında psikolojisi bozuldu biri diyo doğurcak ben de tık yok :)))

kızlar diğer topikte doğum hikayesini yazmış arkadas cok duygulandım sizde okuyun.allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Herkese iyi geceler arkadaslar.....ben uyumaya gidiyorum...bu arada ilac almadim baharcim gecti bas agrim cok sukur:)) iyi geceler herkese

ben geldim yürüyüşten ohh karnımı bi daha doyurdu kocam...uykum geldi
kaynatmışsınız yine
yarın görüşürzzz Allah rahatlıklar versin inş.

ben de azcık geçmişe baktım ve moralim bozuldu.

dogum yapan annelerden bir ricam olacak!
daha bugun aksama kadar dogumdan hic korkmuyorum diye ortalıkta geziyordum, icim cok rahattı. ama o kadar cok olumsuzluk yazılmıs ki ust uste sezeryan yapanlar tarafından moralim bozluldu resmen ve aksamdan beri bir tuhaf hissediyorum kendimi. daha dogum yapacaklar var diye dusunerek yazın lutfenn, farkında olmadan cok etkileniyoruz. en azından ben oyle oldum ama eminim benim gibi endiselenen olmustur..

slm kızlar aynen...tuba doğru söylüyor..benimde spinalden sonraki baş ağrısı kafamı karıştırdı... gücüm azalıyor yaa....napcam bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…