2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canımcım.. ben gidiom :) bekleyin kızlar gelicem.. en azından dış gebelik korkusundan kurtulmuş olurum:) dua edin bana.. :Saruboceq:

slm. güzel haberlerini bekliyoruz. bir benmi kaldmı keseyi görmeyen acaba:uhm:
bugün aniden randevusuz gitme teşebbüsünde bulundum ve de muayene olamadım.:uhm:

ya kızlar bu arada benim kontrol panelimde imza görünmüyo çizelge yaptım ama koyamıyorum

kızlarrrr ben geldim.... :):):) çok şükür rabbime gördüm miniğimin kesesini.... ayy allahım yaaaaaa... salı günüde kalp atışlarını duyabilirsin dedi dr :):):) allah ım yaşamayan herkeze bu duyguları nasip et allah ım yarabbim...

bugün aniden randevusuz gitme teşebbüsünde bulundum ve de muayene olamadım.:uhm:

aaaa neden hayatım ?? gitmişken olsaydın ya muayene...

aminn cnm çok sevindim hadi gözün aydın sırada kalp atışları umarım onu da hayırlısıyla duyarsın cnm

herşey yolundadır inş. dilekcim hepimiz bebişlerimizin keselerini görür minik kalplerinin tıktıklarını duyarız.:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah hepimiz duyarız canım bir anne adayı için dünyadaki en güzel sesi...

Yok canım merak etme yalnız değilsin. Bende göremedim daha. Cumartesi gidicem ve keseyi görmenin yanında belki kalp atışlarını da duyarız diye çok heyecanlıyım.
Cumartesi 14:30'u iple çekiyorum:)))

Hayırlı olsun canım gözünaydın. Allah inşallah hala görmemiş olanlarında yüzünü güldürür.
Hadi canım tek kalp atışı kaldı onuda duydun mu tamamdır:teytey: Hep böyle iyi haberler almak dileğiyle....

ayyy evet ya şu kalp atışlarını bi duyayım kendime de bebişime de ciciler almaya başlıca. şimdiden gözüm herşeye kayıyor valla

Çok sevindim cnmmm. Hayırlı olsun. İnş. kalp atışlarınıda duyucaksın :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy evet ya şu kalp atışlarını bi duyayım kendime de bebişime de ciciler almaya başlıca. şimdiden gözüm herşeye kayıyor valla

Valla canım sorma yaa hep aynıyız... Ben şimdiden odasını bile planlamaya başladım.
Düşün daha ne kesesini gördüm ne de kalp atışını duydum ama insanın elinde değil.
Allah hiçbirimize hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah...

çok sevindim canım yaa. ayy ne güzelll. karındanmı baktı acaba
İnşallah Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsinnn.

Yok canım merak etme yalnız değilsin. Bende göremedim daha. Cumartesi gidicem ve keseyi görmenin yanında belki kalp atışlarını da duyarız diye çok heyecanlıyım.
Cumartesi 14:30'u iple çekiyorum:)))

benimde randevum 12 ocak saat 17,30 da aslında sanırım ogün hem kese hem kalp atışına bakılacak. ama ben yerimde duramıyorum biran önce gitmek istiyorum. sanırım bugün başka bir yere gidicem. karından bakmak koşuluyla.

Evet yaaa nasıl geçecek bu günler. Bir de vajinal bakılıyor di mi? Uff ben çok utanırım kesin. Oturduğum yer de küçük bir ilçe ve doktorum erkek. Zor bir durum yani benim açımdan. Ama ne yapalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için. İnşallah canım bugün karından en azından bebeğin kesesini görürsünüz. Senin SAT ne zamandı?
Ayrıca birşey sormak istiyorum. Şimdi ortalama olarak keseyi 5. haftada görüp , kalp atışını 6. haftada duyabiliryormuşuz yaa bu SAT'tan sonraki 5. / 6. hafta mı ? Yoksa doktor önce ultrsonda bakıp tam olduğu günü söylüyor ondan sonraki 5. / 6. hafta mı?:uhm:

Evet son adet tarihinden itibaren 5. haftada kese 6. haftada kalp atışı duyuluyormuş. doktor ultrasonla bakıp bebeğn büyüklüğünden anlıyormuş birde kaç haftalık olduğunu enini boyunu büyüklüğünü hesaplayarak buluyormuş. aslında 1. ve 2. hafta bebek daha ortada olmuyor biliyorsun ama doktorlar her zaman sata göre hesap yapıyor.
ama karından bakılan ultrasonda bir hafta daha geç görünürmüş. ama ben bugün karından baktırıp şansımı denicem.İnşallah görürüm meleğimin kesesini.
Benim SAT 30 kasım bugün itibari ile 5+3 oldum. senin SAt ne zaman

kızlar neden utanıyorsunuz ki vajinal ultrasondan? doktorlar bakmadan ultrason aletini yerleştiriyorlar ayrıca üzerinizde örtü oluyor. bir de diyelim ki gördü doktor o kızlar işi bu boğazlarınızı gösterrken utanıyor musunuz?

bende varım kesesını goremeyen daha.benımdr haftaya benı bı ara dedı cok uzun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…