2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

puhaha ben sizee şeyi sölemedım bızım bı tanıdık iki dogumuda çok kolay yapmış hanı su gibi dogurdu derler ya aynen öle onun sırtını kolay dogum yapan bi tanıdıgı sıvazlamış kolay olsun dogumları diye şimdi o da benı sıvazladı kolay dogurayım diye tabi batıl ınanç ama söledıklerı benı çok motıvee etti işin açıgı karnının çok agrıdıgını düşün çşe cekılmeyecek bi acı degıl dedi...çekilin ulen ben gelıyom dogurcam:)))))

valla gülcancım belli olmaz hiç bu işler
bakarsın hiç sancın olmadan suyun geliverir anlamazsın bile :))
keşke oyle rahat olsa dimi

inş. tubacım yaa bakalım bizde öle su gıbı dogururuz hayırlısı olsun hakkımızda

gülcan o tanıdığına süle benimde sırtımı sıvazlasın heheeee
ya bahar la ebru uyuyakaldı galibaa

dr.için de verdigim karar hayırlısı olsun inş.
bunca zaman hiç hesapta olmayan birşeydi bu.
kim zaten hesaplar ki bu durumu?
hep hayırlısı diyoruz, demek ki buymuş diyorum artık.
büyük ihtimal sezeryan tarihi 9 eylül olacak.
yarın gidicem tekrar netleşecek.

sen bir öncekıne cvp atmşsın bende son yazdıgıma cvp attın sandım dedım hatta ne cabuk yazdı diyeee

hehe allah mı söylettı naptı:))))))))

senide ben sıvazlayım tülaycımlaelaelaelaelae

geceler artık herkes için zor geçiyo sabah kalkmalarda zorlaşıyo

ya ben daha kalhvaltı yapcam ama totomu kaldırmak zor gelıyo

aynen gülcan bende kahv.yapcam ama yemekten bıktım sahurdada yiyom....yine karnım kazınıyo yaaa

9 eylül güzel tarıh tubacım hem ızmırın kurtuluşu hemde yıl 2009 olunca daha güzel oluyo

34. haftadan itibaren ozellikle hamileliğin ilk defa zorlaşmaya başladıgını hissettim.
geçen hafta baya zordu geceleri ozellikle.
sırt üstü yatma dedi dr.. e sağa yatsam kızım tepik vuruyor kaydirigubbakcemile3
hep sola da yatılmıyor, totom-belim agrıyor mafoldumben
bir de reflu hafiften bas gosterdi.
dun gece 38.haftaya adım attım diye herhalde daha da zor uyudum ve erkenden kalktım.
neyse az kaldıı sabırr

kolaymı tülaycım yaaa içerde birer küçük fıl taşıyoz çok normal yani hep aç olmamız

tülaycım ben de sahurda eşim yerken atıştırıyorum. bazen çok da kaçıyor.
sonra midem yanıyor yiyip yatınca. amaan ye ye doymuyoz kaydirigubbakcemile3
az kaldı diyorum hep napıyım

ben artık sagımada yatıyom napıyım sol tarafım çürüdü zati ben bi tarafa yatmaktan artık son demlerr herşeyi yavaş yavaş salmaya başladım

ben cıkıoyrum hn lar kahvaltımız edelım saat 11 olmuş ooo yavrumun açlıktan sesi bile cıkmıyo gelırız yıneee

ben artık sagımada yatıyom napıyım sol tarafım çürüdü zati ben bi tarafa yatmaktan artık son demlerr herşeyi yavaş yavaş salmaya başladım

ben cıkıoyrum hn lar kahvaltımız edelım saat 11 olmuş ooo yavrumun açlıktan sesi bile cıkmıyo gelırız yıneee

afiyet olsun cnm ....

Back