2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar,buraya ağustos annelerinden transfer oldum:CüvCüv:bugün doktora gittim ilk defa,.ben altı haftalık biliyodum bebikimi,meğersem beş haftalıkmış,doktorum öyle söyledi,.yani ağustos annesi olamıycam,.sanırım eylülün başlarında ALLAH nasip ederse bebikim kollarımda olacak..:ecrin_bebek:

Yediklerim- İçtiklerim
Her sabah 1 bardak süt ve 3 kurabiye
Ya da
Sütlü bisküvi
2 saat sonra 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 1dilim beyaz penir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı bal, 2 dilim kepekli ekmek, 1 büyük bardak taze portakal suyu, tereyağ, 4 yeşil zeytin
Kahvaltıdan 3 saat sonra 1 elma
Elmadan 2 saat sonra yarım tabak kurubaklagil, yarım porsiyon et yanında taze nar suyu
2 saat sonra 1 ayva
Akşam yarım tabak kurubaklagil, yarım porsiyon et ya da 1 porsiyon balık, 1 tabak salata(taze limon suyuyla)
2 saat sonra 1 avuş ceviz, 1 avuç fındık
Yatmadan önce 1 bardak süt

Yemediklerim-İçmediklerim
Çay, kahve, sigara, bitki çayı, hazır meyve suyu, kızartma, çiğ et, mevsimsiz sebze ve meyveler, cips

kızlar sanırım kendime yemek planı çıkarmam gerekiyor. ben herşeyi yiyorum
yemediklerim içmediklerim şunlar; kahve,kola, az pişmiş et, tavuk kesinlikle yemiyorum. salam , sucuk sosis gibi şeyleri asla yemiyorum.onun dışında normal besleniyorum işte.

Hoşgeldin canım ailemize...Sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra eylül ayında bebeğini kucağına alabilmen dileğiyle....

Canım kahvaltını iyi yapıyorsun. Dikkat ettim de sende benim gibi fazla meyve yemiyorsun. Bu konuda da bişeyler yapmamız lazım sanırım( Hiç aram yoktur meyve ilede.

günde en az 2 meyve yiyorum ve en az 2 bardak da taze sıkılmış meyve suyu içiyorum doktorum bunun yeterli olduğunu söyledi

Tavuk neden yemiyorsun ? Ben sağlıklı diye bol bol yemeğe çalışıyorum ama bir sakıncası mı varmış? Evet çiğ et , salam , sosis , sucuk türü şeylerin hiç birini bende yemiyorum.

Tavuk neden yemiyorsun ? Ben sağlıklı diye bol bol yemeğe çalışıyorum ama bir sakıncası mı varmış? Evet çiğ et , salam , sosis , sucuk türü şeylerin hiç birini bende yemiyorum.

sanırım yanlış vurguladım. ben az pişmiş tavuk eti yemiyorum demek istedim. yiyorum yani et.

bebeği besliycez diye abartmamak lazım.fazla meyve şeker yüklemesi yapabilir mesela yada fazla süt demir eksikliğine neden olabilir.bizim dönemimizde dünde 1 barda süt yeterlidir sanırım.

Merhaba cnm. Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza alacağımız güne görmeyi nasip etsin. Daha yeni başladık bu maratona. Umarım sağ salim atlatırız Allahın izniyle:Saruboceq:

Canım hoşgeldin aramıza..:1hug: illa bulantı olacak diye bişey yok, inşallah da olmaz.. rahat bi hamilelik geçirirsin a.s.

İnş. cnm. Ama olcak gibi bugün hafif hafif başladı. İnş. daha fazla olmaz :bbo:

bebeği besliycez diye abartmamak lazım.fazla meyve şeker yüklemesi yapabilir mesela yada fazla süt demir eksikliğine neden olabilir.bizim dönemimizde dünde 1 barda süt yeterlidir sanırım.

Doktorun dediğine göre günde sadece 1 porsiyon meyve yemem yeterliymiş. Meyve yararlıdır diye abartıp 1 kilo yememek gerekiyor. Ayrıca süt konusundada baskı yapmadı bana ilk 3 ay zorlamamamı söyledi. Peynir ve yoğurt yesemde bunlar yeterliymiş :ecrin_bebek:

selam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15

Tebrik ederim Madlen. Hayırlısı olsun. Hoşgeldin aramıza :CüvCüv::1hug:

selam kızlar şimdi öğrendim bebeşim gelecegini sanırım ben de sizin gibi eylül 15

Hayırlı olsun canım. Aramıza bir kişinin daha katılması bizim için mutluluk verici.
İnşallah hep böyle katılımlar olur yalnızca, ayrılmak zorunda olan hiç bir arkadaşımız olmaz aramızdan... Tebrik ederim canım bu arada...

selam kızlar az önce geldim hastaneden veeeeee :))))))))) 1126 çıktı hcg....2 ocakta 256 idi gayet güzel katlamış...binlerce kez şükürler olsun rabbime ve maşalaaaaah nazar değmesin :))öpüyorum hepinizi...

canım çok sevindim... peki keseyi görmeye ne zaman gidicen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…