2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ama büyük ihtimal eylül annesi olacam,.öyle içimden geçiyo,..

Günaydın güzel anneler :CüvCüv: nasılsınız bugün? Bu gece ilginç bir rüya gördüm. Size anlatıcam. Küçük bir kız geldi ve bana '' annecim benim adım Arya dedi'' . Sizce nedir bu şimdi? Benim minik meleğim bana mesajmı verdi acaba?fisfisfis

Ececim çok üzüldüm. Ne desek boş biliyorum. Ama üzülme cnm. Bence hayırlı olan buymuş. Sen doktora gittinmi peki bu durum için? Ne dedi?

günaydın hepinize...PUSHİNG haberine çok sevindim darısı bizlere ..inşallah sağlıcakla kalp sesinide duyarsın meleğinin...ECEciğim sanada çok geçmiş olsun canım inan çoğumuzun başından geçti ve geçiyor böyle şeyler allah sana ve eşine sağlık versin ....

günaydın pelinciğim iyiyim allaha şükür sen nasılsın? heyecenla dr agitmeyi ve o minicik keseyi görmeyi bekliyoruz :))))

inşallah canım, iyi haberler vericez hep birbirimize, hamilelik çizelgesi yapsana yesemincim kendine,

amin canım inşallah....pelinciğim daha erken diye düşünüyorum kalp sesini duyalım öyle teyzesi...bi kimyasal gebelik geçirdim bundan önce korkuyorum...daha ailelerimize bile söylemedik ...kalp sesini duyunca beraber yaparız teyzesi olur mu :)))))

ben keseyi gördüm haftayada kalp atışları için gidicem , tezcanlıyım ben hemen yaptım çizelgeyi,

çok sevindim canım adına bin kere maşlaahh...6 haftalık seninki canım 2 hafta öndesin benden sat agöre 4 haftalık benimki....

ben keseyi gördüm haftayada kalp atışları için gidicem , tezcanlıyım ben hemen yaptım çizelgeyi,

çok sevindim canım darısı başımıza inş.. böle güzel haberler duydukça dahada rahatlıoz valla.. ne zaman gittin dr a dün mü??

ayy kızlar iyi haberler duydukça seviniyoruz. kötü haberlerle üzülüyoruz. ececim senden hala bir haber alamadık eminmisin? pushing anm çok sevindim keseyi gördüğünüze inş. kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın. ben de heveslenmiştim sen dün duysaydın hemen bugün gitcektim :) neyse cumayı bekliyorum dört gözle. kızlar bu arada hamilelik çizelgesi nasıl oluyor?

kızlarrrr nerelerdesiniz ya? bugün kimsecikler yok buralarda. topicimizi çalacaklar hee :)

kalp atışlarını duyamazsın nihalcim ama keseyi vajinal ultrasonla görürsün. bence o minicik keseyi görmek için bile değer. bana kalsa hergün gitcem:)

kalp atışlarını duyamazsın nihalcim ama keseyi vajinal ultrasonla görürsün. bence o minicik keseyi görmek için bile değer. bana kalsa hergün gitcem:)

sağol canımcım.. ben gidiom :) bekleyin kızlar gelicem.. en azından dış gebelik korkusundan kurtulmuş olurum:) dua edin bana.. :Saruboceq:

Pushing canım çok sevindim senin adına. Gerçekten çok güzel hepimize moral verici bir haber.
Bende bu cumartesi gideceğim doktora. Umarım herşey yolundadır da, bende size mutlu haberler verebilirim.

Pushing canım çok sevindim senin adına. Gerçekten çok güzel hepimize moral verici bir haber.
Bende bu cumartesi gideceğim doktora. Umarım herşey yolundadır da, bende size mutlu haberler verebilirim.

herşey yolundadır inş. dilekcim hepimiz bebişlerimizin keselerini görür minik kalplerinin tıktıklarını duyarız.:Saruboceq:

Bende 17 ocakta gidicem tekrar kalp atışlarını duymak için. Minicik kesesini görünce çok heyecanlanmıştım. Kimbilir kalp atışını duyunca neler olcak? Allah hepimizin yavrularını korusun :Saruboceq::Saruboceq:

AAMMMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…