herkese merhaba arkadaşlar
bende 5+3 günlük hamileyim allahın izniyle bende eylül annesi olacağım:)
Sen kendini üzme cnm. Merka etme herşey yolunda gidicek. Stres yapma bebeklerini düşün cnm. Ve bu güzel olayın tadını çıkar :CüvCüv:
Açelyacım senin adına gerçekten üzüldüm. Çok zor bir durum yaşadığın. Ama biz burdan hepimiz senin ve bebişlerin için herzaman dua ederiz. Herşeyde bir hayır vardır tatlım.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Şimdiden tüm bunlarla kafanı yorupta psikolojini bozma. Çünkü bundan onlarda etkilenecek. Hayat bazen göze almamız gereken risklerle dolu.Sonu inşallah en güzeli olacak. Dünden beri hepimiz burda bayram ettik, çok sevindik. Sen üzme tatlı canını....
sağolun kızlar.burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlklı kucağımıza alıcaz Allahın izniyle .
:1hug:
Tabiki Allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz, resimlerini burda paylaşıcaz. Uzun bir maraton için yola çıktık. Burda birbirimize herzaman destek olalım. Kafamıza birşey takıldımı mutlaka paylaşalım birbirimizle. Ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var kaydirigubbakcemile5:1hug:
açelyacım sen ve 3 küçük meleğin için dua ediyorum inş. hiçbirinden ayrılmak zorunda kalmazsın hepsini kucağına alırsın sağ salim topaç gibi. sen içini rahat tut dua et gerisi Allaha bırak tatlım. kalbim dualarım seninle herşeyin hayırlısı.
evet kızlar. daha önce anne olmuş olan bir sürü kişi var çevremizde ama bizi en iyi bunları şuan yaşayan anlar. biz aynı dönemleri beraber yaşayacaz. ağrılarımızla kalp atışlarımızla, ilk tekmelerimizle. bizi en iyi biz anlarız. inş. 2009 eylül anneleri olarak çocuklarımızın üniversite heyecanlarını da beraber yaşarız.hihoyyyt
Kızlar siz kahve içiyomusunuz arada?
aramıza hoşgeldin canım. ailemiz gittikçe büyüyor. çok güzel
ben hiç kahve içmiyorum. ama günde 3 fincan açık çay içiyorum. bi sakıncası olmadığını okumuştum.
kahve içinde şöyle diyor,,
Kahve ve çaylar:
Kahve içme alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Günde bir fincan ya da maksimum iki fincan kahvenin olumsuz bir etkisi olmamasına karşın daha fazla miktarlarda vücuda giren kafein, dolaşım sisteminizin olumsuz etkilenmesine ve uykusuz kalmanıza neden olabilir. Dahası, yüksek miktarlarda kafeinin (günde 10 fincan ya da daha fazla) düşük, erken doğum ya da bebekte gelişme geriliği yaptığına dair bazı çalışmalar bulunmaktadır. Kafein içeren diğer sıvılar (kolalar, çeşitli çaylar) için de aynı öneriler geçerlidir.
kızlar kafeinsiz kahve içebilirsiniz max. 2 fincan drum bana öyle söylemişti.
Bende günde 2 bardak açık çay içiyorum. 10 gündür kahve içmiyordum. Bugün 1 fincan türk kavhesi içtim. çok cnm çektiği için. Bir sorun olmaz sanırım.
Hamile kalmadan önce bütün günüm kahveyle geçerdi. Ama onu bile içmemeye alıştım desem yeridir
kızlar sizde sancılanan varmı benim kasıkalrım çok sancılanıyor adet oluyormuşum gibi ölüyorum yaa
evet cnm bendede ara ara sancılar oluyor. Doktorum bunların normal olduğunu söylemişti. Kasık sancısı çekmemiz normalmiş.
ben de sabah kalkar kalkmaz hemen sade bir kahve ve sigara içerdim. gün içinde 1 kahve daha içerdim. akşam kızım uyuduktan sonra işimin başına otururken makinayı doldururdum ve o gün bitirmem gereken işim bitene kadar bir makina kahvemi içerdim.ama şimdi sadece akşamları bir fincan kafeinsiz kahve içiyorum. çalışırken çok zor oluyor ama mecbur alışacağım:uhm: