hoşgeldin canım tebrik edrim hayırlısıyla allh tamamına erdirsina.s canım bende eylül 3 gibi doğum yapıcam :CüvCüv: birbirimize burda destek oluruzselam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15
slm arkadaşlar,buraya ağustos annelerinden transfer oldum:CüvCüv:bugün doktora gittim ilk defa,.ben altı haftalık biliyodum bebikimi,meğersem beş haftalıkmış,doktorum öyle söyledi,.yani ağustos annesi olamıycam,.sanırım eylülün başlarında ALLAH nasip ederse bebikim kollarımda olacak..:ecrin_bebek:
işte geldim kızlarŞeniz canımdoktora ben düşmüştüm ya onun için biraz erken gittim bide biliosun benim doktorum vefat etti o doktorum bana önümüzdeki cıumartesi günü gel demişti ama dedğim gibi dayanamadım bişi olmduysa diye neyse giitim keseyi gördük minnacık bişey :) daha sonra kalp atışlarını duyamadık tabi haftaya pazertesi doktor gel dedi çook güzel bi şekilde sana bebeğini gösteririm ve kalp atışlarını duyarsın dedi bende o yüzden şimdi haftaya gidicem ama keseyi gördüm çoook rahatladım dış gebelik riski otamatik olarak elenmiş durum hayırlısıyla bide kalp atışını duyayım bana yeter başka bişi istemem :CüvCüv: sen cuma günü gidersen duyabilirsin sıra sende hayırlı haberlerini bekliorum canım pazertesi gidince ayrıntıları seninle paylaşırım sırnaşık şeycnm bugün kalp atışlarını duyabileceğini mi söyledi doktorun benimki ancak cuma duyabiliriz dedi bizim satlar aynı. acaba ben de bugün gitsem mi ya da yarın neyse sen bugün bi git akşama bana nolur haber ver duyabildiysen ben de yarın hemen gideyim. dualarım seninle bitanem hiç bir sorun çıkmıycak küçük meleğinin küçücük kesesini görüceksin inş. kalp atışlarını da duyarsın. dualarım ve kalbim seninle. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.kaydirigubbakcemile5
işte geldim kızlarŞeniz canımdoktora ben düşmüştüm ya onun için biraz erken gittim bide biliosun benim doktorum vefat etti o doktorum bana önümüzdeki cıumartesi günü gel demişti ama dedğim gibi dayanamadım bişi olmduysa diye neyse giitim keseyi gördük minnacık bişey :) daha sonra kalp atışlarını duyamadık tabi haftaya pazertesi doktor gel dedi çook güzel bi şekilde sana bebeğini gösteririm ve kalp atışlarını duyarsın dedi bende o yüzden şimdi haftaya gidicem ama keseyi gördüm çoook rahatladım dış gebelik riski otamatik olarak elenmiş durum hayırlısıyla bide kalp atışını duyayım bana yeter başka bişi istemem :CüvCüv: sen cuma günü gidersen duyabilirsin sıra sende hayırlı haberlerini bekliorum canım pazertesi gidince ayrıntıları seninle paylaşırım sırnaşık şey
pushing şekerim geldin mi dr dan ne oldu neler dedi ???
teşekkür ederim canım önce zayıfım diye karından baktı ama görünmedi sonra vajinal baktı o zaman göründü :CüvCüv:Çok sevindim canım. çok güzel bir haber. İnşallah kalp atışlarınıda duyacaksın merak etme.
karındanmı baktı?
geldim şekerim :CüvCüv: sana da anlatıyım :) gittik keseyi gördük canım küçüçük bişi fotosuda var bu arada teyzesi :) kalp atışını haftaya duyucaz inşallah sen ne zaman gidicekdin :uhm:
ayyy yerim kız ben o keseyii.. hadi gözün aydın canım benim.. remini koysanda kutlasak şurda ailecek o keseyi :) bende cts gidicem.. inş bi aksilik çıkmaz.. çok sevindim canım adına.. darısı başımıza artıkk...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah resim konusuna gelice ben bunu bi düşüneyimnaniknanik
aşk olsun nazar değdircek değiliz.. hepimiz isterizki daha ii olsun herşey.. allah herşeyi herkeze daha iyilerini nasip etsin dimi.. bide poponu kaşırsan hiçbişi olmaz :1rolleyes:
işte geldim kızlarŞeniz canımdoktora ben düşmüştüm ya onun için biraz erken gittim bide biliosun benim doktorum vefat etti o doktorum bana önümüzdeki cıumartesi günü gel demişti ama dedğim gibi dayanamadım bişi olmduysa diye neyse giitim keseyi gördük minnacık bişey :) daha sonra kalp atışlarını duyamadık tabi haftaya pazertesi doktor gel dedi çook güzel bi şekilde sana bebeğini gösteririm ve kalp atışlarını duyarsın dedi bende o yüzden şimdi haftaya gidicem ama keseyi gördüm çoook rahatladım dış gebelik riski otamatik olarak elenmiş durum hayırlısıyla bide kalp atışını duyayım bana yeter başka bişi istemem :CüvCüv: sen cuma günü gidersen duyabilirsin sıra sende hayırlı haberlerini bekliorum canım pazertesi gidince ayrıntıları seninle paylaşırım sırnaşık şey
arkadaşlar degerim 80 den 67 ye düştü tutunamadı bebişim yani ben eylül annesi olamıycam.çok üzüldüm ama napalım hayırlısı böyleymiş.allah hepinize bebişlerini sagsaglim kucagına almayı nasip etsin.
arkadaşlar degerim 80 den 67 ye düştü tutunamadı bebişim yani ben eylül annesi olamıycam.çok üzüldüm ama napalım hayırlısı böyleymiş.allah hepinize bebişlerini sagsaglim kucagına almayı nasip etsin.
slm arkadaşlar,buraya ağustos annelerinden transfer oldum:CüvCüv:bugün doktora gittim ilk defa,.ben altı haftalık biliyodum bebikimi,meğersem beş haftalıkmış,doktorum öyle söyledi,.yani ağustos annesi olamıycam,.sanırım eylülün başlarında ALLAH nasip ederse bebikim kollarımda olacak..:ecrin_bebek: