kızlar ben geldim şimdi doktordan. teyzeleri kesecikleri gördük.
kesecikler diyorum çünkü 3 tane kese gördük. beta hcg 11205 çıkmıştı şüphelenmiştim zaten.
3 çüzüm olacak kızlar.çok şaşkım. hem sevinçliyim hemde endişeli
ayy kızlar iyi haberler duydukça seviniyoruz. kötü haberlerle üzülüyoruz. ececim senden hala bir haber alamadık eminmisin? pushing anm çok sevindim keseyi gördüğünüze inş. kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın. ben de heveslenmiştim sen dün duysaydın hemen bugün gitcektim :) neyse cumayı bekliyorum dört gözle. kızlar bu arada hamilelik çizelgesi nasıl oluyor?
canım benimki kimyasl gebelikmiş 1 senedir tedavi görüyodum çoooooooooooook üzüldüm.kendimi toplayamıyorum.allah sizin bebeklerinize saglık sıhhat verir inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş hepiniz benim en kısa sürede saglıklı bi hamile olmam için dua edin nolur.
kesecikler diyorum çünkü 3 tane kese gördük. beta hcg 11205 çıkmıştı şüphelenmiştim zaten.
canım benimki kimyasl gebelikmiş 1 senedir tedavi görüyodum çoooooooooooook üzüldüm.kendimi toplayamıyorum.allah sizin bebeklerinize saglık sıhhat verir inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş hepiniz benim en kısa sürede saglıklı bi hamile olmam için dua edin nolur.
Kızlar bakıyorum da bulantısı olmadığını söyleyen arkadaşların hemen hepsi 5 küsür haftalık ya da daha küçük. Bence bu günlerinizin tadını çıkarın çünkü kadınların %80i 6. haftadan itibaren bulantı yaşarmış. Benim bir gün bile sekmedi, 6+0'da başladı bulantılar, katlanarak devam ediyor. Bugünü midem ağzımda geçirdim. kafamçokkarıştıHadi bakalım bebişimiz için herşeye katlanacağız seve seve tabii
Açelyacığım tebrik ederim canım. Ne müthiş bir duygudur 3 minik kesecik birden görmekdelikafadulden. Biz birini görüp deliriyoruz, üçünde ne yapardık kimbilir:CüvCüv:Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin
kızlar bendaha bılmıyorum ya nekadarlık dıye.pazartesı gıdcem daha hıc muaynede olmadım.sabırsızlanıyorum iğce.benımde hiç belirtim yok acayıpte yıyorum.
ece1982 senı cok ıyı anlıyorum canım benım bende 2 tane kaybettım.bu 3.allah kısa zamanda sanada tekrar yasatsın.dualarımız senınle ve tum olmayanlarla uzme kendını.nasıp boyleymıs.yıcek ekmegı olan gelıyo.
acelyacım senıde tebrık ederım canım cok guzel bı duygudur.hep ıkızım olsun ıstemısımdır.duyunca bıle etkılenırım.3 dahada farklı bısey süpeer ya varmı otesi.allah hepsını kucagına almayı nasıp etsın insallah.
bakalım kızlar teziniz doğruysa bu hafta bulantılarımın başlaması gerekiyo. inş. başlamaz. AMMMİİİNNNNNN
benimde şekerim inşallah başlamaz bu tezi doğrulayan bi çok kişi var bu aradabakalım kızlar teziniz doğruysa bu hafta bulantılarımın başlaması gerekiyo. inş. başlamaz. AMMMİİİNNNNNN
kızlar bu arada saçları dökülen ve yüzünde lekeler olan varmı ? :)