2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah. Hergeçen dakika daha fazla sabırsızlanıyorum

haklısın cnm ya aynen bende öyle. Hiç çıkmıyor aklımdan benimde. Nasıl çıksınki onunla yatıp onunla kalkıyorum. İyiki Allahım bizleri bayan olarak yaratmışta, bu güzel duyguyu yaşayabiliyoruz :Saruboceq:

daha kimsenin bulantıları falan başlamadı değilmi arkadaşlar...

benim halen bulantım yok.olmayacak galiba. aslında olmaması benim için daha iyi iş yerine çok zor olur çünkü

inşallah hiç birimizin olmaz kızlar çoğumuz çalışıyoruz çünkü zor olur bizler için...

benim halen bulantım yok.olmayacak galiba. aslında olmaması benim için daha iyi iş yerine çok zor olur çünkü

İşyerinde ne kadar zor olduğunu anlatmama hiç gerek yok arkadaşlar,tahmin bile edemezsiniz. Masamdan hiç kalkamıyorum. Sadece bekliyorum geçsin diye:çok üzgünüm:

arkadaşlar benimde bulantım falan yok çok şükür ama ablamlar 2. aydan sonra görürsün diyip korkutuolar beni.. 2. aydan sonra başlarmışş...

ayy ilk hamileliğimde ilk 3 ay çok kötü olmuştum hiçbişi yiyemiyordum. yiyecek adı bile duymaya tahammülüm yoktu ama bu sefer hamileliğimi hiç hissetmiyorum. inşallah doğuma kadar da böyle gider. ben evden çalışıyorum ama bulantım olursa çalışmam kızımla ilgilenmem çok zor olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayrıca kızlar bu bulantı denilen şey o kadar sinsi ki , bugüne kadar hiç bulanıtın olmasada yada hiç hissetmemiş olsanda bir sabah yataktan kalkınca neye uğradığını şaşırıyorsun. Allah yaşatmasın...

sabah bulantılarını yaşamamak ya da hafifletmek için tek önlem sabah yataktan hiç kalkmadan bişiler atıştırmak. benim eşim her sabah yatağa 1 bardak süt ve birkaç kurabiye getiriyor ya da sütlü bisküvi. o gün hangisi istersem. siz de deneyin belki işe yarar

Sarı leblebi aldık bizde yatağımın başucunda hep duruyor. Kusma hissini engellese bile tüm bunlar , mide bulantısını engellemiyor tamamiyle.

bilmiyorum dilekcim bende işe yarıyor sanırım ilk hamileliğimde de bunu uygulamıştık drum söylemişti. sabah bulantılarım olmuyordu ama gün içinde oluyordu. bu sefer hiç olmuyor

halla halla bende gün içinde bile bulantı olmuo... keseyi görmesem hamile değilmiyim acaba die düşüncem...

kızlar ben geldim şimdi doktordan. teyzeleri kesecikleri gördük.
kesecikler diyorum çünkü 3 tane kese gördük. beta hcg 11205 çıkmıştı şüphelenmiştim zaten.
3 çüzüm olacak kızlar.çok şaşkım. hem sevinçliyim hemde endişeli

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ay inanmıorummmmm...:teytey::teytey::teytey: süper bi haber bu canım benimmm... çok sevindim.. inşallah sağlıcakla gelişir büyür ve doğarlar... gözün aydın canım benimmm... allah tamamına erdirsin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…