2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet 12. haftaya kadar benim drum vajinal bakıyor. daha net görüldüğü için. vajinalde birşey yokki. öyle korkulacak birşey değil. ayrıca kimse hiçbiryerini görmüyo.

delfindora telli bizimle aynı nasıl oluyoda 5haftalık oluo yarın benim altıncı haftam yani seninde bu aradaben doktora gittiğimde kan testi yapmamıza gerek yok dedi bebek rahimde kesesini gördük dedi sence baktırsam daha mı iyiydi :? sen cuma gidiceksin bakalım doktor sana ne di,cek

nasıl yanı 5 hafatayı 4 gun gecıyor 6 haftalık degılım sat benım27 kafam kariştı

vajinalden mı baktı delfındora baktırmak kotu olabılr dıyemı cagırmıyor vajinalden
yok canım alakası yok dediğim gibi belkide doktorun iki işi birden yapmak istio kalp atışını ve kese görmek adına benim doktorum pzrtsi gel dedi kalp atışlarını duymak için bence doktoruna kendini bi hatırlat :)
bide biz delfidora ile erken gittik çünkü ikimizde düştük gariptşr korkumuzdan gittik :)

nasıl yanı 5 hafatayı 4 gun gecıyor 6 haftalık degılım sat benım27 kafam kariştı

canım internette gebelik haftasını hesaplayıcılar var onlara bak onlara sen şu an 5+6 haftalıksın yarın 6 .cı haftan biticek yedinci haftayı dodurmaya başlıcaksın anlamadıysan internetten bi bak

sat:27kasıma göre bugün 5+6 yarın 6haftalık oluo

neyse hayırlısı olsun inşallah bebım karnımda bana tutundu inanıyorum bende sali yada carşamba gıderım kalp atışinıda duyarım allahın iznıyle bıede barsaklarınız nasıl bım bıraz isal gıbı gurulduyor

neyse hayırlısı olsun inşallah bebım karnımda bana tutundu inanıyorum bende sali yada carşamba gıderım kalp atışinıda duyarım allahın iznıyle bıede barsaklarınız nasıl bım bıraz isal gıbı gurulduyor

ama test yaptırdım 1500cıktı 4.5 haftalık yazıyor 27den bu yanayıda sayarsan 3 gun var 6. haftaya

ishal bendede vardı ama artık yok ama çok gazım var hala :KK43: bu arada delfindora soramadım yorumcu nun tahminleri drumu :)

ama test yaptırdım 1500cıktı 4.5 haftalık yazıyor 27den bu yanayıda sayarsan 3 gun var 6. haftaya
canım takma bu kadar kafana 6 haftalığım de gitsin bebeğin seninle ya yeter bence sağlığı için dua et üzme tatlı canını böle şeylerle olurmu :) sonuçta bi problemin yok dimi ama diosan ki ben duranmıorum merak ediorum o zaman haftaya pazertesi git için rahatlasın tamam mı bu arada yaş kaç ?

canım drlarda son adet tarihini baz alıyor. nette aratırsan çıkıyor. neyse zeynepcim yazmıştım okumadın mı

ben bugun darmadagın oldum bırşeydaha sorcam ilışkı varmı sızde
malesf yok canım hani ben düştüm dedim ya doktorum fazla yapma dedi zaten eşimde pek istemio :) anneyim ya artık onun için kutsal bin yerim var :) ama annem dediki 12. haftaya kadar yapmak pek ii değilmiş düşük riski fazla ya ama internette doktorunuz aksini sölemiosa yapabilirsin ama dikkatli olamk şartıla ammada yazdım hııııı :)

canım drlarda son adet tarihini baz alıyor. nette aratırsan çıkıyor. neyse zeynepcim yazmıştım okumadın mı

yaş 27 ilk hamılelıgım 3 sene bekledık selsın dıye keci boynuzu sayesınde bebegım karnım da ....canım tşkler cok anlayışlısınız eşimde sıprm haekerlılık sorunu vardı

yaş 27 ilk hamılelıgım 3 sene bekledık selsın dıye keci boynuzu sayesınde bebegım karnım da ....canım tşkler cok anlayışlısınız eşimde sıprm haekerlılık sorunu vardı
ben 19 yaşındayım benimde ilk gözağrım :) bizde iki senelik evliyiz 6 ay uğraştık klomen kullandım yumurta geliştirici öle hamile kaldım 6 ay sonra bu arada klomenle ikiz bebeklere hamile kalan bi tanıdığınız varmı

benim sormak istediğim cinsiyet tahmini isabetli mi doğrumu :)

kizlar ben uyumak istıyorum eylul annelerın hayırlı uykular ben gece mutlaka kalkıyorum 2 kez falan agrıyla kasıklarım hemen gecıyor ama adet sancısı gıbı ..............iyi geceler

ben ilk bebeğimde de ilişkiyi 34.haftaya kadar kesmemiştik dikkatli olmak kaydıyla şimdi de öyle dikkatli olduktan ve doktor aksini söylemedikten sonra sorun olmaz cnm

iyi geceler canım sanada bebişinide iyi geceleriyi uykular bende yatıcam ama delfindora dan msjnı bekliorumm

ben 19 yaşındayım benimde ilk gözağrım :) bizde iki senelik evliyiz 6 ay uğraştık klomen kullandım yumurta geliştirici öle hamile kaldım 6 ay sonra bu arada klomenle ikiz bebeklere hamile kalan bi tanıdığınız varmı

cok kucuksun beraber buyursunuz bebegınle neguzel kucuk yaşta anne olmak

X