2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özgem yaaaa walla gözlerim dolu dolu oldu okurken. allahım yardımcınız olsun tatlım. dualarımız sizinle olcak. bizi habersiz bırakma olur mu?

özgecim Allah kolaylık versin canım.... dualarımız senınle bütün gece nette olcağımm resmlerini bekliyoruz...telefona atarsan eklerizz canım...

Saolun fıstıklar. Ben çıkayım artık. Ev baya kalabalık. Bende birazcık uzanayım. Haber veririm merak etmeyin. Gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olucak kaydirigubbakcemile3 bye byeeee

Selammmmm kızlarrrr :)))

evet tek parça geldim ama akşam bölünücem ikiye kaydirigubbakcemile3 Çok az kaldı artık kızıma kavuşmaya. Son kez gelip yazayım dedim sizlere. Bana dua edin. Bende size doğumda çok dua edicem. 6 da yatıcam hastaneye. 8 gibide sezeryana giricem. Resmini yollamaya çalışırım hemen. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Hepinizi teker teket öptüm. opuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin.dualarımız seninle.ne güzel ne heyecan vardır simdi sende.peki sen bugün sezeryan saatine kadar acmı bekliycen.gerci imkansız herhalde o durum ama

valla canım bende normal istiyorum.eger normal olursam zaten agrısız normal dogum olcak...ama haftaya çatı muayesnesi olcam bakalım o zaman kesin kararı vercek doktorum...çatım dar gibi görünüyomuş ama bakalım :Saruboceq:

benim dogumda gündüz olursa epidural olcak ama geceye denk gelırse aneztezi uzmanı olmuyomuş gerçi ben kendımı olmucakmış gibi hazrlıyorum olmazsa çöküş yaşamayım..yaa benım dr çatı muayensi yapmıyo ne güzel sevınsem mı üzülsemmı galıba dogum zamanı yapılcak çünkü dogum zamanı yapılan daha iyi sonuç veriyomuş....gerek yok dedi

sağolun kızlar aynen iyiyim diyelim iyi olalım.carsamba dr gidicem sezeryan günü belli olucak.gecsin su iki gün artık.

hadi hayirlisi özgecim.saglikla al cilegini kucagina.iyi haberlerini ve fotolarini bekliyoruz.
bu arada normal dogum yapacak arkadaslar sizin kuzucuklar girmismi dogum kanalina?

benim dogumda gündüz olursa epidural olcak ama geceye denk gelırse aneztezi uzmanı olmuyomuş gerçi ben kendımı olmucakmış gibi hazrlıyorum olmazsa çöküş yaşamayım..yaa benım dr çatı muayensi yapmıyo ne güzel sevınsem mı üzülsemmı galıba dogum zamanı yapılcak çünkü dogum zamanı yapılan daha iyi sonuç veriyomuş....gerek yok dedi

gulcancım valla aslında bende korkuyorum çatı muayenesinden ama bakalım...hangi hastanede yapcaksın dogumu:emir_bebek:

sağolun kızlar aynen iyiyim diyelim iyi olalım.carsamba dr gidicem sezeryan günü belli olucak.gecsin su iki gün artık.

bizim satlar aynı nerdeyse bı gın var aramızda bende sezeryan olsam tarıh aynı olur yanı...geçer canım geçer sık dişini bakk biz daha kötü durumdayız:(((((

hadi hayirlisi özgecim.saglikla al cilegini kucagina.iyi haberlerini ve fotolarini bekliyoruz.
bu arada normal dogum yapacak arkadaslar sizin kuzucuklar girmismi dogum kanalina?

canım benım dogum pozısyonunda ama kanala girmemiş dr a sordum kanala girse dogum başlar dedi (yanlış hatırlamıyosam ılk dogum için böle idi galıba) ama göbek inmiş görenler öle diyo

gulcancım valla aslında bende korkuyorum çatı muayenesinden ama bakalım...hangi hastanede yapcaksın dogumu:emir_bebek:

korkunun ecele faydası yok canım:)))) dün tubanın yazdıgını okudum neler yaşamış yaaa ama çatı muayenesı için yaptıgı yoruma koptum......dogum dokuz eylül unıv.de olcak canım

bizim satlar aynı nerdeyse bı gın var aramızda bende sezeryan olsam tarıh aynı olur yanı...geçer canım geçer sık dişini bakk biz daha kötü durumdayız:(((((

canım benım dogum pozısyonunda ama kanala girmemiş dr a sordum kanala girse dogum başlar dedi (yanlış hatırlamıyosam ılk dogum için böle idi galıba) ama göbek inmiş görenler öle diyo

anladim canim .ne biliym dr. banada daha girmemis dedi dedi ama heran olabilir dedi.iyi o zaman anormal bise yok.bu arada benim minnosum 3700gr.olmus.masallah diyimde:nazar: tombik dimi?

canım benım dogum pozısyonunda ama kanala girmemiş dr a sordum kanala girse dogum başlar dedi (yanlış hatırlamıyosam ılk dogum için böle idi galıba) ama göbek inmiş görenler öle diyo[/QU

gülcan belli ğlmaz canım.bak benim kuzen normal doğumu 38.haftada yaptı.bir bakarsın sende cok beklemeden doğurursun

anladim canim .ne biliym dr. banada daha girmemis dedi dedi ama heran olabilir dedi.iyi o zaman anormal bise yok.bu arada benim minnosum 3700gr.olmus.masallah diyimde:nazar: tombik dimi?

oyyy yesın onu teyzesı tosun kız bu maşallah maşallah:nazar::nazar: iyi bakmışsın ogluşuna...evet canım her an gelebılırler belli olmaz yani kanala girip beklemıyormuş sıpalar sorun yok yani....

gülcan belli ğlmaz canım.bak benim kuzen normal doğumu 38.haftada yaptı.bir bakarsın sende cok beklemeden doğurursun

hayırlısı canım ya bakalım artık zamanı gelınce çıkcak nasılsa...şuan bile dgourmaya can atıyorum ama sarılık olur dıye diye korkuyorum zamanında gelen bebeklerın bi çogunda olmuyomuş çünkü bekleyelım napalım

Kızlar benımde 33 haftam oldu.doktor bebegın eşi yaşlanmıs dedı.erken alıcam bebegını dedi.2 afta sonra nts sokacakmıs benı sonra karar verecek dogum tarıhıne..korkuyorum bebegıme bişey olmaz dimi Alah korusun

canım hiç sıkma canını bebişin büyüdü artık hayati tehlıkeyı atlattı çoktan ama asıl merak ettıgım benım bıldıgım plesanta yaşlanmasında bebek tam beslenemıyor sadece ama organ gelişim devam yanı bence dr un almakta acele etmesın bu bebekler içerde szdece kılo almak için durmuyor organ beyın gelişimide devam ediyo...bu sebepten dolayı almak için çok erken bence

slm kızlar nst den geldik ya sonucu kendi doktoruma ulasamadıgım için başkasına gösterdim oda pek ilgilenmedi normal dedi . gecen haftakı sonucla karsılastırdım sancı 20 iken 40 gösteriyo bilgisi olan varmı artması normalmi yanii???

Back