sağol canımcım.. ben gidiom :) bekleyin kızlar gelicem.. en azından dış gebelik korkusundan kurtulmuş olurum:) dua edin bana.. :Saruboceq:
kızlar hamilelik çizelgesi derken???
slm. güzel haberlerini bekliyoruz. bir benmi kaldmı keseyi görmeyen acaba:uhm:
bugün aniden randevusuz gitme teşebbüsünde bulundum ve de muayene olamadım.:uhm:
herşey yolundadır inş. dilekcim hepimiz bebişlerimizin keselerini görür minik kalplerinin tıktıklarını duyarız.:Saruboceq:
slm. güzel haberlerini bekliyoruz. bir benmi kaldmı keseyi görmeyen acaba:uhm:
bugün aniden randevusuz gitme teşebbüsünde bulundum ve de muayene olamadım.:uhm:
kızlarrrr ben geldim.... :):):) çok şükür rabbime gördüm miniğimin kesesini.... ayy allahım yaaaaaa... salı günüde kalp atışlarını duyabilirsin dedi dr :):):) allah ım yaşamayan herkeze bu duyguları nasip et allah ım yarabbim...
kızlarrrr ben geldim.... :):):) çok şükür rabbime gördüm miniğimin kesesini.... ayy allahım yaaaaaa... salı günüde kalp atışlarını duyabilirsin dedi dr :):):) allah ım yaşamayan herkeze bu duyguları nasip et allah ım yarabbim...
ayyy evet ya şu kalp atışlarını bi duyayım kendime de bebişime de ciciler almaya başlıca. şimdiden gözüm herşeye kayıyor valla
Yok canım merak etme yalnız değilsin. Bende göremedim daha. Cumartesi gidicem ve keseyi görmenin yanında belki kalp atışlarını da duyarız diye çok heyecanlıyım.
Cumartesi 14:30'u iple çekiyorum:)))
benimde randevum 12 ocak saat 17,30 da aslında sanırım ogün hem kese hem kalp atışına bakılacak. ama ben yerimde duramıyorum biran önce gitmek istiyorum. sanırım bugün başka bir yere gidicem. karından bakmak koşuluyla.
Evet yaaa nasıl geçecek bu günler. Bir de vajinal bakılıyor di mi? Uff ben çok utanırım kesin. Oturduğum yer de küçük bir ilçe ve doktorum erkek. Zor bir durum yani benim açımdan. Ama ne yapalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için. İnşallah canım bugün karından en azından bebeğin kesesini görürsünüz. Senin SAT ne zamandı?
Ayrıca birşey sormak istiyorum. Şimdi ortalama olarak keseyi 5. haftada görüp , kalp atışını 6. haftada duyabiliryormuşuz yaa bu SAT'tan sonraki 5. / 6. hafta mı ? Yoksa doktor önce ultrsonda bakıp tam olduğu günü söylüyor ondan sonraki 5. / 6. hafta mı?:uhm:
Evet yaaa nasıl geçecek bu günler. Bir de vajinal bakılıyor di mi? Uff ben çok utanırım kesin. Oturduğum yer de küçük bir ilçe ve doktorum erkek. Zor bir durum yani benim açımdan. Ama ne yapalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için. İnşallah canım bugün karından en azından bebeğin kesesini görürsünüz. Senin SAT ne zamandı?
Ayrıca birşey sormak istiyorum. Şimdi ortalama olarak keseyi 5. haftada görüp , kalp atışını 6. haftada duyabiliryormuşuz yaa bu SAT'tan sonraki 5. / 6. hafta mı ? Yoksa doktor önce ultrsonda bakıp tam olduğu günü söylüyor ondan sonraki 5. / 6. hafta mı?:uhm: