2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15
hoşgeldin canım tebrik edrim hayırlısıyla allh tamamına erdirsina.s canım bende eylül 3 gibi doğum yapıcam :CüvCüv: birbirimize burda destek oluruz
kendine ve bebişine çooook iii bak:teytey:

transferin başarı ile gerçekleşmiştir artık sende bir eylül annesisin haşgeldin canım:CüvCüv: tebrik edrim canım allah tamamına erdirsin :1hug:

işte geldim kızlarŞeniz canımdoktora ben düşmüştüm ya onun için biraz erken gittim bide biliosun benim doktorum vefat etti o doktorum bana önümüzdeki cıumartesi günü gel demişti ama dedğim gibi dayanamadım bişi olmduysa diye neyse giitim keseyi gördük minnacık bişey :) daha sonra kalp atışlarını duyamadık tabi haftaya pazertesi doktor gel dedi çook güzel bi şekilde sana bebeğini gösteririm ve kalp atışlarını duyarsın dedi bende o yüzden şimdi haftaya gidicem ama keseyi gördüm çoook rahatladım dış gebelik riski otamatik olarak elenmiş durum hayırlısıyla bide kalp atışını duyayım bana yeter başka bişi istemem :CüvCüv: sen cuma günü gidersen duyabilirsin sıra sende hayırlı haberlerini bekliorum canım pazertesi gidince ayrıntıları seninle paylaşırım sırnaşık şey

Çok sevindim canım. çok güzel bir haber. İnşallah kalp atışlarınıda duyacaksın merak etme.
karındanmı baktı?

pushing şekerim geldin mi dr dan ne oldu neler dedi ???

geldim şekerim :CüvCüv: sana da anlatıyım :) gittik keseyi gördük canım küçüçük bişi fotosuda var bu arada teyzesi :) kalp atışını haftaya duyucaz inşallah sen ne zaman gidicekdin :uhm:

Çok sevindim canım. çok güzel bir haber. İnşallah kalp atışlarınıda duyacaksın merak etme.
karındanmı baktı?
teşekkür ederim canım önce zayıfım diye karından baktı ama görünmedi sonra vajinal baktı o zaman göründü :CüvCüv:

geldim şekerim :CüvCüv: sana da anlatıyım :) gittik keseyi gördük canım küçüçük bişi fotosuda var bu arada teyzesi :) kalp atışını haftaya duyucaz inşallah sen ne zaman gidicekdin :uhm:

ayyy yerim kız ben o keseyii.. hadi gözün aydın canım benim.. remini koysanda kutlasak şurda ailecek o keseyi :) bende cts gidicem.. inş bi aksilik çıkmaz.. çok sevindim canım adına.. darısı başımıza artıkk...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah resim konusuna gelice ben bunu bi düşüneyimnaniknanik

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah resim konusuna gelice ben bunu bi düşüneyimnaniknanik

aşk olsun nazar değdircek değiliz.. hepimiz isterizki daha ii olsun herşey.. allah herşeyi herkeze daha iyilerini nasip etsin dimi.. bide poponu kaşırsan hiçbişi olmaz :1rolleyes:

aşk olsun nazar değdircek değiliz.. hepimiz isterizki daha ii olsun herşey.. allah herşeyi herkeze daha iyilerini nasip etsin dimi.. bide poponu kaşırsan hiçbişi olmaz :1rolleyes:

NAZARDAN DEĞİL Kİ ŞEKERİM BECEREMİYCEMDEN :) AKLIM KESMİYO BECEREBİLECEĞİMİ DOLAYISIYLA BEN DÜŞÜNMEDEYİM HALA YOKSA AŞK OLSUN KESİNLİKLE ÖYLE Bİ DÜŞÜNCEM YOK :CüvCüv:

Canım gözün aydın. Çok sevindim ikiniz içinde :dance:
Bir sonraki gidişinde inşallah kalp atışını da duyarsında , içimiz tamamiyle rahat eder.
Küçük bebişlerimizin sağlıklı olduğuna dair haberlere hepimizin çok ihtiyacı var burda...

arkadaşlar degerim 80 den 67 ye düştü tutunamadı bebişim yani ben eylül annesi olamıycam.çok üzüldüm ama napalım hayırlısı böyleymiş.allah hepinize bebişlerini sagsaglim kucagına almayı nasip etsin.

allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun
inan çook üzüldüm hakkında her zaman hayırlısı olsun inş yeniden bizimle birlikte olursun güzel haberlerini duyarız canım allh a emanet ol

Canımmm çok üzüldüm yaaaa. Sakın üzülme tatlım. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve hamileliğinin sonucunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. İnsan hayırlısı böyleymiş diyebilmeli bazen. Biliyorum çok zor ama çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor ama şunları da hiç aklından çıkarma lütfen : senin bu güne kadar yaşadığın o heyecanı bir kez bile tatmamış yada tatma şansı hiç olmayan insanlar var bu dünyada, 9 ay sonra sağlıksız bebek dünyaya getirenler yada doğumda kaybedenler var. Demek ki en iyisi buymuş her ikiniz içinde.. En kısa sürede inşallah iyi haberlerini tekrar alırız canım.

Canımmm çok üzüldüm yaaaa. Sakın üzülme tatlım. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve hamileliğinin sonucunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. İnsan hayırlısı böyleymiş diyebilmeli bazen. Biliyorum çok zor ama çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor ama şunları da hiç aklından çıkarma lütfen : senin bu güne kadar yaşadığın o heyecanı bir kez bile tatmamış yada tatma şansı hiç olmayan insanlar var bu dünyada, 9 ay sonra sağlıksız bebek dünyaya getirenler yada doğumda kaybedenler var. Demek ki en iyisi buymuş her ikiniz içinde.. En kısa sürede inşallah iyi haberlerini tekrar alırız canım.:çok üzgünüm:

Hiç belli olmaz canım. Bakarsın erkenci davranır senin bebiş. Benim doktor ultrasona bakmadan sata göre 2 eylül hesapladı. Sonra ultrasonda kesenin enine baktı, 31 ağustos dedi, boyuna baktı 30 ağustos dedi:roflol:Ben de bir eylül annelerine, bir ağustos annelerine takılıyorumkaydirigubbakcemile2

cnm benim inan çok üzüldüm. gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. böyle durumlarda bütün kelimeler anlamsız biliyorum. Allah'tan hayırlısı. ama en kısa zamanda tekrar bir bebeğin olacak biliyorum:Saruboceq:. bak söz ver hamiş haberini ilk bizimle paylaşacaksın. kendine iyi bak cnm.senağlama

canım uzuldugunu biliyorum nedesem bos:çok üzgünüm: emin misin dustugune doktor ne dedi ki?

Anne Adayımız. ...............SAT................Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)..............24 Kasım.............2 Eylül
2- pushing(zeynep):)........27 kasım .............3 eylül
3-bengiii(Emel)...............3 Aralık..............8 Eylül
4- açeyla.......................30 Kasım.............6 Eylül
5-kedinihal.....................2Aralık............. .8Eylül
6-delfindora...................27 Kasım.............3 Eylül
7-Candy5.......................28 Kasım.............4 Eylül
8-ayderim......................24 Kasım.............2 Eylül
9-zeynepsz.....................3 Aralık..............8 Eylül
10-telli.........................27 Kasım.............3 Eylül
11-farsena.....................28 Kasım.............4 Eylül
12-aylin20.....................29 Kasım.............5 Eylül
13- Yasemin-66...............07 Aralık............13 Eylül
14-Mozijiku...................01 Aralık..............7 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…