- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaaa ciddimisin senin ilk çocuğun kızdı dimi delfindora bu arada çin takvimine baktınmı benimki erkek senin ki ne ? bence herkes baksın bakalım doğru çıkacak mı :)ya genellikle kız bebekler annelerin güzelliğini çalarmış. o yüzden leke saç dökülmesi fln olurmuş
çin takvimi erkek çin kameri takvimi erkek, yorumcu. com erkek diyo inş. doğru çıkar
ya genellikle kız bebekler annelerin güzelliğini çalarmış. o yüzden leke saç dökülmesi fln olurmuş
kızlar dr benı cagırmayınca bende hcg yaptırdım 1500 4 ..5 haftalık cıktı nagıl şimdı kese varmıdır yoksa bakılmasımı lazım oyleyse dr degıştırecem
27 kasım 21.03.1991 :) 28 aralık canım hadi bekliorum:)
telli senin sat ne zmn
kızlar dr benı cagırmayınca bende hcg yaptırdım 1500 4 ..5 haftalık cıktı nagıl şimdı kese varmıdır yoksa bakılmasımı lazım oyleyse dr degıştırecem
canım sen satın kaçtı öncelikle ayrıca keseyi 5 hafatlıkken görebiliosun ben 5+5 haftalıkken gördüm am kalp atışlarını 6 haftadan sonra hatta yediye soğru duyabiliosun doktorun sana bir tarih vermiştir verdiyse ozaman hem kalp atışını duyabileceğin hemde keseyi görebileceğin bir tarih vermiştir yada tarih hiç vermediyse bence değiştir
satına göre eğer 5haftaysa o zmn vajinal ultrasonla kese görünür cnm.
pushingle benim de sat 27 kasım biz gördük keselerimizi