- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
Biraz önce Dr umla görüştüm kızlar 4 +4 olduğunu söyledi baktırdığım kan değerlerimide anlattım çok güzel dedi, birdaha baktırmama gerek yokmuş ...2 hafta sonra pazartesi 26 Ocakta randevumuz var çok heyecanlandım hayırlısı bakalım...
şuan 5+4 haftalık senin ?
Biraz önce Dr umla görüştüm kızlar 4 +4 olduğunu söyledi baktırdığım kan değerlerimide anlattım çok güzel dedi, birdaha baktırmama gerek yokmuş ...2 hafta sonra pazartesi 26 Ocakta randevumuz var çok heyecanlandım hayırlısı bakalım...
ya kızlar dr bana 2 hafta sonra pazartesi demiştiya eşim 19 ocak diyor bana görede 26 ocak sizce hangisi doğru...
Eylül anneleri eğer facebook'a üyeyseniz birbirimizi ordan da bulalım...
Kızlar kendi adımı soyadımı versemde facebookta beni bulmanız imkansız.
Çünkü ben arayan kişilerin bulamaması için gerekli tüm özellikleri bloke ettim.
İster siz isminizi verin ben bulayım. İstersenizde beni Ayla Dicle Akman diye aratın.(Sahte profilim yalnızca yurt dışındaki arkadaşlarla sohbet etmek için)
Profilde doğa resmi var. Sonra ben sizi yine bulur kendi gerçek facebook listeme eklerim.
Biraz karışık ama :)))
Sana istek gönderdim şimdi :)
Şimdi bende sana gerçek facebook sayfamdan istek gönderdim.
Sende kabul edersen oldu bu iş:)))
haydi hayırlısı olsunnn kaydirigubbakcemile5:lepi:
selam kızlar sağolun mesajlar için.
nasılsınız bakalım.
Bildiğiniz üzere dün ultrasona girdim tam 3 tane kese var yaa.
inanamıyorum. :1shok:12 ocak pazartesi günü kalp atımları için gidicez.
çok güzel bir duygu ama bir yandanda üzülüyorum kendi adıma. dün doktor bana üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti. erken doğum, düşük kilolu doğum, annede kalp , şeker hastalığı çıkabilirmiş.bebeklerin hepsi birden ölebilirmiş.
bunun için bana bir işlem teklif edeceklermiş %90 ihtimalle. sayı ikiye indirgenebilirmiş.
Allahım hem seviniyorum hem üzülüyorum. karmakarışık duygular içindeyim.
Pazartesiyi bekliyorum bakalım neler olucak.
.
Teşekkür ederim canım. İnşallah 9 ay sonra bebişlerimizin resimlerini de burdan paylaşırız:)) kaydirigubbakcemile5
ayyy inşallah cnm yaaaaaaa.
Buarada ben aslen İzmirliyim. Çok özlüyorum memleketimi. Sen aslen İzmirlimisin?
Evet canım. Aslende İzmirliyim. Ne güzel aynı zamanda hemşehriymişiz.