- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
slm arkadaşlar,buraya ağustos annelerinden transfer oldum:CüvCüv:bugün doktora gittim ilk defa,.ben altı haftalık biliyodum bebikimi,meğersem beş haftalıkmış,doktorum öyle söyledi,.yani ağustos annesi olamıycam,.sanırım eylülün başlarında ALLAH nasip ederse bebikim kollarımda olacak..:ecrin_bebek:
Yediklerim- İçtiklerim
Her sabah 1 bardak süt ve 3 kurabiye
Ya da
Sütlü bisküvi
2 saat sonra 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 1dilim beyaz penir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı bal, 2 dilim kepekli ekmek, 1 büyük bardak taze portakal suyu, tereyağ, 4 yeşil zeytin
Kahvaltıdan 3 saat sonra 1 elma
Elmadan 2 saat sonra yarım tabak kurubaklagil, yarım porsiyon et yanında taze nar suyu
2 saat sonra 1 ayva
Akşam yarım tabak kurubaklagil, yarım porsiyon et ya da 1 porsiyon balık, 1 tabak salata(taze limon suyuyla)
2 saat sonra 1 avuş ceviz, 1 avuç fındık
Yatmadan önce 1 bardak süt
kızlar sanırım kendime yemek planı çıkarmam gerekiyor. ben herşeyi yiyorum
yemediklerim içmediklerim şunlar; kahve,kola, az pişmiş et, tavuk kesinlikle yemiyorum. salam , sucuk sosis gibi şeyleri asla yemiyorum.onun dışında normal besleniyorum işte.
günde en az 2 meyve yiyorum ve en az 2 bardak da taze sıkılmış meyve suyu içiyorum doktorum bunun yeterli olduğunu söyledi
Tavuk neden yemiyorsun ? Ben sağlıklı diye bol bol yemeğe çalışıyorum ama bir sakıncası mı varmış? Evet çiğ et , salam , sosis , sucuk türü şeylerin hiç birini bende yemiyorum.
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve 9 ay sonra bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklamanı dilerim. Aramıza hoşgeldin...
Benimde bulantılar yeni yeni başladı iki gündür , berbat bişey. Zaten 6. haftadan sonra başlıyormuş genellikle.. İnşallah senin hiç bulanmaz....
Canım hoşgeldin aramıza..:1hug: illa bulantı olacak diye bişey yok, inşallah da olmaz.. rahat bi hamilelik geçirirsin a.s.
bebeği besliycez diye abartmamak lazım.fazla meyve şeker yüklemesi yapabilir mesela yada fazla süt demir eksikliğine neden olabilir.bizim dönemimizde dünde 1 barda süt yeterlidir sanırım.
selam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15
selam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15
27 kasım dr aradım hafta ya benı bırdaha ara dedı benı cagırmıyor anlamadm başka drra mı gıtsem
selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...