hım ya ben daha dr gitmedim erken oldugunu söylüyorlar sizce erkenmi kızlar
herkese merhaba arkadaşlar
bende 5+3 günlük hamileyim allahın izniyle bende eylül annesi olacağım:)
canım aramıza hoşgeldinn... sen yenimi öğrendin hamile olduunu??
hoşbulduuuk canım ben 31-12-2008 günü öğrendim hamile olduğumu:CüvCüv: burayı bugün buldum ama kaydirigubbakcemile3
Bende sigara içiyordum. Öğrendiğimden beri hiç içmedim. Artık içmem zaten. Sen kullanıyomusun hala sigara?
son adet tarihin ne zaman cnm?
Ben hiç sigara kullanmam. Sigara içen insanların yanında da durmamaya özen gösteririm her zaman.Zaten ailemden hiç kimse eşimde dahil olmak üzere sigara kullanmıyorlar.
Ama dün bir tanıdığım çok ısrar etti. Bir iki tane içicem odadan çıkmana gerek yok diye.
Misafirimde olduğu için kıramadım. Ama dün içim içimi yedi. Herhalde 2 tane sigara içen birinin yanında durmaktan sorun çıkmaz di mi?
canım benim etrafımda sigara içenler var ama hamile kaldığımdan bu yana benim olduğum hiçbir ortamda bir tane bile sigara içilmiyor. ben bir yere gideceksem ben gitmeden havalandırıyorlar. bence sen de aynı özeni iste çevrendekilerden. zaten eşim de bıraktı sigarayı benimle beraber:CüvCüv:
bu arada kızlar sigara konusu açılmışken.. ben hala devam ediorum ama günde 5 i geçmio.. başkası içince tiksiniorum ama açık havada içiom valla.. dr um 5 e kadar zararsız dedi.. utanıom kendimdenama bırakamıomda lanet şeyi.. ablamlarda 2.ayında tiksinirsin dediler.. inşş dedimm...
bu arada kızlar sigara konusu açılmışken.. ben hala devam ediorum ama günde 5 i geçmio.. başkası içince tiksiniorum ama açık havada içiom valla.. dr um 5 e kadar zararsız dedi.. utanıom kendimdenama bırakamıomda lanet şeyi.. ablamlarda 2.ayında tiksinirsin dediler.. inşş dedimm...
ama bebişlerimiz misafirperverlikten kibarlıktan dostluktan daha önemli. sana bu yüzden kırılacaksa zaten seni öenmsemiyordur. sen de onu önemseme o zaman. tabiki karar senin ama bu da benim naçizane fikrim. umarım kırmamışımdır seni
Hepinize merhaba,
Allahım nasip ederse bende eylül 7 gibi anne olacağım, doktor 3-4 hafta arası dedi, bebişi erken olduğu için ultrasonda göremedik,10 gün sonraya randevu verdi, o kadar mutluyum ki, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
Sizlerden beslenme konusunda yardım isteyeceğim, internetten bulduğum şeyler var sizlerinde önerileri varsa cevaplarınız bekliyorum
Ben hiç sigara kullanmam. Sigara içen insanların yanında da durmamaya özen gösteririm her zaman.Zaten ailemden hiç kimse eşimde dahil olmak üzere sigara kullanmıyorlar.
Ama dün bir tanıdığım çok ısrar etti. Bir iki tane içicem odadan çıkmana gerek yok diye.
Misafirimde olduğu için kıramadım. Ama dün içim içimi yedi. Herhalde 2 tane sigara içen birinin yanında durmaktan sorun çıkmaz di mi?
canım aralık 9 son adet tarihim
Hepinize merhaba,
Allahım nasip ederse bende eylül 7 gibi anne olacağım, doktor 3-4 hafta arası dedi, bebişi erken olduğu için ultrasonda göremedik,10 gün sonraya randevu verdi, o kadar mutluyum ki, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
Sizlerden beslenme konusunda yardım isteyeceğim, internetten bulduğum şeyler var sizlerinde önerileri varsa cevaplarınız bekliyorum