2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iş yerimdeki bazı arkadaşlarım beni sinir ediyor bilip bilmeden konuşuyorlar. hiçmi bilgileri yok acaba bunların. ben tüp bebek yaptırdım normal gebe kalmadan farkı benim yumurtam dışarda döllendi. diğer bütün gelişme süreci normal gebelikteki gibi. ben diyorumki 5 haftalık hamileyim ama tıbben 5 haftalık hamileyim asında 3 haftalık hamileyim bana göre. itiraz ediyor arkadaşlar hayır senin daha bebeğin oluşmadı bile daha yeni oldu nasıl 5 haftalık hamile olursun gibi saçma sapan konuşuyorlar.gelde izah et bunlara.

açelya senle hemen hemen aynıyız benım sat 29 kasım pazartesi doktora gittim keseyi gördük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi sende git bence görünür hadi hayırlısı:)
iş arkadaşlarınıda kafana takma tabiki en iyisini sen bilirsin boşverrrr üzme tatlı canını:)

Son düzenleme:

ya böyle tipler maalesef çokdelikafadulden. boşver sen onları onlar kendi küçük dünyalarında senin bebeğinin daha oluşmadığını düşünüp dursunlarklava:. biz burda büyütüyoruz bebişlerimizi yeter:CüvCüv:

sağol canım. gidicem birazdan :1rolleyes: sizleri haberdar ederim. ayy çok heyecanlandım

selam hepiniz işlerden anca fırsat buldum...ve çok yoruldum :)) güzel haberleri okumak harika oluyor kızlar ohhh keseler birbir görünüyor darısı bana ve görünmeyen arkadaşlarıma......

arkadaşlar dün doktora gittim bende,.doktor karından ultrosonla baktı,beş haftalıksın dedi,.yani vajinal bakmadı,.şöyleki,doktora görede değişebiliyo,.

Banada doktor şimdiye kadar hep alttan baktı. Ama artık doktorumu değiştirdim. belki bu gideceğim karından bakar. Yani umarım delikafadulden

benim dr umda vajinal bakanlardan ..allahtan oda loş zaten ve örtü var ve sağolsun bakmıyor bile adamcagız sağlıkçı olmama ragmen utanırdım galiba öyle olmasa...ay ne zor işler bunlar....

Sağol canım aydınlatıcı bilgilerin için... Aslında ben son bir kaç aydır SAT günlerimi bir takvime not etmiyordum. En son 23 Eylül yazmışım. Her ay benim sekmeden 28 günde bir gelir. Bu şekilde hesapladığımda eğer hiç sekmemişse benim SAT 16 Kasım falan ya da en çok gün oynasa bile 20 Kasımdır. Cumartesi 11 Ocak oluyor. Muhtemelen kesesini görür , kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum .Sizce yanılıyor muyum?

benim dr umda vajinal bakanlardan ..allahtan oda loş zaten ve örtü var ve sağolsun bakmıyor bile adamcagız sağlıkçı olmama ragmen utanırdım galiba öyle olmasa...ay ne zor işler bunlar....

zor işler ama napalım katlanıcaz meleklerimiz için

evet cnm muhtemelen kalp atışınıda duyucaksın. hihoyyyt

en fazla 12. haftaya kadar kızlar bu vajinal ultrason meselesi zaten ondan sonra bebişlerimizin her gittiğimizden gelişen minicik bedenlerini karnımızdan görücez. düşünsenize ne kadar heyecanlı. ayyy içim içime sığmıyor düşününce..

dilekçiğim 20 kasımı baz alırsak gidene kadar 7 haftalık oluyor bencede kalp sesinide duyarsın miniğinin :)))

bence sat 20 kasım ise kesede görünür kalp arışıda duyulur. yerimseniben
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…