2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bişi sorucamda bugün dr kontrolum vardı çatı muayenesi yaptı bebek doğum kanalına girmiş ama çatın biraz dar 2 haftan var beklicez dedi sizce normal doğum zor olurmu ? dr'um günün dolmadan birşey diyemem dedi kafam karıştı birde bebegim 3500 gr olmuş

ebrucum ya iki gündür var bende. bebiş aşağı indi gibi geliyor bir de. ayakta çok duramıyorum ya. kasıklarıma vuruyor ağrısı. bi de velet habire bir yerlerini dikiyor göbüşüm öbek öbek oluyor ya. ben de tırsmaya başladım hayatım artık. erken daha bizim için malum.

off baharcim yaaa hem gelsin istiyorum hemde biraz tirsiyorum acikcasi
benimde bebis asagi indi gibi geliyor oyle cok fazla bi baski yok hele agrim hic yok ama goruntu olarak bariz bir fark var
karnimin ust kismi resmen yumusak ve bos gobus daha asgida duruyor
oglanda cok hareketli ama hiiic sanci kasilma yok

madlencim yardimci olmak isterdim ama hiiic bilmiyorum ki
heralde cok zor olcak olsa doktorun 2 hafta daha bekleyelim demez direk sezeryana alirdi diye dusundum yine de

ya bugüne kadar normal doğum diye şartlandırmıştım kendimi çünkü hep normal için çok uygun diyordu bugünde çatın dar deyince ürktüm çünkü 1 ay önce yakın bir arkadaşım normal dogum yaptı çatısı darmış sezeryana almamışlar kız 10 dikişle ayrıldı doğumdan çok çekti halada çekio :bbo:

ya bugüne kadar normal doğum diye şartlandırmıştım kendimi çünkü hep normal için çok uygun diyordu bugünde çatın dar deyince ürktüm çünkü 1 ay önce yakın bir arkadaşım normal dogum yaptı çatısı darmış sezeryana almamışlar kız 10 dikişle ayrıldı doğumdan çok çekti halada çekio :bbo:

bizde normal dogum icin bekleedeyiz benim cati muayenemde cuma gunu olcak bakalim doktor ne dicek
10 dikis cok deilmis sanki sonucta sezeryanda da bir suru dikis var ve baya agri sanci oluyor en azindan sezeryan olan annelerimizin bir kismi bu dertlerden muzdarip
allah hepimizin yardimcisi olsun

pooooffff yarin yine bizde temizlik gunu
tum gun evde bir yabanciyla takilmak hic hosuma gitmiyor
ozelliklede o calisirken ben devirip totoyu tv izliyorsam ama yapcak bisey yok tabi
olmadi evden tuymenin bir yolunu bulayim ben

off baharcim yaaa hem gelsin istiyorum hemde biraz tirsiyorum acikcasi
benimde bebis asagi indi gibi geliyor oyle cok fazla bi baski yok hele agrim hic yok ama goruntu olarak bariz bir fark var
karnimin ust kismi resmen yumusak ve bos gobus daha asgida duruyor
oglanda cok hareketli ama hiiic sanci kasilma yok

ya ben de biriki gündür aşağıda hissediyorum canım. iyice paytaklaya paytaklaya yürüyorum. sancı bende de yok çok çok nadiren oluyor ama öle doğum sancısı gibi değil. bir de geceler bana zor geliyor ebru yaaaa... sağdan sola dönmek falan işkence tam anlamıyla :(

canım çatı darsa içerisinin de yırtılma ihtimali oluyormuş. doktorum kesinlikle zorlama yanlısı değil mesela benim. ben de kendimi şartlamıyorum hiçbir şekilde.

eslem cim bizimde dualrımız seninle
karanfil de umarım normal doğum yapmıştır kolaylıklaaa artık biri normal doğum yapsın yaaaa

bende gece yatakta donrken zorlaniyorum canim yaaa
catir cutur sesler bir yandan agrilar bir yandan
heralde uzun sure hareketsiz bi tarafta yatmaktan oluyor bunlar

o sesler zaten bi garip ebru yaaaa. çat çut gecenin sessizliğinde çınlıyor resmen :) bacaklarım da uyuşuyor benim ya uzun süre aynı tarafa yatmaktan. ooof of uyumak istemiyorum resmen. hele bir de kafama takmaya başlarsam bişileri allah allah...

bahar ve ebru cum kanala indiğini anlayabilirmiyiz diye sormuştum ben dr uma...hayır demişti gelen sesler de bebeşin kemşklere yaptığı baskıdan sanırım
valla bu akşam bi yürüyüş yaptık eşimle dedim sanki iç organlarım aşağıdan çıkcek şimdi içim sallanıyo sanki artık yürüken sağ salim bi kurtulsakkk

Back