2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tulaycim ben dun yurudum ama sag ayagimin ustune bir agri girdi hala gecmedi
bi bu eksikti bu da mi hamilelikten annamadim gitti
simdi resmen odadan odaya yururken bile canim aciyor

tulaycim ben dun yurudum ama sag ayagimin ustune bir agri girdi hala gecmedi
bi bu eksikti bu da mi hamilelikten annamadim gitti
simdi resmen odadan odaya yururken bile canim aciyor

canım ben de bugün ofise gittim ya sandım ki yolda doğuruvercem. öyle baskı yaptı ki öyle semsert oldu ki anlatamam...
ben bide bu aralar geceleri yine terlemeye basladim
sirilsiklam uyaniyorum gece
igrenc bisey yaaaa
ben sürekli kan ter halindeyim hayatım yaaaa...

ebrucum o terleme bana kasılma sırasında basıyo menapozluyum sanki ay bi ter boşalıyoo ..geçen klima açtım ertesi gün böbreklerim ağrıdı...doluya koysam olmuyo,boşa koysam dolmuyo misaliii

ufff beni ter bastı yine kasılmaktan
hadi kızlar ben kaçtım yarın grşrz inş.
hayırlı geceler allah rahatlıklar versinn

oh oh ohh yine herkesler buralarda.. bugün pc başında değildim yaa misafirlerimiz vardı yine....gözlerim kapanıyor.. yarını iple çekiyorum.. rabbim eslem ve eminenin yardımcısı olsunn...dualarımız onlarla....herkesi öptükk sabah hayırlı haberler almak umuduyla hoşçakalın kızlar...

herkesler doguma gidiyo nasıl özeniyorum anlatamam. birgün bende yazcam inşallah dogurmaya gidiyorum die :)))
rabbim saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
doguma gidenlerede rabbim kolaylık versin dualarında bizleride unutmasınlar.
bugun hastaneye gittik nst ye bagladılar kalp atışları normal çıktı bende sancı kasılma namına hiç birşey yok.
3 hafta var dedi doktor. 3 ay dedi gibi oturdu içime.
hadi hakımızda hayırlısı olsun.

nasılsın?...ya ben psikolojikmen kötüyüm ....Geceleri hiiiççççç uyuyamıyorum sancım var mı dinliyorum artık....kaydirigubbakcemile3

cnm kasılma ve ağrı bendede çok oluyo gece ama bu aralar gözüm açılmıyo uykudan nedense sadece wc saatleri uyanıyorum..yürüyüş yapıyorum belki ondan rahat uyuyorum...e bide sahura kalkıyorum...şimdi bile uyandım yatsam daha 1-2 saat uyuyabilirim yaniii

feyzacım kendini dinleme bi ara bende yaptım zaten sancı felan gelmez öle bekleyince..sinir bozucu bi durum...gerçi sen daha tecrübelisin ama..

feyzacım kendini dinleme bi ara bende yaptım zaten sancı felan gelmez öle bekleyince..sinir bozucu bi durum...gerçi sen daha tecrübelisin ama..

evet ama bende yalancı sancı çok fazla var..O yüzden hep dinlemedeyim...Ama uykusuzluk nedenini anlayamadım..Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum..Yürüyüş de yapamıyorum yaptığım an karnıma sancı saplanıyor idrarım geliyor bacaklarıma kramp giriyor...İlk çocuğumda böyle olmamıştı...İnşallah doğumum zor olmaz bu hareketsizlik yüzünden....

günaydın feyza ve tülayy anam ne sessız burası eskıden sahbahaları nasıl kalabalık olurdu ama eskıden ((((((

hoşbulduk tülaycım bende yürüyüş işini saldım artık dogru düzgün yapıyorum zor gelıyor yürümek

günaydın gülcan....

Bilemiyorum tülay ya....Ama içimdeki ses haftaya doğurcam diyor...Bakalım artık...Yalnız korkularım başladı gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…