2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kendini üzme cnm. Merka etme herşey yolunda gidicek. Stres yapma bebeklerini düşün cnm. Ve bu güzel olayın tadını çıkar :CüvCüv:

sağolun kızlar.burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlklı kucağımıza alıcaz Allahın izniyle .
:1hug:

hoşbulduk teşekkür ederim canım sağol
allahım hepimizin bebişlerini korusun kucağımıza almayı nasip etsin

sağolun kızlar.burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlklı kucağımıza alıcaz Allahın izniyle .
:1hug:

Tabiki Allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz, resimlerini burda paylaşıcaz. Uzun bir maraton için yola çıktık. Burda birbirimize herzaman destek olalım. Kafamıza birşey takıldımı mutlaka paylaşalım birbirimizle. Ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var kaydirigubbakcemile5:1hug:

evet kızlar. daha önce anne olmuş olan bir sürü kişi var çevremizde ama bizi en iyi bunları şuan yaşayan anlar. biz aynı dönemleri beraber yaşayacaz. ağrılarımızla kalp atışlarımızla, ilk tekmelerimizle. bizi en iyi biz anlarız. inş. 2009 eylül anneleri olarak çocuklarımızın üniversite heyecanlarını da beraber yaşarız.hihoyyyt

amin Allahım İnşallah.sağol canım benim.:Saruboceq:

İnş. cnm. Allah yavrularımızı korusun. Önce Allaha emanetler. Hep güzellikleri paylaşalım inş.

Kızlar siz kahve içiyomusunuz arada?

ben hiç kahve içmiyorum. ama günde 3 fincan açık çay içiyorum. bi sakıncası olmadığını okumuştum.
kahve içinde şöyle diyor,,

Kahve ve çaylar:
Kahve içme alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Günde bir fincan ya da maksimum iki fincan kahvenin olumsuz bir etkisi olmamasına karşın daha fazla miktarlarda vücuda giren kafein, dolaşım sisteminizin olumsuz etkilenmesine ve uykusuz kalmanıza neden olabilir. Dahası, yüksek miktarlarda kafeinin (günde 10 fincan ya da daha fazla) düşük, erken doğum ya da bebekte gelişme geriliği yaptığına dair bazı çalışmalar bulunmaktadır. Kafein içeren diğer sıvılar (kolalar, çeşitli çaylar) için de aynı öneriler geçerlidir.

aramıza hoşgeldin canım. ailemiz gittikçe büyüyor. çok güzel

evet açelyacım ya yeni eylül annelerinin aramıza katılması çok hoş oluyor. inş. hep böyle artarız ve hiiiç eksilmeyiz. Allah hiçkimseyi gözü yaşlı bırakmasın.:Saruboceq:

Bende günde 2 bardak açık çay içiyorum. 10 gündür kahve içmiyordum. Bugün 1 fincan türk kavhesi içtim. çok cnm çektiği için. Bir sorun olmaz sanırım.

kızlar kafeinsiz kahve içebilirsiniz max. 2 fincan drum bana öyle söylemişti.

Hamile kalmadan önce bütün günüm kahveyle geçerdi. Ama onu bile içmemeye alıştım desem yeridir

kızlar sizde sancılanan varmı benim kasıkalrım çok sancılanıyor adet oluyormuşum gibi ölüyorum yaa

ben de sabah kalkar kalkmaz hemen sade bir kahve ve sigara içerdim. gün içinde 1 kahve daha içerdim. akşam kızım uyuduktan sonra işimin başına otururken makinayı doldururdum ve o gün bitirmem gereken işim bitene kadar bir makina kahvemi içerdim. ama şimdi sadece akşamları bir fincan kafeinsiz kahve içiyorum. çalışırken çok zor oluyor ama mecbur alışacağım:uhm:

kızlar sizde sancılanan varmı benim kasıkalrım çok sancılanıyor adet oluyormuşum gibi ölüyorum yaa

evet cnm bendede ara ara sancılar oluyor. Doktorum bunların normal olduğunu söylemişti. Kasık sancısı çekmemiz normalmiş.

Bende sigara içiyordum. Öğrendiğimden beri hiç içmedim. Artık içmem zaten. Sen kullanıyomusun hala sigara?

herkese merhaba arkadaşlar
bende 5+3 günlük hamileyim allahın izniyle bende eylül annesi olacağım:)

Hoşgeldin canım aramıza. Bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…