2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim senin adına, ne güzel işte birdaha gebelikle falan uğraşmıycan bir defada üç tane birden,Allah sağlık versin miniklerine,:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benimki kimyasl gebelikmiş 1 senedir tedavi görüyodum çoooooooooooook üzüldüm.kendimi toplayamıyorum.allah sizin bebeklerinize saglık sıhhat verir inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş hepiniz benim en kısa sürede saglıklı bi hamile olmam için dua edin nolur.

ececimm çok büyük geçmiş olsun.. en kısa zamanda kendini toparlarsın inşş.. dua etmez olurmuyuz sadece sen değil allah ım isteyen herkezin kucağını doldurur inş en kısa zamanda.. inş. en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar sağlıklı ve hayırlı evlatlar doğurur yetiştirirsin.. inşallah seni ekim kasım anne adayları arasında görürüz...

Kızlar bakıyorum da bulantısı olmadığını söyleyen arkadaşların hemen hepsi 5 küsür haftalık ya da daha küçük. Bence bu günlerinizin tadını çıkarın çünkü kadınların %80i 6. haftadan itibaren bulantı yaşarmış. Benim bir gün bile sekmedi, 6+0'da başladı bulantılar, katlanarak devam ediyor. Bugünü midem ağzımda geçirdim. kafamçokkarıştıHadi bakalım bebişimiz için herşeye katlanacağız seve seve tabii

Açelyacığım tebrik ederim canım. Ne müthiş bir duygudur 3 minik kesecik birden görmekdelikafadulden. Biz birini görüp deliriyoruz, üçünde ne yapardık kimbilir:CüvCüv:Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Canımmm valla bu harika bir haber yaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Nasıl sevindim anlatamam. Allah hepsine sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sen tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştın di mi?

Canım dua etmez olurmuyuz hiç... İnşallah seni de en kısa zamanda tekrar aramızda görürüz mecburen artık sonraki aylardan birinin annesi olacaksın ama ara sıra bizede ziyarete gel olur mu? Ayrıca keşke elimizden gelen bişey olsa da ( dua dışında ) hep birlikte yapsak..Lütfen topla kendini psikolojik olarakta kendini iyi hissetmen lazım inşallah allahın izniyle yakın zamanda tekrar iyi haberlerini alacağın bebişin için...,

Valla haklısın canım . Hesaplarım eğer doğruysa 6+4 'de başladı benimkide.

kızlar bendaha bılmıyorum ya nekadarlık dıye.pazartesı gıdcem daha hıc muaynede olmadım.sabırsızlanıyorum iğce.benımde hiç belirtim yok acayıpte yıyorum.

ece1982 senı cok ıyı anlıyorum canım benım bende 2 tane kaybettım.bu 3.allah kısa zamanda sanada tekrar yasatsın.dualarımız senınle ve tum olmayanlarla uzme kendını.nasıp boyleymıs.yıcek ekmegı olan gelıyo.

acelyacım senıde tebrık ederım canım cok guzel bı duygudur.hep ıkızım olsun ıstemısımdır.duyunca bıle etkılenırım.3 dahada farklı bısey süpeer ya varmı otesi.allah hepsını kucagına almayı nasıp etsın insallah.

Canım bende bilmiyorum ne kadarlık olduğunu sadece kendi hesaplarıma göre öyle hesaplıyorum. Bende Cmt günü 2:30'da gideceğim doktora. O gün herşey belli olacak. Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

açelyacım çok sevindim cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. ayy acayip sevindim.hayırlı olsun bitanem.hihoyyyt

Allah'ın bir bildiği vardır cnm. inş. ekim annesi olursun dualarım kalbim seninle. nolur moralini bozma kafaya da takma ki biran önce hamiş haberlerini verebilesin bize. ilk bize haber vereceksin unutma. kendine iyi bak cnm...:teselli:

bakalım kızlar teziniz doğruysa bu hafta bulantılarımın başlaması gerekiyo. inş. başlamaz. AMMMİİİNNNNNN

bakalım kızlar teziniz doğruysa bu hafta bulantılarımın başlaması gerekiyo. inş. başlamaz. AMMMİİİNNNNNN

İnşallah başlamaz canım herşey istediğin gibi gider....
Benim erkenden uykum geliyor kızlar yaa. Bunu sizde yaşıyor musunuz?
Benden bu gecelik bu kadar. Artık yatıyorum. Size ve bebişlerimize ii geceler dilerim.

ayyyyyyyyyy ne kadar güzel bi haber bu yaaaaaaaa:lepi: senin adına çoook sevindim canım ama üzüldüğümüde sölemek isterim senin için kolay olmıcak çünkü :) ama allah yardım eder hem bebişlerimiz için değer:CüvCüv:

kızlar bu arada saçları dökülen ve yüzünde lekeler olan varmı ? :)

şekerin mi var zeynepcim senin? ilk bebeğimde olmuştu saç dökülmesi ve lekeler ama şimdi yok.

ne şekeri kız ben daha 19 yaşındayım bi hastalığımda yok :) sizce neden oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…