2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok baharcim almamissindir
sonucta o dediklerini yememiz gerekiyor zaten
bi de artik surda ne kaldi yaaaa bundan sonra alsak nolur almasak nolur

tubacim gittigim dogum kursunda oyle cok faydasi yok bu caylarin cok fazla beklentiniz olmasin demisti emzirme uzmani o yuzden bende salladim bu isi
ama simdi sen 2 katina cikti deyince kesin alcam bu caydan

evet ebrucum bebek emiyo sürekli süt de var ama bebek doymuyor ve organik mama doktorun önerdiği çok iyiymiş... doktor da bayağı ünlü bi doktor ankarada.... bebek 3700 doymuştu açlıktan hiç uyuyamadı haftalarca, tabi süt gelince ve bebek de sürekli emince aç olduğunu anlayamadı annesi, başka sorun var diye düşündü, doktor buldu sütünün yetmediğini ...

bence de içmek lazım çaylardan, sonuçta su herşeyin çözümü....

ben toplantıya kaçıyorum... son toplantım...

tubacım maşallah dedim hemen sütüne canım....

gülcan hoşgeldin tatlımcım. ben de ağırım hiçbişi yapasım yok :(
ebru iyi düşün iyi olsun canım. curk curk emcekler allahın izniyle. ayferi ben de arasam diyorum kitleniyorum yaaaa :) saol canım haber için

evet kizlar bebekler dogduklarina ac olmuyorlarmis onlara 2-3 gun hic yemeselerde yetecek sekilde doguyorlarmis o yuzden aslinda ilk 2-3 gn sut gelmeyince ya da az gelince paniklememek lazim. ac kalacak diye dusunmemek lazim
tabi demesi kolayda bakalim basimiza gelince napcaz :)

evet kizlar bebekler dogduklarina ac olmuyorlarmis onlara 2-3 gun hic yemeselerde yetecek sekilde doguyorlarmis o yuzden aslinda ilk 2-3 gn sut gelmeyince ya da az gelince paniklememek lazim. ac kalacak diye dusunmemek lazim
tabi demesi kolayda bakalim basimiza gelince napcaz :)

Benim geldide noldu habire dayadım memeye baktım gelmiyo sıkıyom memeyi ucundan bidamla gözüküp geri kaçıyo hiçte panik olmuyonuz bilince valla.. Nasılsa gelecek dedim hep..

zaten ölçülen beni şöyle korkutuyor herkesin ebeği ölçülenin altında çıkıyor olmasıı.. tabiki sağlıklı doğsunda besleriz yavrumuzu...süt konusu beni pek üzmüyor sütüm şimdiden aktığı için gelir gibi geliyoo inşllh hepimizin bolbol olur.. gecen akşam emelle konuşuyordumm sütlerim taşıyor diyordu maaaşallahh onunda ilk gün sütü gelmemiştii onun için hiç korkma sütümüz bol olacak inşlhh...

gülcancım hoşgeldinn... hepimizde yorgunluk var artık.. şuan uzanarak yazıyorumm oturmam mümkün değil...[/QUOTE

zaten ilk iki gün gelmiyo süt sakın panik yapmayın emzirmeye devam bebek çektikçe gelecek benim üçüncü gün göğüslerim bi şişti şıpır şıpır damlıyodu valla. ilk iki gün tık yok tık.

tubacım peki ilk 2 3 gün neyle besledin kuzuyu...mamamı?:emir_bebek:

hoşbulduk kızlar benım durum biraz vahim galıba agır vasıtanın önde gideni oldum ya neyse...

offf bıde süt sorunumuz var bunlar ii günlerimiz aslında humana ile milupa still tea aynı özellikte bi çay diyimi???

kızlar sabah ben ne yaptım yaa ... her sabah göğüslerime masaj yaparak kremimi sürüyorum.. busabahta elimi yüzümüyıkadımm çekmeceden kremimi aldım başladım göğsüme sürmeyee...biraz sonra dedim bu koku ne yaa naneli fresli koku.. ayy ne göreyimm göğsüme sürdüğüm krem eşimin sırtına sürdüğüm bengay değilmii....ayyy hemen gittim göğsümü yıkadımm .... göğsüm yandı baya bişey olmadı şükür.... aman dikkat edin kızlar sizde....

kızlar sabah ben ne yaptım yaa ... her sabah göğüslerime masaj yaparak kremimi sürüyorum.. busabahta elimi yüzümüyıkadımm çekmeceden kremimi aldım başladım göğsüme sürmeyee...biraz sonra dedim bu koku ne yaa naneli fresli koku.. ayy ne göreyimm göğsüme sürdüğüm krem eşimin sırtına sürdüğüm bengay değilmii....ayyy hemen gittim göğsümü yıkadımm .... göğsüm yandı baya bişey olmadı şükür.... aman dikkat edin kızlar sizde....

:roflol::roflol::roflol:

bizim acilen dogurmamız farz oldu

ay kıyamam ya deli kız seni... dikkat et bir daha

zaten hemen götürüp ecza dolabına koydumm neme lazımm yarın öbürgün pişik kremi diye oğlumun poposunu yakmıyımm...delikafadulden

Selammmmm kızlarrrr :)))

evet tek parça geldim ama akşam bölünücem ikiye kaydirigubbakcemile3 Çok az kaldı artık kızıma kavuşmaya. Son kez gelip yazayım dedim sizlere. Bana dua edin. Bende size doğumda çok dua edicem. 6 da yatıcam hastaneye. 8 gibide sezeryana giricem. Resmini yollamaya çalışırım hemen. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Hepinizi teker teket öptüm. opuyorumnanaktan

evet tek parça geldim ama akşam bölünücem ikiye kaydirigubbakcemile3 Çok az kaldı artık kızıma kavuşmaya. Son kez gelip yazayım dedim sizlere. Bana dua edin. Bende size doğumda çok dua edicem. 6 da yatıcam hastaneye. 8 gibide sezeryana giricem. Resmini yollamaya çalışırım hemen. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Hepinizi teker teket öptüm. opuyorumnanaktan

cnm hadi hayırlısı...son saatler...sakın bişiler yiyip içme artık akşam sezeryana girceksen...:emir_bebek:

ayy hayırlı haberlerini beklıcez canım sende yavrunu kucagına al mis kokusunu içine çek yolunda sonuna geldınız artık allahım yardımcın olsun...dualarımız senınle

evet canım normal istiyom allah nasip ederse sen ne etcan?

valla canım bende normal istiyorum.eger normal olursam zaten agrısız normal dogum olcak...ama haftaya çatı muayesnesi olcam bakalım o zaman kesin kararı vercek doktorum...çatım dar gibi görünüyomuş ama bakalım :Saruboceq:

Back