2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım. Gözünaydın. Umarım 26 Ocaktada herşey yolunda gider , mutlu haberlerini alırız burdan...

şuan 5+4 haftalık senin ?

5+3 cnm benimde. aynıyız yani :CüvCüv:

Tebrik ederim cnm. a.s.

dilekciğim ve mozijiku çok teşekkür ederim arkadaşlar :)))

ya kızlar dr bana 2 hafta sonra pazartesi demiştiya eşim 19 ocak diyor bana görede 26 ocak sizce hangisi doğru...

Kızlar kendi adımı soyadımı versemde facebookta beni bulmanız imkansız.
Çünkü ben arayan kişilerin bulamaması için gerekli tüm özellikleri bloke ettim.
İster siz isminizi verin ben bulayım. İstersenizde beni Ayla Dicle Akman diye aratın.(Sahte profilim yalnızca yurt dışındaki arkadaşlarla sohbet etmek için)
Profilde doğa resmi var. Sonra ben sizi yine bulur kendi gerçek facebook listeme eklerim.
Biraz karışık ama :)))

Sana istek gönderdim şimdi :)

selam kızlar sağolun mesajlar için.
nasılsınız bakalım.
Bildiğiniz üzere dün ultrasona girdim tam 3 tane kese var yaa.
inanamıyorum. :1shok:12 ocak pazartesi günü kalp atımları için gidicez.
çok güzel bir duygu ama bir yandanda üzülüyorum kendi adıma. dün doktor bana üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti. erken doğum, düşük kilolu doğum, annede kalp , şeker hastalığı çıkabilirmiş.bebeklerin hepsi birden ölebilirmiş.
bunun için bana bir işlem teklif edeceklermiş %90 ihtimalle. sayı ikiye indirgenebilirmiş.
Allahım hem seviniyorum hem üzülüyorum. karmakarışık duygular içindeyim.
Pazartesiyi bekliyorum bakalım neler olucak.

.

Sen kendini üzme cnm. Merka etme herşey yolunda gidicek. Stres yapma bebeklerini düşün cnm. Ve bu güzel olayın tadını çıkar :CüvCüv:

Teşekkür ederim canım. İnşallah 9 ay sonra bebişlerimizin resimlerini de burdan paylaşırız:)) kaydirigubbakcemile5

ayyy inşallah cnm yaaaaaaa.

Buarada ben aslen İzmirliyim. Çok özlüyorum memleketimi. Sen aslen İzmirlimisin?

Açelyacım senin adına gerçekten üzüldüm. Çok zor bir durum yaşadığın. Ama biz burdan hepimiz senin ve bebişlerin için herzaman dua ederiz. Herşeyde bir hayır vardır tatlım.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Şimdiden tüm bunlarla kafanı yorupta psikolojini bozma. Çünkü bundan onlarda etkilenecek. Hayat bazen göze almamız gereken risklerle dolu.Sonu inşallah en güzeli olacak. Dünden beri hepimiz burda bayram ettik, çok sevindik. Sen üzme tatlı canını....

herkese merhaba arkadaşlar
bende 5+3 günlük hamileyim allahın izniyle bende eylül annesi olacağım:)

açelyacım sen ve 3 küçük meleğin için dua ediyorum inş. hiçbirinden ayrılmak zorunda kalmazsın hepsini kucağına alırsın sağ salim topaç gibi. sen içini rahat tut dua et gerisi Allaha bırak tatlım. kalbim dualarım seninle herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…