2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim ilk bebeğimde de kız çıkmıştı. çevremdekiler de hep doğru çıktı. yanılma payı mutlaka vardır ama ben daha yanıldığını görmedim. inş. bende bu kez de yanılmaz

benim ilk bebeğimde de kız çıkmıştı. çevremdekiler de hep doğru çıktı. yanılma payı mutlaka vardır ama ben daha yanıldığını görmedim. inş. bende bu kez de yanılmaz

inşallah canım neyse artık sleep time uyku zamanı uyuyalımda bebeklerimz daha iyi büyüsünler kendine ve o güzel yavrularına ii bak allaha emanet ol hayırlı ve iyi geceler :) :CüvCüv:

sana ve güzel bebişine de iyi geceler tatlı rüyalar. kendine iyi bak cnm yarın görüşmek üzere..

ben bugun darmadagın oldum bırşeydaha sorcam ilışkı varmı sızde

Yok canım bizde de. Öğrendiğimiz günden beri hiç yapmadık. Doktora gittiğimizde bir sakıncası var mı diye sormayı düşünüyoruz. Eşimde bende çok utangacız
Nasıl sorcaz hiç bilmiyorum...

HERKESLERE günaydınlar,.bol güneşli günler,,mevsim kış olsadaa.s.a.s.

Herkese Günaydın kıslarrrrr:teytey: Nasılsınız bugün? Herşey yolundamı?

Ayyyy cnm çok sevindim ya. Ne kadar muhteşem bir olay. Ben bir tanesini gördüm deli oldum. Sen 3 tan görmüşsün. Allah bebişlerini sana bağışlasın tatlım

kızlar dr benı cagırmayınca bende hcg yaptırdım 1500 4 ..5 haftalık cıktı nagıl şimdı kese varmıdır yoksa bakılmasımı lazım oyleyse dr degıştırecem

Cnm kesen görünür artık senin. 5 haftayı geçmişsin. Tebriklera.s.

Kızlar bizde ilişkiye girmiyoruz. İkimizde korkuyoruz bebişe birşey olur diye. Doktor bi sakıncası yok dedi ama yinede yapmıyoruz. Zaten benimde cnm istemiyor ya nedense

bizde ilişkiye girmiyoruz,açıkçası çok korkuyorum,bebişime bişey olursa diye.,çünki ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı,daha bi aylık bile değildi,.nebileyim,sebep olur diye içimde tedirginlik oluyo.sonuçta ilk üç ay çok önemli

Arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben pazartesi günü doktora gittiğimde ultrason kağıdında kesenin üzerinde gs: 0.93 cm yazıyor bu bebeğin boyumudur yoksa kesenin boyumu anlayamadım

Kesenin boyutu diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin kızlar.

Biraz önce Dr umla görüştüm kızlar 4 +4 olduğunu söyledi baktırdığım kan değerlerimide anlattım çok güzel dedi, birdaha baktırmama gerek yokmuş ...2 hafta sonra pazartesi 26 Ocakta randevumuz var çok heyecanlandım hayırlısı bakalım...

AÇELYA ne kadar güzel bi haber 3 kere tebrik ediyorum seni...Bin kere maşallaah .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…