valla bilmemek daha iyi olabilir gulaycim bilince boole stres oluyon iste
bugun icin jilet yapmistim doguma da jilet yapip gitmeye karar verdim ugrasamicam agda felan
zaten canim aciyor
baharcim sen var ya beklesen kesin pit diye dogurcaksin ne demek 100 lerdeki sanciyi hissetmemek yaaa
benim mudurum 100 e vurdugunda direk epidural diye yyalvarmisti sonra da sezeryan oldu zaten
canım açılmam olsaydı o gece doğururdum tabi de 1 cm bile yoktu işte. bugün özellikle sordum acı eşiğim yüksekse kolay mı doğururum diye tam tersi dedi doktor..
niye tam tersiki canım.mantıklı olan o değilmi acıyı hissetmeden pırtlatcan ne güzel.inşallah öyle olr güzelim.
canım sancı hissetmiyorsan neye göre ıkıncan?
ya kızlar bu agda olayı benimöde canımı sıkıyo..geçen pazartesi yaptırdım ama sanırım gene doguma dek uzayacak :S napcem tekrarmı gitsem bilemiyorum agdaya...
doğru tabi ya haklısın.
ya kızlar bu agda olayı benimöde canımı sıkıyo..geçen pazartesi yaptırdım ama sanırım gene doguma dek uzayacak :S napcem tekrarmı gitsem bilemiyorum agdaya...
kocam da diyo camış gibisin doğuracağın yok senin. ne gamsız karısın sancı bilem hissetmiyon
ben doğurayım sancıyı sen cek diye teklif sun kocana bakalım ne diyecek.kaydirigubbakcemile3tabi uzaktan konusmak kolay kocalara.
Herkese iyi geceler arkadaslar.....ben uyumaya gidiyorum...bu arada ilac almadim baharcim gecti bas agrim cok sukur:)) iyi geceler herkese