2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya genellikle kız bebekler annelerin güzelliğini çalarmış. o yüzden leke saç dökülmesi fln olurmuş

huhuhuhuhuh hiç bilen yok mu ya benim saçlarım çok dökülmeye başladı bide yüzüm de iki yanağımda kırmızı bi leke var bide bişi sorcam genelde kız çocuğunda olur derler doğrumu :)

ya genellikle kız bebekler annelerin güzelliğini çalarmış. o yüzden leke saç dökülmesi fln olurmuş
hadi yaaa ciddimisin senin ilk çocuğun kızdı dimi delfindora bu arada çin takvimine baktınmı benimki erkek senin ki ne ? bence herkes baksın bakalım doğru çıkacak mı :)

çin takvimi erkek çin kameri takvimi erkek, yorumcu. com erkek diyo inş. doğru çıkar

bence doğru çünkü lekelenmem ve saç dökülmem yok diyosun yani olabilir allah sana iki meyveden de tattırsın canım :) bu arad yorumcu.com ne anlamadımda ?
bende kız istiyorum eltilerim hepsinin oğlu var ilk 3 hep oğlan galiba benimkide erkek neyse herşeyin hayırlısı canım bende inşallah iki meyveden tadarım :CüvCüv:

kızlar dr benı cagırmayınca bende hcg yaptırdım 1500 4 ..5 haftalık cıktı nagıl şimdı kese varmıdır yoksa bakılmasımı lazım oyleyse dr degıştırecem

kızlar dr benı cagırmayınca bende hcg yaptırdım 1500 4 ..5 haftalık cıktı nagıl şimdı kese varmıdır yoksa bakılmasımı lazım oyleyse dr degıştırecem

canım sen satın kaçtı öncelikle ayrıca keseyi 5 hafatlıkken görebiliosun ben 5+5 haftalıkken gördüm am kalp atışlarını 6 haftadan sonra hatta yediye soğru duyabiliosun doktorun sana bir tarih vermiştir verdiyse ozaman hem kalp atışını duyabileceğin hemde keseyi görebileceğin bir tarih vermiştir yada tarih hiç vermediyse bence değiştir

satına göre eğer 5haftaysa o zmn vajinal ultrasonla kese görünür cnm.

hatım haftaya carsamba benı ara dedı randevu vercek galıba

satına göre eğer 5haftaysa o zmn vajinal ultrasonla kese görünür cnm.

delfindora telli bizimle aynı nasıl oluyoda 5haftalık oluo yarın benim altıncı haftam yani seninde bu aradaben doktora gittiğimde kan testi yapmamıza gerek yok dedi bebek rahimde kesesini gördük dedi sence baktırsam daha mı iyiydi :? sen cuma gidiceksin bakalım doktor sana ne di,cek

ya ben ilk bebeğimde de bir kere kan testi yaptırmıştım beta hcg için. onun dışında rutin hamilelikte yapılan testler. tam kan tam idrar vs. keseyi gördün işte artık senin beta hcgyle işin kalmadı yani benim de tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…