2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk tülaycım bende yürüyüş işini saldım artık dogru düzgün yapıyorum zor gelıyor yürümek

cnm aynen ama yapmaya çalışıyom bende aksatıyom arada...dün akşam eşime diyom iç organlarım aşağıya sarktı sanki çıkıvercek çok zorlanıyorum hemde ama sırf doğum için sıkıyom dişimi

günaydın gülcan....

Bilemiyorum tülay ya....Ama içimdeki ses haftaya doğurcam diyor...Bakalım artık...Yalnız korkularım başladı gibi...

cnm neden korkuyon aaaa sen öle deyince tedirgin olurum ama ilk doğumun zormu geçmişti ki?

günaydın feyza hadi inş. içinemı dogdu naptı dogur ogurursun ınş. haftaya

cnm neden korkuyon aaaa sen öle deyince tedirgin olurum ama ilk doğumun zormu geçmişti ki?[/QUOTE]

hayır aksine kolay oldu ama ne yaşayacağımı bilmek daha zor :kedi:

Ama yinede herşeye rağmen güzel.....:Saruboceq:

sen benden daha azımlisin tülaycım
ne olcak bu halımız bılmem dun hast.giderken bende cok zorlandım aşagıya iyice baskı yapıyolar son haftalar çok zormuş güzel günlerimin kıymetını bılemedım

sen benden daha azımlisin tülaycım
ne olcak bu halımız bılmem dun hast.giderken bende cok zorlandım aşagıya iyice baskı yapıyolar son haftalar çok zormuş güzel günlerimin kıymetını bılemedım

ah canım aramızda 10 gün filan var inan 38-39 daha da zorluyo ama dayancaz başka çaremiz yok olsun 1 gün 1 gün içer de olmalarıda iyi bişey aslında bebeğin bağışıklık sistemi için unutma..antikorlar halaa bizden bebeğe geçiyoo...fayda faydadır ben öle düşünüp rahatlıyom

benımde endişelerim acabalarım var arada tırsıyorm düşündükçeee ama sonunda alıncak mükafatı düşündükçee daha kolay gececekmiş gibi gelıyor....

benimde ilk oğlum 12 gün erken doğmuştu 2,850 gr...Eğer 10 gün daha bekleseydi 3,500 doğardı..Anne karnında bebek daha iyi besleniyormuş..1 gün fazla dursa oda kar :)

ah canım aramızda 10 gün filan var inan 38-39 daha da zorluyo ama dayancaz başka çaremiz yok olsun 1 gün 1 gün içer de olmalarıda iyi bişey aslında bebeğin bağışıklık sistemi için unutma..antikorlar halaa bizden bebeğe geçiyoo...fayda faydadır ben öle düşünüp rahatlıyom

benım hergünüm biraz biraz daha kötüye gidiyo 38-39ları düşünemıyom:((((

bnde gelsin artık diyodum ama kapadım çenemı şu sarılık illetinden korkuyorum erken dogan bebeklerde oluyomuş zamanında dogan bebeklerde pek olmuyomuş hast.de perişan olcagımıza içerde bekleyelım çok daha iii nasılsa gelecek enınde sonunda

haaa şöle moralleri yüksek tutatlım unutmayalım ki 39.haftaya gebeliğini taşıyanlar takdiri hak ediyo bence...(kağan kocatepenin sitesinde öle yazıyo valla))))

ayy dün agustos annesi burcununda sancıları vardı bı bakıp geleyım varmı bı haber????

kızlar selam

ne var ne yok bakalım?
bayadır giremedim tam olarak. arada bakıp çıktım hep.
dün kim dogum yaptı ve bugun emsal mi dogum yapacaktı?
gündem nedir? ayyyy çook soru sordum dimii

günaydım tubacım

evet bugun eslem ve ecem87 (emıne) yarında emsal bebiğini kucagına alcak

ya ben karanfılıde merak ettım ınş. normal yoldan dogurmuştur haberi gelır....

günaydın tülaycımm

ayy ne güzel allah kurtarsın

ben de dr.umu değiştirmeye karar verdim.
daha once kuzenimin gittigi, benim de birkaç kez gittigim bir dr.vardı.
ona gidicem, çok içime sindi. hayırlısı artık.
zor bir karar oldu ama sanırım en iyisi bu.

günaydım tubacım

evet bugun eslem ve ecem87 (emıne) yarında emsal bebiğini kucagına alcak

ya ben karanfılıde merak ettım ınş. normal yoldan dogurmuştur haberi gelır....

günaydın gülcancımm

topik de boşaldı baya, yakında kimse kalmıcak..
sırasıyla hepimizi allah kurtarsın. ne heyecanlılardır şimdi..

aa evet karanfil vardı inş.istedigi gibi olmuştur onun da güzel haberlerini alırız.

günaydın tülaycımm

ayy ne güzel allah kurtarsın

ben de dr.umu değiştirmeye karar verdim.
daha once kuzenimin gittigi, benim de birkaç kez gittigim bir dr.vardı.
ona gidicem, çok içime sindi. hayırlısı artık.
zor bir karar oldu ama sanırım en iyisi bu.

hayırlısı olsun cnm hakkınızda inş.
karanfili bende merak ediyorum inş. normal kolay bi doğum olmuştur

tubacım dr konusunda hayırlısı olsun içine sinen bi dr olması en iyisi senin için ii olmuş boşver

valla dedgin gibi yakında pek kımse olmayacak herkes bırer bırer kucagına alınca yavrusunu buraya unutacaklar ama napalım ben küçüklerden olarak + bıde normal dogum olunca eylül ün sonuna kadar burdayım

Back