- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
Hiç belli olmaz canım. Bakarsın erkenci davranır senin bebiş. Benim doktor ultrasona bakmadan sata göre 2 eylül hesapladı. Sonra ultrasonda kesenin enine baktı, 31 ağustos dedi, boyuna baktı 30 ağustos dedi:roflol:Ben de bir eylül annelerine, bir ağustos annelerine takılıyorumkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar degerim 80 den 67 ye düştü tutunamadı bebişim yani ben eylül annesi olamıycam.çok üzüldüm ama napalım hayırlısı böyleymiş.allah hepinize bebişlerini sagsaglim kucagına almayı nasip etsin.
ben keseyi gördüm haftayada kalp atışları için gidicem , tezcanlıyım ben hemen yaptım çizelgeyi,
kızlarrrr nerelerdesiniz ya? bugün kimsecikler yok buralarda. topicimizi çalacaklar hee :)
kalp atışlarını duyamazsın nihalcim ama keseyi vajinal ultrasonla görürsün. bence o minicik keseyi görmek için bile değer. bana kalsa hergün gitcem:)
Pushing canım çok sevindim senin adına. Gerçekten çok güzel hepimize moral verici bir haber.
Bende bu cumartesi gideceğim doktora. Umarım herşey yolundadır da, bende size mutlu haberler verebilirim.
Bende 17 ocakta gidicem tekrar kalp atışlarını duymak için. Minicik kesesini görünce çok heyecanlanmıştım. Kimbilir kalp atışını duyunca neler olcak? Allah hepimizin yavrularını korusun :Saruboceq::Saruboceq: